Şimdi Ara

Kanada, Türkiye'ye askeri teknoloji ihracatını durdurdu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
8.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmetkaraci kullanıcısına yanıt
    Kanada’nın ürettiği denilen motoruda kanada üretmiyor pratt&whitney in kanada ofisi üretiyor pratt&whitney Amerika merkezli bir şirket yani motor kanada nın değil Amerikalı şirketin kanada ofisinin ürettiği bir motor
  • Öyle diyorsun ama sonra tankın ihan motorsuz kalıyor. Almanyada ben sana vermiyorum derse ne yapacaksın?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wospos W kullanıcısına yanıt
    sorun orada uygun olanı alacaksın da bize vermiyorlar. silahlı iha verdilermi? geçnler hatırlamaz. ah-64 apache helikopterleri bize sattıklarında pkk karşı kullanınca makinalıtop mermilerini ve roketlerini vermediler. almanya leopartank parçalarını kuzey ırakta kullandık diye vermedi. f35'leri vermiyorlar. akıllı bombaları vermediler, sığınak delici bombaları vermediler. uzun menzilli füzeleri vermediler. gemi imha füzelerini vermediler. biz kendimiz üretmesek sahip olamıyoruz bu gelişmiş silahlara. Bunları yapacağız, hem de satacağız. Başka yolu yok.

  • Kanada, Türkiye'ye askeri teknoloji ihracatını durdurdu
  • ahmetkaraci kullanıcısına yanıt
    Bize vermedikleri silahların hepsini teker teker gelişerek ürettik Allah’ın izni ile daha iyilerinide üreteceğiz ama önce biz yapamayız algısını kırmak lazım Avrupa’ya karşı aşağılık psikolojisi olanlar var onlar üstün sanıyorlar bunu yıkarsak halk desteği ile çok daha iyilerinide yaparız İnşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkaraci

    Ülkesine kardeş Azerbaycan'a yardım etti diye yasak konulmasına sevinen, "a yerli değil miydi?" diye sevinen işte böylede bir muhalif kitle de var. ondan Muharrem İNCE chpden ayrıldı. bu kitleler yüzünden,. Bu anlayış yüzünden chp 40'ların sonundan beri iktidar olamıyor. muhalefet yapmayı ülkesini aşağılamak ve kötülemek sananlar yüzünden. Yurtdışı saldırılarda birlik ve dik olamayanlar yüzünden. Bunların muhalefeti hdpkk muhalefeti.

    edit:trakyalı ali diye şakşakçı bir troll var. yazıp sonra cevap verme diye engelliyor. millet sanıyor ona cevap veremiyorsun. Trakyalı ali sen ramazan ramazan git rakını iç, rakı içerken ülkenin sorunlarını hallet. Millete sataşıp sonradan cevap veremesin diye korkudan milleti engelleyeme.

    Ülkesinde yerli ve millî diye tanıtılmış bu sebeple oy almış

    Ülkesinde bu projenin yerli alternatifini üretmemis ama şöyle iyiyiz böyle iyiyiz söylemeleri ile oy almış

    Ülkesinde ara malı ithalatında zirve yapmış

    Suriyelilere 40-50 milyar dolar harcamak yerine bu duruma çare bulmayı düşünmemiş

    Yine kanal İstanbul adı altında yüklü miktarları boşuna toprağa gommeyi hedefleyip ülkedeki eğitim öğretime yatırım yapmaktan uzak kalmış

    Yap işlet devret diye Bir sistemi yap işlet hazineyi Yok et haline dönüştürmüş

    Bir partiyi savunmak için kırk takla atan ak şaksakcı Türk düşmanı zihniyetin destekçisi sanada selam olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Nisan 2021; 17:3:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    ali niye herkes senin için millete birşeyler yazıp sonra cevap veremesinler diye engellediği yazıyor? maden yazdıklarını arkadasında duramıyorsun. neden yazıp millet engelliyorsun? benide engellersin eminim.

  • Kanada ya en büyük darbe mercimek ithal etmemek.
    Pardon ya biz Kendi çiftçimizi ezip ithal ürün getirme üzerine tarım politikası uyguluyoruz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lollololo L kullanıcısına yanıt
    yok iha dememiş hürkuş demiş. nerede hürkuş ifadesi. konu iha. hürkuştan eser yok. yok o hürkuş motoru demişmiş. müneccimmiyim ben senin yazmadıgın şeyi bileceğim. iyi troller sana.

  • Adolf_Hitler kullanıcısına yanıt

    Amerika ve İsrail'in tasmalı köpeği.

