Şimdi Ara

kan basıncı ve RNA soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler bu iki soru kesin iptal olacak bakın yazıyorum kan basıncı sorusunun grafiği yanlıs çizilmiş tamam c sıkkı en mantıklı sık ama grafik hatası var kılcal damar o kadar basıncı kaldıramaz campbell gibi kitaplarda o basınç egimlendirilmis RNA sorusu ise zaten direk müfredat dışı izmirde tıpta okuyan arkadaşıma sordum 3" 5" diye son komiteye çalışırken görmüştüm ben dedi bence bu iki soru kesin iptal edilir biyolojide başka da edilmez mitoz sorusunu ben de yanlış yaptım ama edileceğini sanmıyorum açıkçası ayrıca kimyada ki soru da iptal edilir mfden iptal olacak sorular bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bencede bunlar iptal olur fizikte de limit hız sorusu iptal olur bir de ısıtmayla kütle nasıl artar anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: and_soo

Gençler bu iki soru kesin iptal olacak bakın yazıyorum kan basıncı sorusunun grafiği yanlıs çizilmiş tamam c sıkkı en mantıklı sık ama grafik hatası var kılcal damar o kadar basıncı kaldıramaz campbell gibi kitaplarda o basınç egimlendirilmis RNA sorusu ise zaten direk müfredat dışı izmirde tıpta okuyan arkadaşıma sordum 3" 5" diye son komiteye çalışırken görmüştüm ben dedi bence bu iki soru kesin iptal edilir biyolojide başka da edilmez mitoz sorusunu ben de yanlış yaptım ama edileceğini sanmıyorum açıkçası ayrıca kimyada ki soru da iptal edilir mfden iptal olacak sorular bunlar

hic sanmiyom ama keske

• Mufredat dışı her sene soru geliyo, iptal olmaz, ozellikle organikten vs her sene illaki cikiyor..

Kan basinci sorusu; 12.sinif meb kitabnda grafigin aynisi çizilmiş, bu da iptal olmaz.. o basinca dayanamaz kilcallar falan diyosun da nerden biliyon dayanamayacagini, damar misin sen

Bence iptal olacak soru yok, belki mitoz belki de AlF3 sorusu degisir ya da iptal olur, diger bütün sorularin bi aciklamasi var ve geçerli. . Bu yazdigim sorulara da bi kilif uydurup iptal etmeyecekler, cunku yigilma cok fazla ygs ve lys 1 de, birilerini mutlaka elemek zorundalar..

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Ya hocam allahini seversen hangi yıl organikten müfredat dışı soru geldi hepsi meb kitabında geçiyo ama ben 3" 5" görmedim meb kitabında :D

• kardeş kan basıncı doğruda rna müfredat dışıymış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

kardeş kan basıncı doğruda rna müfredat dışıymış galiba

Valla hocam herhalde iptal edilir diye düşünüyorum tıptaki arkadaşım şaşırdı baya nasıl sorulur falan diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HOCAM LYS KİMYADA 2 SORUNUN CEVAP ANAHTARI YANLIŞ DEĞİLMİ?
    KİMYA HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
  • kelleros kullanıcısına yanıt
    Hocam alf3 yanlış değişir kesinlikle Termodinamik sorusunda verilen Qp du-w demek o da entalpi değişimine eşit oluyor o soruda hata yok kimya palmede de var

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    Vallaha ben 2012 yılı kitapları ile hazırlandım.Dediğinizi ilk defa duyuyorum.

Sabit basınçta iş mutlaka yapılır.(W)
    Verilen ısı, iş ve entalpi arasında doğrudan bir ilişki vardır.Hatta formülüzee bile edilir.

Ben hala şıkkın yanlış olduğunu düşünüyorum.
    sadece alf3 sorusu iptal edilir o da belki başka iptal olmayacak
  • thy34. T kullanıcısına yanıt
    Hocam RNA müfredat dışı kesinlikle olur kesinlikle yani yazıyorum buraya

• Bence hiçbir soru iptal edilmeyecek. Alf3 un cevabı değişecek,mitoz sorusunun iki cevabı var (daha önceki yıllarda da kimya sorusuna olmuştu Kc sorusu) Belki bir de ısıtmayla kütle artışı yalnız 2 olur

• Biyoda iptal yok belki alf3 kimyada

• quote:

Ya hocam allahini seversen hangi yıl organikten müfredat dışı soru geldi hepsi meb kitabında geçiyo ama ben 3" 5" görmedim meb kitabında :D

Cikmis sorular üzerine yeni kitaplar basiliyor piyasada, fark etmemen cok normal

Bunu bizim ogretmenler de belirtiyo, sadece ben degil, hatta kimyacimiz bu mufredatta yok ama gecen sene cikti diyerek bir suru konu isledi.. Hocalarınla konus istersen ayni seyi soylecek..

Hocam bence rez al RNA sorusunun iptalini birlikte izleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: alpper001

Biyoda iptal yok belki alf3 kimyada

ALF3 kesin iptal hocam ya izoelektronik olupta nasıl oktetler eşit olmaz.BU arada müfredat dışı sorular hiç iptal oldu mu gibi
  • quote:

Hocam RNA müfredat dışı kesinlikle olur kesinlikle yani yazıyorum buraya

kesinlikle iptal olmayacak diyorum çok iddalıyım pm ye gel
  • Rna sorusu neden iptal olacak onu anlamadım

3.öncül kesin olmadıgı için onu eledim ben. o 3' 5' olayı da sadece o zincirin şeker veya fosfat bile bittigini gösteriyor sorunun çözümünde bir etkisi yok diye biliyorum
  • and_soo A kullanıcısına yanıt
    Dostum insallah kimsenin hakki yenmez, benim de yanlış o soru.. Ama acimiyolar kimseye, en kotu ihtimale hazirla kendini benden demesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.