Şimdi Ara

Kamyonet Tonajı Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, biz çift teker kia k2400 kamyonet aldık, bu aracın azami yüklü ağırlı 2520 kg yazıyor, aracın 910 kg civarı tonajı var, benim sormak istediğim bu araç neden 3500 değilde 2520 kg, bunun 3500 kg olması için ne yapmamız lazım, bide k2 belgesi almayı düşünüyoruz k2 belgesi alınca mı tonaj arttırılır, +631 kg olayı nedir ?

bilen biri cevaplarsa sevinirim

2005 Peugeot 307 1.4 HDi Xr Beyaz,Sunroof
    Pioneer Deh-7950 Ub /4 Takım Infinity Reference 6030 Cs Component /Infinity Reference 5030 Cs Component /Pioneer Ts-S20
    Digital Designs C-4C Amfi/Pioneer Gm 6500 Amfi/For-X X-388 15" Subwoofer /For-X X-D.1 Mono Amfi
    Vibe Audio PC15 Caps./2 X Bosch S4 60Ah Akü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peugeot-307

Tonajı arttırmanız imkansız

Bikaç kişiden arttırılır diye duyduk çünkü ruhsatta azami yüklü ağırlığı 3500 değilde 2520 yazıyor
    Hayata Daima Gülki, Oda Sana Tebessüm Etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayar28

kamyonetlerın yuklu agırlıgı 3500 kg dır bence artırılır ugrasman lagazım

aynen bende öyle tahmin ediyorum, karayollarına bi gidip sormam lazım
  • ruhsatta yazılı olan değerde yanlışlık var hocam. bendede h100 var 3.500 kg kendi işiniz için yıldızlı k2 yeter. +600 kg da yeni kanunla ortaya çıkdı. k ile bi alakası yok. benim aracımda 2 ton istihap hatta var. h100 tavsiye ederim. 3.5 ton yükle bile rampaları 3. vites ile çıkabiliyor. 90 bg aracım
    HARFİYAT ARACI (TIR)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paydos180

ruhsatta yazılı olan değerde yanlışlık var hocam. bendede h100 var 3.500 kg kendi işiniz için yıldızlı k2 yeter. +600 kg da yeni kanunla ortaya çıkdı. k ile bi alakası yok. benim aracımda 2 ton istihap hatta var. h100 tavsiye ederim. 3.5 ton yükle bile rampaları 3. vites ile çıkabiliyor. 90 bg aracım

geçen gün trafiğe gittim, görevliye sordum, dosyasına baktı ve dediki "uygunluk belgesi böyle yazılmış, yapacak bişey yok". Her aracın 3500, bizimki niye 2520 acaba onu merak ediyorum, düzeltilemez mi ? bahsedilen +631 kg benim araç için de geçerli mi ? bi ilan gördüm , benim aracın aynısı Azami yüklü ağırlığı 3500 demiş..

Bu arada benim araç bu, trde sayılılardan, pek fazla yok.

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/50/21/65/5021656387c5fc745f1e256bcbff14ea.jpg&size=6&border=1&bound=3
     Kamyonet Tonajı    Yardım !

• Bolgenizde bulunan ulaştırma bakanligina gidin olmadi 600 kg nin gecerli olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pozitif man

arkadaşlar 3500 kg toplam yuk dahıl ağırlığı olan araçlara bakanlık 3500 + 500 kılo ekstra hak tanıdı yanı toplam 4 ton yuklu ağırlığınız olabılır + % 3 yanılma payı var kantarda , 4000 ton
    % 3 120
    toplam 4120 KG AGIRLIGINIZ OLABILIR 1 KILO DAHI GECERSE CEZA YERSİNİZ , SELAMLAR ..

kardeş benim sorunum aracımın toplam yüklü ağırlığının 2520 yazması, değiştiremezmiyim ?
    internette satılık aynı marka model bir araç daha var, "aracımın azami yüklü ağırlığı 3500 kgdir" demiş.

Bu araçtan trde çok az sayıda olduğunu biliyorum ama Kia Ceres'den daha uygun olduğu için aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.