Şimdi Ara

Kan durmalı mı yoksa akmaya devam mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İrfanın şöyle bir sözü çok hoşuma gitti şehitlerimiz sızladı nasıl hdp ye oy verirsiniz diyen kısma yönelikti adam da dedi ki zaten o kadar şehit vermişiz ne gerek var bir daha savaş çıkarmaya diye farkındaysanız medya hdp nin arkasında chp hdp ile dostluk bağı kurdu bir kısım mhp li ise kanı ısınıyor koalisyona çok ilginç gerçekten insan kestiremiyor bir şey şöyle bir söz var artık yazdıklarımla uyarlayın

Örn ticarette batan bir kişinin elindeki son malo da batırmasının ne anlamı var ki?

Chp mhp hdp düşünmesin troller düşünsün

YAŞASIN DOSTLUK

Haa bu arada ak trollar ben chp liyim ben mhp liyim diyip saçma yorumlar yazabilir o kadar düştünüz mü len?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer Türk tarafı önyargısını Kürt tarafı da hayvanlık yapmayı bırakırsa,siyasal veya sosyal çözümler mutlaka bulunur.Fakat geçen gün şöyle bir söz duydum:
    "Kazanırsak göller denizler bizim,kazanamaszak dağlar bizim".bu sözü kimden duymuş olabileceğim hakkında fikir sahibisinizdir heralde.Eğer bu kafa ile devam edilirse açık söylüyorum kan akmaya devam eder.Ayrıca istenirse,bu sorun silahla ve kırımla da çözülür.
  • Selo başkan barışı sağlayacak umarım artık kan akmasın şehitler olmasın bu iş mecliste çözülürdü ancak tüm doğuyu sürüp atamayız ya elbet barış sağlanmalı. =)
  • Aynen koalisyon kurulmalı yorumları bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.