  • Eyy kanada sen kimsin ya

  • İt ürür kervan yürüyecektir .. eğer sayın cumhurbaşkanımız olmasaydı yerli sanayide bu kadar başımız dik olmazdı . Helal be Türkiyem seni kim tutar ... saygılar ..

  • Herkes bilgisiz herkes bilgisiz.

    1-Parcalar üretimi sekteye uğratmiyor adamların bu konuda daha fazla birikimi olduğu için maliyeti dusurmusler o yüzden onlardan alıyoruz.

    2-Kanada bu kararı uygulamak zorunda değildi çünkü her ülkede gri alanlar vardır biri çıkıp kanada kendi yaptığı yasaya uymuyor demedikce bunu yapmak zorunda değil.Buyuk ihtimalle Ermeni lobisi etkili oldu bu kararda.Cunku sözleşmeyi işletmemeye içerde tepki olmadığı sürece devam edebilirlerdi.

    3-Bunlar bunlar diye üç beş muhalife laf yetiştiriyorum diye kendini akıllı sanan arkadaşlar şu ülkenin haline iyice baksın.

    Ülkenin en başarılı olduğu konu öyle böyle liyakatin olduğu tek sektör sivil savunma demek ki yanında tercumanla diplomatlik yapan!ar yerine monser falan diye adam kovalamasak belki bu insanlar şimdi o gelmeyen motor yerine başka işlerle meşgul olurdu.

    Gerçi bir tank projesi vardı bıyıklı bir abi girdi işin icine temel isminde tank mank yalan oldu.Dusun yani bak geri kalan her yer temellerle dolu hayal edemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne bekliyorlardı askeri ekipmanlarla patates ekmemizi mi?

  • Jacek J kullanıcısına yanıt

    1. Şık için ülke içinden kimden tedarik edeceğiz yada ülke dışından hangi firmadan..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen gel ülkeye ormanları yok et, birkaç yüz milyar dolarlık altını çıkar ondan sonra bize tırı vırı yap. Ey Kanada sen kimsin ya? Köprüyü bile Çinliler'e satıp günlük 130 bin araç geçiş garantisi veren bir ülkeyiz bizi sınama sakın! Ülkenin yarısını veririz yoksa sana. Birkaç liman verin de sussun şunlar ama liman da kalmamış hepsi yabancıların neyse satacak başka bir şey buluruz.

  • Adolf_Hitler kullanıcısına yanıt

    Bunu yazan Türkiye’de yaşıyorKanada, Türkiye'ye askeri teknoloji ihracatını durdurdu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    sende kanada da yaşıyorsun böyle mutlu olduğuna göre.

  • ahmetkaraci kullanıcısına yanıt

    Haber beni mutlu etmedi tabii ki ama Türkiye’de yaşayan birinin forum köşelerinde dünyanın abilerini eziklemesi kompleksli ve komik geliyor sadece.


    Kanada’nın yaptığı kendince doğru bizce yanlış.

    Biz de mesela Uygur Türklerini korumak için Çin’e yardım eden ülkelerle anlaşmaları keseriz. (Ki yapmıyoruz çünkü şuan Çin ile beraber olmak Türkiye’nin daha çok işine geliyor anladığım kadarıyla.)

    Devletlerin duygusu olmaz. Menfaatine olanı yapar.

    ABD Uygur Türklerini çok düşündüğünden Çin’e karşı hamleler yapmıyor. Çünkü Çin ABD’nin en büyük düşmanı ve düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla Uygur Türklerine yapılan işkenceyi gündeme getiriyor.


    Burda 10 yaşında çocuk mantığıyla “Ganada kim la puaahhaa” ya da “ ŞEREFSİZLER ALLLAH BELANIZI VERSİN TÜRK DÜŞMANLARI” mantığıyla edebiyat kasarak bir arpa boyu yol alamazsınız.


    Türkiye bir süper güç olsaydı emin olun Türkiye’de isteyerek ya da istemeyerek dünyanın belirli yerlerinde zulüme sebep olurdu ve siz de burda alkışlardınız. Bu boş edebiyatı geçiniz efendim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdbz

    Kardeş Azerbaycan için değil de kalleş Ermenisan için kullansaydık inanın bize bedava verirlerdi.. Çok şükür ki tasarım ekibimiz var, çok yetenkli gençlerimiz yetişiyor.. Sonsuza kadar dışa bağımlı olmaktan kurtulacağımız günler yakındır....

    O yetenekli gençleri de ülkede tutabilmek lazım.


    Bazıları da Kanada nın bize bir şey satmaya ihtiyacı varmış gibi konuşuyor anlayamıyorum.


    Bu durumda tabi ülkemi desteklerim çünkü Azerbaycan ın yanındaydık yaptırımlar elbette olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Nisan 2021; 19:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.