Şimdi Ara

Kampanyadan Laptop Alan Varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taahhutle laptop alacam ttnetten hp ve samsung arasinda kaldim. Alipta kullananlara batarya surelerini sormak istiyirum. Benim icin en onemlisi batarya suresi cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılpaçino -- 24 Aralık 2012; 21:35:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung Bilgim yok ama
    HP Isınır
  • Ordakiler iyi bişeye benzemiyo arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Ordakiler iyi bişeye benzemiyo arkadaşım..

Normal sartlarda almak istesem alabilme ihtimalim yok 2 sinden birini secmem lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Ordakiler iyi bişeye benzemiyo arkadaşım..

Normal sartlarda almak istesem alabilme ihtimalim yok 2 sinden birini secmem lazim

Hımm anladım bende ordan almayı düşündüm ama elimdeki laptobu satıp bir bilgisayarcıdan almak istiyorum..
  • hiç tavsiye etmem
  • 3 aydir evde net var bilgisayar yok,dondurmakta hic aklima gelmedi ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dyson Hediye Çeki Olan Var mı?
    2 gün önce açıldı
    Amerikadan Macbook alan oldu mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sırf bu ttnet pc kampanyası için yeni üye oldum bayadır takip ediyorum ama formu. Neyse lafı uzatmadan anlatayım. Arkadaşlar benim fazla kredi kartı durumum olmadığından ve evkura nedense soğuk baktığımdan ttnetten (illaki biraz pahalı olabilir sonuçta ne kredi kartı nede senet var) 1 ay önce hp laptopu aldım ve çok memnunum. Isı sorunundan çoğu kişi bahsetmiş ama normal kullanımda çok çok çok rahat bi şekilde soğutmayı yapıyor ilk aldığımda fan bile bozuk sandım :))).Oyunlarda altında zaten soğutucu kullanıyorum hangi laptop oyunlarda hiç ısı olmadan çalışıyorki.Sorusu olana yardımcı olabilirim arkadaşlar.

• Mümkünse kampanyadan hele hele TTNET gibi ne idüğü belli olmayan (aslında belli biliyorsunuz rezaletleri) bir muhataptan asla taahüt altına girip laptop almayın, çok başınız ağrır sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.