Şimdi Ara

KAMP HAKKINDA VE [ KAMP FENERİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TÜRKİYEDEKİ ÜRÜN ÇEŞİTLERİNE BAKINCA FENİX DİYE BİR MARKA HERYERDE BOY GÖSTERİYOR BURADA KONULARINIDA GÖRDÜM FAKAT DUDAK UÇUKLATAN O FİYATINA RAĞMEN KULLANICILARIN BİRÇOK OLUMSUZ YORUMUNU GÖRMEZDEN GELMEK MÜMKÜN DEĞİL.

https://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Convoy-S2-Black-Cree-XML2-U2-1A-AMC7135-3-2-Group-3-5-Mode/1614309086.html?spm=2114.13010208.99999999.315.KhS4UG&detailNewVersion=&categoryId=150410

BU ÜRÜNE BAKINCA 724 SİPARİŞ VERİLMİŞ VE 5 ÜZERİNDEN 4.9 GERİ DÖNÜŞ ALMIŞ.
    FAKAT BENİM ANLAMADIĞIM BİRTAKIM SEÇENEKLER VAR

renk yayan :T4 7AT5 5BT6 . 3BT6 . 4CU2 1A
    gövde Rengi: 7135x3 7135x4 7135x6 7135x8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefestoo -- 30 Ekim 2016; 1:19:05 >

• Kamp nerede olacak nasıl olacak hocam biraz anlatır mısın?

Fenere gelince o kadar fark ediyor mu? Bunların 10 tl liklerden farkı ne sağlam olması dışında?

edit:
    7135*3 çıkış akımı 1050mA
    7135*4 çıkış akımı 1400mA
    7135*6 çıkış akımı 2100mA
    7135*8 çıkış akımı 2800mA
    büyük akım, parlak ve hotter feneri

Bunlardan fazla olanı daha parlak olmasını sağlıyormuş. u2 1a falan da ışığın rengi, google'dan inceleyebilirsiniz aratarak

edit2:https://tr.aliexpress.com/item/1pcs-lanterna-High-quality-brand-Portable-led-flashlight-3xAAA-battery-tactical-lantern-torch-cree-penlight-free/32555454277.html Bu da çok ucuzmuş bunu da alın onun yanına bi şey kaybetmezsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 28 Ekim 2016; 4:23:02 >

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Kamp Kırşehir'in kaman ilçesinde ormanlık bir mevkide,
    Sonrasında muğla fethiye
    Genelde kimseciklerin olmadığı bir ormanda kafa dinlemek amacıyla doğa ile iç içe en az 1 hafta aralıksız bir kamp

Fakat gece herhangi bir olayda el feneri hayat kurtarır. Bu yüzden geniş açılı ve uzak mesafe olası önemli diye düşünüyorum.
    Belirttiğim fenerin ayrıca çadır içinde lamba olarak ta kullanılabilmesi ve su geçirmezliği ilgimi çekti.

bazen ucuz olan ürünler pahalıya göre daha işlevsel ve sağlam çıkıyor.
    Onuda sipariş edeceğim, yedek düşünüyordum hatta tek fener ile kampa gitmek biraz sıkıntı

Bilgilerden ve önerinizden dolayı Teşekkürler ederim

Bu arada siz bahsettiğim kamp için hangi renk ve güç seçeneğini önerirsiniz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefestoo -- 28 Ekim 2016; 4:51:50 >

• Bu kamp olayini hep isterim ama geceleyin gelecebilcek belalari def edebilcek bir silahim olmadan olmuycak gibi. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim içinde ilk olcak silah olarak makaralı yay ile gitcem. Aslında yasal olsa + kafaya takılan termal gece görüş kamerası mükemmel olur
    Ayrıca ağaçlara asılan hamak çadır var. Fiyatı biraz tuzlu 600$ Olsada 1 haftalık tatil parası kadar. Ömür boyu kamp yapılır

KAMP HAKKINDA VE [ KAMP FENERİ ] KAMP HAKKINDA VE [ KAMP FENERİ ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefestoo -- 28 Ekim 2016; 5:23:06 >

• Makarali yay huner ister aslinda arbalet tarzi bir sey ayarlasam ayrica o hamak cadir mukemmel bir seymis....

• Ucuz yollusu yok mu ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu zamana kadar olimpik kullandım, tatar biraz farklı geliyor ona alışmam biraz zaman alır.
    Ayrıca cidden alınmaya değer bir çadır, parası ilk başta banada çok tuzlu geldi sonuçta 70-80 liraya bile çadır varken neden diye sordum kendi kendime
    Sonra fethiye ölü deniz doğa kampı paketlerine baktım. 2.800 Lirayı geçkin içinde herşey olan bir haftalık tatil paketi.
    Akıllı telefona verdiğimiz paradan fazlasını hakediyor bence yinede insanların zevkine kalmış birşey.

kampın birçok kötü tarafı var,
    Kamp yapcağınız yerde yılan, akrep, domuz gibi nasıl bir tehlikeyle karşılaşacağınız belli olmaz
    Böyle bir çadırla ormanın karanlığında rahat bir uyku gibisi yoktur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefestoo -- 28 Ekim 2016; 5:52:55 >

• Haklisiniz hocam. Ayiya ok da dokunmaz. Bazen tufek sart olabiliyor. Ama en temizi hamak cadir.

