|
Arkadaşlar ailem ile birlikte araç üstü çadır ile kamp yapıyoruz. Eşim biraz tedirgin oluyor. Hem hırsız serseri gibi insanlardan hemde domuz tilki gibi yabani hayvanlardan. Her ne kadar kamp yaptığımız yerlerde başka insanlarda olsa nispeten sessiz ıssız yerler olabiliyor. Askeri konulara ilgiliyim, atışlarım iyidir, fakat silah olarak ne almalıyım bilemedim. Şu safir tarzı otomatik av tüfeklerinden alıp kauçuk fişek alsam olabilir belki diye düşündüm. Koltuk altında kılıfında tutmayı düşünüyorum. Zaten kamp sırasında yanımda sürekli 20 cm avcı bıçaklarım oluyor. Diğer taraftan hem hobi amaçlı pcp havalı tüfeklerden alsam olur mu diye düşünüyorum. Av tüfeği sesi ile hayvanları korkutur kauçuk mermi ile de bazı kanı bozuk serserileri durdururum, fakat hobi amaçlı devamlı kullanamam. Pcp alırsam da hobi amaçlı gün içerisinde atış yapabilirim. Sesi hayvanı korkutmaz çünkü pek sesi çıkmıyor. Atış hızları çok iyi namlu çıkış hızları saniyede 300 m lere kadar çıkıyor fakat bi domuza pek zarar vereceğini sanmıyorum. En azından bi insana 20 30 metreden ciddi yaralar açabilir. Pcp alırsam birde domuzlar için torpil felan almam gerekicek. Sizce nelerle karşılaşabiliriz hangi yoldan ilerlemeliyim? Güvenlik ön planda olduğundan ve ev korumasında da kullanabilme avantajından dolayı otomatik av tüfeği düşünüyorum ama bilemedim tabi. Bütçe 10 bin civarı ortalama. Şimdiden teşekkürler yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için. Silah içinde marka model yazmayı unutmayın 😊👍🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt