Şimdi Ara

Kan Alınırken Enfeksiyon Bulaşır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlave ücretin 2-3 katı HUKUKSUZ ALINAN ücretimi de ödedim.
    Kan tahlili istendi, o kadar çok para vermeme rağmen kan alınırken o para 1 tllik şırıngaya bile gitmiyormuş. Hastalığımın ağırlığı nedeniyle o an dikkat etmedim, kan verdikten sonra fark ettim. Şimdi ise kafama takıldı. Sağlık Bakanlığına da şikayet edeceğim.

İğne değiştiriliyor, ancak şırınga bir sıvıya batırılıp tekrar kullanılıyor.

Soru şu sadece GERÇEK bilgi sahipleri konuşursa sevinirim. (İnternette net bir bilgi yok)

İğne steril,
    Şırınga tekrar tekrar kullanılıyor sadece kan verildikten sonra sıvıya batırılıyor,
    Kan veriyorum.

Enfeksiyon kapma ihtimalim var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 15 Aralık 2019; 17:1:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim iğne olur bu iğneye tüpü bağlar kan alırlar,sonra işlem bitince diğer tüpü takarlar.Bu tüpler de laboratuvara gider.Tekrar kullanılma gibi bir şeyleri olamaz.Şırıngayla kan almak ne alaka onu çözemedim?

Orijinalden alıntı: darknes1905

Benim bildiğim iğne olur bu iğneye tüpü bağlar kan alırlar,sonra işlem bitince diğer tüpü takarlar.Bu tüpler de laboratuvara gider.Tekrar kullanılma gibi bir şeyleri olamaz.Şırıngayla kan almak ne alaka onu çözemedim?
    Kan Alınırken Enfeksiyon Bulaşır Mı?

Böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 15 Aralık 2019; 3:26:30 >

• O şırınga değil, vakuteynır diyoruz, defalarca aldım hala da alıyorum onunla

Vakuteynır ucundaki iğne tek kullanımlık, kullan at. Fakat vakuteynır sınırsız kullanırsın, o sadece bir araçtır, ondan sana veya senden ona enfeksiyon geçmesi imkansız. Bütün işi iğne görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 15 Aralık 2019; 7:0:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.