Şimdi Ara

##Kamupanya sitesinden vodafone 945 alınırmı?##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar kardeşime alıcam telefonu güzel bişeye benziyor onada yeter gibi ama kamupanya sitesinden satılıyormuş sanırım nasıldır site güvenilirmidir daha önce siteden alan varmı?birde kardeşinize bi yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler

• Bende bu cihazı düşünüyorum. Güzel bir telefona benziyor. Bu telefonun kullanıcıları yorum yaparsa sevinirim. Android ve dokunmatik ekran, video, navi ve çok şey var. Bunun mp3 ve radyo seslerinde kalite nasıl? Kulaklıklara Sony vs. gibi kaliteli ses geliyormu? Hoş bir telefon. Fiyatta uygun. Android = 299 TL Ne diyorsunuz? Yorumları bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan32m -- 25 Aralık 2011; 13:37:06 >
  • dolar artmadan ve ötv zam gelmeden önce bayilerden 350 ye alınabiliyordu.

telefonla ilgili konu

http://forum.donanimhaber.com/m_44378087/mpage_1/key_/tm.htm
  • http://forum.donanimhaber.com/m_55760494/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55760494

ilgilenen olursa satıyorum ben evde boş boş duruyor.
  • alınır alınmasına fiyatına göre süper. Alanlar çok memnun tek sorunu şarj 2-3 gün zor gidiyor. oda çok özellikli olduğu için fln. Her gün yada her 2 günde 1 şarja takcaksan alabilirsin.
  • Cihaza android 2.2 guncellemesi bile gelmedi.bu cok buyuk bir eksiklik.ayrica ekraninin goruntu kalitesi dusuk.almadan once forumda bir arastirin,sonra pisman olmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedelpiero

alınır alınmasına fiyatına göre süper. Alanlar çok memnun tek sorunu şarj 2-3 gün zor gidiyor. oda çok özellikli olduğu için fln. Her gün yada her 2 günde 1 şarja takcaksan alabilirsin.

hacı ne bekliyordun ki 1 hafta gidecek hali yok ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avea telefon kampanyası öneri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Bende Bu Telefonu Almak İstiyorum Fakat Bİr Güvenlik Sorunu Yaşıyorum ... Kredi Kartı Numarası İstiyor ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.