Bildirim
Kampanyadan Laptop Alan Varmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Samsung Bilgim yok ama
HP Isınır -
Ordakiler iyi bişeye benzemiyo arkadaşım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vegabond81
Ordakiler iyi bişeye benzemiyo arkadaşım..
Normal sartlarda almak istesem alabilme ihtimalim yok 2 sinden birini secmem lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kılpaçino
quote:
Orijinalden alıntı: Vegabond81
Ordakiler iyi bişeye benzemiyo arkadaşım..
Normal sartlarda almak istesem alabilme ihtimalim yok 2 sinden birini secmem lazim
Hımm anladım bende ordan almayı düşündüm ama elimdeki laptobu satıp bir bilgisayarcıdan almak istiyorum.. -
hiç tavsiye etmem -
3 aydir evde net var bilgisayar yok,dondurmakta hic aklima gelmedi ya
Arkadaşlar sırf bu ttnet pc kampanyası için yeni üye oldum bayadır takip ediyorum ama formu. Neyse lafı uzatmadan anlatayım. Arkadaşlar benim fazla kredi kartı durumum olmadığından ve evkura nedense soğuk baktığımdan ttnetten (illaki biraz pahalı olabilir sonuçta ne kredi kartı nede senet var) 1 ay önce hp laptopu aldım ve çok memnunum. Isı sorunundan çoğu kişi bahsetmiş ama normal kullanımda çok çok çok rahat bi şekilde soğutmayı yapıyor ilk aldığımda fan bile bozuk sandım :))).Oyunlarda altında zaten soğutucu kullanıyorum hangi laptop oyunlarda hiç ısı olmadan çalışıyorki.Sorusu olana yardımcı olabilirim arkadaşlar.
Mümkünse kampanyadan hele hele TTNET gibi ne idüğü belli olmayan (aslında belli biliyorsunuz rezaletleri) bir muhataptan asla taahüt altına girip laptop almayın, çok başınız ağrır sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- ttnet kullanıcı adı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom internet sürekli kopuyor
- türk telekom modem internet ışığı kırmızı yeşil yanıp sönüyor
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- statik ip nedir
- mobil veri çekmiyor
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X