Şimdi Ara

Kampüs çok önemli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bursa teknik veya uludağ istiyodum. Uludağ kampüs olarak falan da daha iyimiş galiba ama istediğim bölüm yok. Ondan hedef bursa teknik gibi duruyo. Fakat sorun şu ki ben ne kadar eğitime önem veriyor olsam bile sosyalleşmek için de gidiyorum. Bundan ötürü bir sıkıntı teşkil eder mi kampüs olmaması veya yetersiz olması.

• Hacettepede okuyorum, Bursa özelinde bilgim yok ama kampüs bakımından çok geniş, işte konser şu bu falan, ama bence bunu düşünmek yerine kampüsün (ve bölümün) kaynakları, imkanları nasıl, bölümün kadrosu research imkanları, ulaşımı ya da yurtları sıkıntılı mı diye araştırmak lazım. Sosyallik bence küçük kampüslü okullarda da bir yere kadar sağlanır diye düşünüyorum.

Mesela Hacettepedeki biri ankaranın dışında sayılabilecek bir yere her gün gidip gelmek durumunda kalıyor ama tobbdaki adamın bölümü şehrin tam ortasında, bu bile 4 yıllık süreçte çok etkili oluyor.

Tabi ben sosyalliği pek ön planda tutmadığım için böyle düşünüyor olabilirim, en azından bölümde insanlarla iletişim halindeyim ve bu bana yetiyor açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 12 Mayıs 2025; 1:3:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampüs önemli hocam

• Sadece kampüste gezerken sürekli kkm'de etkinlik olması, fizik çimlerinin sürekli o cıvıl cıvıl hali insanı inanilmaz mest ediyor. Sadece birkaç günde uluslararası klasik gitar günleri, geleneksel tiyatro şenliği, müzikal ve motor sporları günü oldu sadece 1 haftada falan. Haftaya spor günleri ve bahar şenliği var. Bence inanilmaz güzel bir şey...

Ama sor gidebiliyor muyum hiçbirine
    Umarım millet gider de curve düşer diye umuyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölümü istiyorsun da yok

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Kimya mühendisliği

• casper1881 C kullanıcısına yanıt
    Anladım. Bölümüne eminsen eğer yapacak bir şey yok. Daha iyi okul, başka şehir seçeneğin yoksa Uludağ seçme. Ama bölümüne iyi düşünerek karar ver. Uludağ yine eski bir okul. Bursa teknik çok yeni. Uludağ daha iyi bir piyasaya sahiptir diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aslında aklımda eskişehir teknik vardı geçen senelerde 79 k 85k gibi almış. Yapabilirsem o ama yapamazsam da gitmek istiyorum mezun çok sıkıntı geliyo

• kampüsü napacanız anlamıyom sosyalleşmek istiyosan alırsın arkadaşlarını podyuma falan gidersin. uludağı da araban yoksa yazma bol bol park yeri var ve ücretsiz kampüs içinde arabasız bi yere gitmek çok zor

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Bende aslında bu kafadayım da ne bilim herkes önemsiyorsa önemlidir heralde.

• casper1881 C kullanıcısına yanıt
    Sen iyice çalış kalan zamanda. Sonra bakarsın iyice araştırırsın. Ama kampüs şart değil. Ona o kadar takılma

Tamam teşekkürler

• Belli bi seviyede olmak zorunda yoksa sadece derse girer dersten sonra direkt okuldan çıkmak zorunda kalırsın. Zorunda kalırsın diyorum çünkü okulda yapacak hiçbir şey yoksa mecbur çıkacaksın. Üsküdar üniversitesini görmüştüm kampüsü baya kötüydü mesela orada okunmaz. Ama bilginin fena değildi. Her üniversitenin kampüsü bi itü bi odtü olmak zorunda degil ama biraz da kampüsü olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Peki bir okula puan yetip kampüs fln fismandan dolayı mezuna bırakmak mantıklı mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.