Şimdi Ara

Kampüs AYT Edebiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tonguç Kampüs'ten edebiyat dinleyen var mı? 345 çözücem yanında tekrar olsun diye dinlemek istiyorum. Uzatmayan, gereksiz bilgi vermen farklı kanallar da önerebilirsiniz.

• rustu hoca dinle
  • osmancakar123 kullanıcısına yanıt

Rüştü Hoca'yı bir türlü sevemedim hocam yine de teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 24 Şubat 2021; 21:27:58 >
  • Direkt Kadir Gümüş ders notlarını okuyup geçeceğim ben. Uzun ama okuyarak çalışacağım için kısa sürede biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steepstone kullanıcısına yanıt
    ben de haz almiyorum ama konu anlatimindan taradiktan sonra x2ye alip onemli yerleri not aliyorum faydali oluyir
  • Ben dinliyorum hocam

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

Anlatımını beğeniyor musunuz hocam? PDF'leri inceledim ÖSYM'nin soru düzeyi için gayet yeterli duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Bilkent Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • steepstone kullanıcısına yanıt

Ben beğeniyorum konuyu dinle sonra soru çöz sonra da okursun limitten falan detaylı ezberini yaparsın bu sırayla gidince aklımda kalıyor. Bu cumhuriyet için edebiyat seminerleri varmış ücretli onu araştırıyorum belki alırım çok yazar eser var o kısımda ya divan tanzimat milli şak diye akılda kaldı da cumhuriyet kısmı harbi sağlam

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgi için ben de böyle giderim güzel bir tekrar olur. Hocam çok fazla yazar eser olsa da o kadar detay sorulacağını zannetmiyorum açıkçası ama Edebiyat Seminerleri'nin fiyatı rakiplerine göre uygun olduğu için düşünülebilir. ÖSYM'nin artık yazar eserden çok türlere yoğunlaştığını düşünüyorum.

• Bence iyi anlatıyor gereksiz detay da yok
  • Geçen yıl edebiyatı kampüsten bitirdim.Yanında 1-2 sb çözüp önemli yazarları ezber yapınca sınav için gayet yetmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.