Şimdi Ara

Kamu Yönetimi Bölümü nasıldır sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben Afyon locatepe ünisnide Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları okuyorum ve bu sene ygs ve lys ye girdim ve lysye de gırecegım ınsallah ve acıktan bana yararlı olacak bölüm okumak ıstıyorum sızce ne okumalıyım maksat diloma olup işe yarasın kamu yönetimi dediler sizce nasıldır önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alemdar11 -- 26 Temmuz 2011; 22:30:46 >

• yardım edecek yokmu lütfen yardım edin önerilerinizi bekliyorum
  • ya arkadaşlar yardım edecek yokmu acaba lütfen yardım edin uluslar arası ilişkiler nasıl bir bölümlüdr bu bölüm bana ilerde yardımcı olurmu ) lütfen yardım edin
  • Ya kardeş TMciysen ve puanın düşükse öyle çok yorum yazan olmaz, ben diyim yani. Yalnız bunu okurken moralin bozulcak galiba, girmişsin siteye açmışsın Eğitim ve Sınavlar bölümünü bakmışsın 3 gün sonra cevap gelmiş, seviniyon, bi açıyon sonra da bu yazıyo. Çok komik lan Neyse umarım aradığın yardımı bulursun, hepimize geçmiş olsun.
  • ya ne diyorsun güzelce yazmışım işte maksat yorum yazmak olmasın ben diyorum ayrıyetten hangi bölüm okuyayım diye lütfen düzgün yorumlar yapalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.