Şimdi Ara

kanadada universite okumak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardım. Simdi ben kanadaya gitmek istiyorum sşuan uüniversite 1. Sınıf bote bolumu okuyorum ama bolumu birakicam . kanadada uüniversite lerin hepsi ücretli sanırım benim bu ücreti is sahibi olduktan sonra oödeme gibi bi yolum yokmu ya da bana bu konuda yardımcıolabilecek vvakiflar çünkü orada okumam için ailemin geliri yeterli değil orada calissam tek basıma kendimi ggecindirebilirmiyim . gitmeyi çok iistiyorum henüzbi bolum kesinlestirmedim.şuan İstanbul dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusuzn -- 1 Aralık 2016; 17:29:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum çok hevesli duruyorsun hevesini sakın kaybetme ama bildiğim kadarıyla o kredi alıp okuma eğer vatandaşlığın varsa geçerli oluyor ki kefilin yoksa ona da vermiyorlar.
  • yalnızinsan Y kullanıcısına yanıt
    Vatandaşlık almak içinnnapcam:)

• Burs bence boşa arama. Yabancılara dahada pahalı oluyorki yaşam masrafınıda karşılamazsan sadece okul için çalışsan yine ödeyemezsin. En iyisi alternatif ülkelere yönel almanya gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusuzn Y kullanıcısına yanıt
    500.000 doların varsa satıyolar.(1 milyon da olabilir) Diğer türlü ise oradaki vatandaşların yapamadığı bir işi yapabildiğini gösterip bir firmanın senin için çalışma izni çıkartmasını sağlamalısın. 5 yıl ülkede yaşadıktan sonra ise çıkartabiliyorsun eğer uygunsan şartlarına, yani bir firmaya kapak atabilirsen gerisi kolay ama zaten o atma kısmı zor.
  • Arkadaşlar peki oradan bi kkızla evlensem isler nnasil olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusuzn

Arkadaşlar peki oradan bi kkızla evlensem isler nnasil olur

Ordan biriyle evlenirsen kolay.
    Aynı durumdayız bende amerikaya gitmek istiyorum ama para yok..
    Communiry college a girip sosyal güvenlik numarası çıkartmaya çalışıcam. Eğer çıkartabilirsem uber yapıp geçinirim. Sende araştır derim commumity college ları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatayda universite okumak nasıl
    8 yıl önce açıldı
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.