Şimdi Ara

Kanada, Türkiye'ye askeri teknoloji ihracatını durdurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
8.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkesine kardeş Azerbaycan'a yardım etti diye yasak konulmasına sevinen, "a yerli değil miydi?" diye sevinen işte böylede bir muhalif kitle de var. ondan Muharrem İNCE chpden ayrıldı. bu kitleler yüzünden,. Bu anlayış yüzünden chp 40'ların sonundan beri iktidar olamıyor. muhalefet yapmayı ülkesini aşağılamak ve kötülemek sananlar yüzünden. Yurtdışı saldırılarda birlik ve dik olamayanlar yüzünden. Bunların muhalefeti hdpkk muhalefeti.

    edit:trakyalı ali diye şakşakçı bir troll var. yazıp sonra cevap verme diye engelliyor. millet sanıyor ona cevap veremiyorsun. Trakyalı ali sen ramazan ramazan git rakını iç, rakı içerken ülkenin sorunlarını hallet. Millete sataşıp sonradan cevap veremesin diye korkudan milleti engelleyeme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 13 Nisan 2021; 17:05:08 >
  • Suriye’de Libya’da müslümanlara karşı kullanırken sorun yok.

    Azeriler, Hristiyan olan Ermenilere karşı kullanınca hemen yasak geldi.
  • 1-) kanada size eğer ihaları yada sihaları farklı ülkelere satarsan sana yaptırım uygularım diye açık açık sözleşmede belirtiyorsa ve sen bunun altına imza atıyorsan sonrada gidip bunu azerbaycana satıyorsan kanada sana yaptırım uyguladığı zaman ağlamayacaksan

    2-) bazı insanlar biz yerlisini üretiriz falan demiş oyuncak araba falan mı üretiyorsunuz acaba kendimiz bi kaç seneye üretebiliyorsak neden kanadalıların motorlarını kullanalım?

    3-) kardeş azerbaycana verdik diye değil herhangi bir farklı ülkeye versek bile yaptırım uygulanacaktı
  • Biz kendimiz yaparız tasarlarız falan diyoruz da, ortada şöyle bir gerçek var malesef.. Günümüzde üniversite mezunlarını geçtim, gençler ilk okuldan sonra yurt dışına gitmeyi ve orada kalmayı hedefliyor.. En parlak gençler yurt dışına gidiyor.. Eyvallah, yine biz yaparaız ederiz diyelim ama büyük bir beyin göçü ile karşı karşıya bu ülke.. bunu göz ardı etmeyelim.. bugün tasarlarız ama yarının teknolojisi bu gidişle bizim için hayal olacak..

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    bizde iran'dan yazdığını yedik chphdpkktrollü. Türkçe klavye ile buradaki çoğu insandan iyi Türkçe ile. git başka saflar bul kendine inanacak. başka yerde dezenformasyon yap.

  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

    Aman kardeşim öyle şey olur mu, onlar bu ülkenin en vatansever, bu ülkeye en iyi hizmet eden kesimi hiç yakıştıramadım sana ülkenin bu güzide,zeki,atılgan her şeye muhalif kafaları eleştirmeni... Bu ülkeye hizmet edersen ya engellemeye ya karalamaya çalışırlar. Ama sorarsan en vatansever onlar, ne faydaları varsa artık biz de bilmiyoruz. Herhalde 2023 için gizli projeler yapıyorlar bunları beğenmediklerine göre :)

  • ahmetkaraci kullanıcısına yanıt
    Bunların muhalefeti ülkede ne yapılıyorsa eleştirelim muhalefeti tamam ülkede kötü şeyler ver ama sırf eleştiri yapmak için savunma sanayiyi kötülüyorlar Amerika bilene italyadan fırkateyn tasarımı aldı hatta firkateynin ismi fremm her şeyi yerli üretmek çok maliyetli global dünyada ucuz ve kaliteli ise ülkeye bakılmadan alınır
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Araştır öğren  

  • lollololo L kullanıcısına yanıt
    iha motoruda, görüntüleme sistemleri de Türkiye'de yapıldı, ukrayna, libya ya verdik ihaları yaptırım uygulanmadı. Uyanda balığa gidelim yeni chphdpkk trollü.

  • wospos W kullanıcısına yanıt

    Motorda Kanada dan geliyor haberde algı kasmışlar.

    He kamera tamam motor nerede?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POLECAT kullanıcısına yanıt

     

  • Orantısız güçmüş, kardeşlermizin vatanı 30 yıldır işgal altındayken akılları nerdeydi, Hocalı katliamında onlarca belki yüzlerce Türk öldüğünde neredeydi hassas Kanada'nın aklı.

    Boş yere yazmıyor milli marşımızda;
    "Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" diye.

    Ulu önder Atatürk'ün dediği gibi bizim, kendimizin muassır medeniyetler seviyesine çıkıp, böyle şeylerle karşılaşmamamız lazım.

    Yine onun sözüyle "Azerbaycan'ın sevinci bizim sevincimiz, kederi bizim kederimizdir”
    varsın Kanada ambargo uygulasın,..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 13 Nisan 2021; 17:57:14 >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Tb2’nin motoru rotax 912 rotax Avusturyalı bir şirket haberde bahsedilen motor hürkuşun motoru pervaneli motor için başka ülkedende alınabilir pratt&whitney amerikan merkezli bir şirket ama biz kanada ofisinden alıyoruz Anka ve aksungurda yerli motor pd-170 kullanıyoruz tb-3 dede pd-170 kullanacaz
  • Hükümete olan nefretleri gözlerini kör etmiş ülkelerine yapılan saldırılara savunur açıklamaları görünce fazla söze gerek yok

  • ahmetkaraci kullanıcısına yanıt
    1-) sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuz ihaların görüntüleme sistemi türklere değil kanadalılara aittir

    2-) ben iha motorundan değil hürkuş motorundan bahsetmekteyim

    3-) siz kim oluyorsunuz ki beni terörist pkk ile aynı kefeye koyabiliyorsunuz ve yine siz kim oluyorsunuz ki beni hdp’li yada chp’li olarak nitelendirebiliyorsunuz ve yine siz kim oluyorsunuz ki bana troll diyebiliyorsun
  • wospos W kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lollololo L kullanıcısına yanıt

    1 artık aselsan cats görüntüleme sistemi cats kullanılacak.

    2. hürkuş için gökbey'de kullanılan motorun değişik bir verisyonu üretiliyor, turboprop. sırf dünyada kanada yok uçak motor alınacak. Ukrayna uçak motor endüstrisinde kanadadan kat ve kat üstün oradan alırız. her tür uçak motoru üretiyorlar.

    3.sen ne söylersen söyle sizin gibi ezbere biliyor millet. yeni açılan dezenformasyon yapan chphdpkktrolleri biliyoruz.

  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Global dünyada herkes birbirinden ürün alıyor Ruslar bile tanklarında bazı elektronik teknolojiler icin Fransızlardan yardım alıyorlar
  • Sinirda pkknin ulke olusturmasina yardim etmek icin kullansak sirketi uzerimize yaparlar...
    Dunya cok igrenc bir hal aldi artik hicbir anlasma baglayici degil her an herkes isine geldigi gibi kesiyor iliskiyi. Bunun gucle ilgisi de yok tamamen onursuzluk, erdemsizlik.
    Neyse haftada bir askeri proje duyuyoruz. Gerekirse taseron sirketle ukrayna uzerinden alip kullaniriz. Baglayiciligi olmayan bir karar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.