cilemse cekerim kaderimse gulerim aglarsa ana aglar gerisi layback yapar araman icin illa hata mi yapmam lazim koyun kurdun yol fordun nazli yarin cilvesi dis yapar fordun 2. vitesi
aklima gelenler simdilik bunlar
kamyon çeker 30-40 ton, gönlüm çeker Paris hilton :D
quote:
araman icin illa hata mi yapmam lazim
supermıs
Aslanlara sözüm var çakallara yem olmam waoouuuuu denilcek sözden sataşma baba yorgun geçen yaz önümden gidiyodu kamyonun maşallahı vardı sünnet yatagı gibi süslemişti adam
quote:
Orijinalden alıntı: gokhantuzz
Aslanlara söz verdim, çakallara yem olmam waoouuuuu denilcek sözden sataşma baba yorgun geçen yaz önümden gidiyodu kamyonun maşallahı vardı sünnet yatagı gibi süslemişti adam
araman icin illa hata mi yapmam lazim* en krali bu
Gökte yıldız olsaydım ilk sana k*yardım
aşkın bir sabun ise köpürt beni pakize
Bas gaza frene,debriyaja...Götür ver parayı vergiye, stopaja.
gidişime yollar duruşuma kızlar hasta!!
Duvarda resmin olacağına, plakada ismin olsun.
seni sevmek ibadetim ama sevemem cenabetim..
Bugün şahin in arkasında gördüm "tüplü ve öfkeli"
Şoförsen bas gaza,aşıksan vur saza Şöferin Bahtı kara mavinin gönlü yara Sollama beni sollarım seni Karayollarında değil senin kollarında öleyim Rampaarın ustasıyım gözlerinin hastasıyım Sen doğan bir güneş ben yollarda çilekeş Evlat fazla bıdı bıdı yapma baba yorgun İstedim vermediler; sen şoförsun dediler. Hızdan zevk alan hastaneden sevk alır. Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-pod'a.. Ela gözlümün nazına, hastayım fordun ara gazına.
şimdilik bu kadar yeter sanırım...
Hayatta ne zaman gol diye sevinsem, arkamı döndüğümde hayat hep ofsayt bayrağını kaldırdı
quote:
Orijinalden alıntı: C@RtHeR
Ruhsuz
quote:
Orijinalden alıntı: paradoxical_boy
quote:
Orijinalden alıntı: C@RtHeR
Ruhsuz
onun ofkesınden nolur xD:D:D:D
bu yazıları görünce "çüçek abbas" filmi geldi aklıma, şener şen ile ilyas salman ın kahvede atıştıkları sahne, 10 numara favori filmlerimdendir bu arada