• ayı sizden daha iyi ağaca çıkar . biliyorsunuzdur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefestoo

Sonrasında muğla fethiye
    Genelde kimseciklerin olmadığı bir ormanda kafa dinlemek amacıyla doğa ile iç içe en az 1 hafta aralıksız bir kamp

Fakat gece herhangi bir olayda el feneri hayat kurtarır. Bu yüzden geniş açılı ve uzak mesafe olası önemli diye düşünüyorum.
    Belirttiğim fenerin ayrıca çadır içinde lamba olarak ta kullanılabilmesi ve su geçirmezliği ilgimi çekti.

Onuda sipariş edeceğim, yedek düşünüyordum hatta tek fener ile kampa gitmek biraz sıkıntı

Hocam sonda ki güneş doğuruyor galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sonrasında muğla fethiye

Çok fark eder mi bilmiyorum, resimden de çok bir şey anlaşılmıyo ama 2. si beyaz gibi, çok da göz almıyo. Ledleri araştırıp o tarz bir şey alabilirsiniz.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt

gerekli pil tipi:18650 lityum (korumalı veya korumasız) duracel marka herhangi bir kalem pil uyarmı yoksa bunun pil durumu farklımı
    ayrıca daha fazla ışık yaysın diye ( 2800mA ) modelini alırsak pili sanırım daha hızlı yer.
  • quote:

gerekli pil tipi:18650 lityum (korumalı veya korumasız) duracel marka herhangi bir kalem pil uyarmı yoksa bunun pil durumu farklımı
    ayrıca daha fazla ışık yaysın diye ( 2800mA ) modelini alırsak pili sanırım daha hızlı yer.

Aynen hocam muhtemelen pili daha çabuk sömürüyordur. Google'dan 18650 lityum pilleri araştırdığımda 15-20 liralık şeyler çıktı muhtemelen farklı normal kalem pillerden. Aliexpresste de 5 dolar civarlarına satılıyo. Çok pahalıları da var farkları ne bilemiyorum. Bir tane 18650 lityum alabilirsiniz ilgili bir dükkandan. Ama muhtemelen çabuk bitse de normal kalem pille de çalışacaktır diye düşünüyorum. Çünkü aliexpressteki feedback bölümünde kimse bundan bahsetmemiş. Herkes o kadar detaylı bir şekilde pil alıp da kullanmamıştır yüzlerce kişi almış sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 29 Ekim 2016; 1:13:09 >

• quote:

Bu zamana kadar olimpik kullandım, tatar biraz farklı geliyor ona alışmam biraz zaman alır.
    Ayrıca cidden alınmaya değer bir çadır, parası ilk başta banada çok tuzlu geldi sonuçta 70-80 liraya bile çadır varken neden diye sordum kendi kendime
    Sonra fethiye ölü deniz doğa kampı paketlerine baktım. 2.800 Lirayı geçkin içinde herşey olan bir haftalık tatil paketi.
    Akıllı telefona verdiğimiz paradan fazlasını hakediyor bence yinede insanların zevkine kalmış birşey.

kampın birçok kötü tarafı var,
    Kamp yapcağınız yerde yılan, akrep, domuz gibi nasıl bir tehlikeyle karşılaşacağınız belli olmaz
    Böyle bir çadırla ormanın karanlığında rahat bir uyku gibisi yoktur bence.

Hamak cadira akrep ve yilan gelemezmi Bence o kadar rahat uyuma

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    kendini akrep veya yılan olarak düşün, ( yani bir sürüngen olarak )
    (yerde) tam senin yolunun üzerinde çadır kurmuşlar birde tepede ( ağaçların ortasında ) çadır var.
    hangisini tercih edersin.

hamak çadıra girmek için zahmet çekersin ama yerde işin o kadar zor değil :D
    doğada canlılar biz insanlar kadar rahatsız edici değildir.
    bak sen insan oğluna gel benim ormanıma ağaçların arasına çadır kur. seni bir korkutuyumda gör birdaha gelmeyi :)

ayrıca artık günümüzde her noktada güvenlik kamerası var. peki bu şuçu yok ediyormu ? tabiki hayır
    Biz tedbirimizi hayatın her noktasında elimizden geldiğince alalım. Gerisi Allah'a kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefestoo -- 30 Ekim 2016; 1:17:51 >
  • quote:

kendini akrep veya yılan olarak düşün, ( yani bir sürüngen olarak )
    (yerde) tam senin yolunun üzerinde çadır kurmuşlar birde tepede ( ağaçların ortasında ) çadır var.
    hangisini tercih edersin.

hamak çadıra girmek için zahmet çekersin ama yerde işin o kadar zor değil :D
    doğada canlılar biz insanlar kadar rahatsız edici değildir.
    bak sen insan oğluna gel benim ormanıma ağaçların arasına çadır kur. seni bir korkutuyumda gör birdaha gelmeyi :)

ayrıca artık günümüzde her noktada güvenlik kamerası var. peki bu şuçu yok ediyormu ? tabiki hayır
    Biz tedbirimizi hayatın her noktasında elimizden geldiğince alalım. Gerisi Allah'a kalmış

Kendimi akrep veya yilan olarak dusundum. Havada yabanci bi cisim var gormeye aliskin olmadigim, bi bakayim neymis lan bu derim. Benim dogal ortamima bir insan girmiş şunu bi sokayimda görsün derim.

Son cumlene katiliyorum. Tabiki tedbir almak iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 30 Ekim 2016; 1:29:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.