Bildirim
Kamil Koç vs metro
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Kamil koçdan al. Metro turizm gece salep servis ediyor.
2+1 den +1 olanı al çok rahat kardeş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala Metro turizmden bilet almayi düsünen varsa birsey demiyorum.Tekerlekli tabut resmen + diğer malum olayi söylemiyorum bile beles bilet verseler gitmem.
Şaka gibi ama İzmit Bozüyük bileti kamil koç 20 TL iken metro hangi kafayla 30 istiyor anlamıyorum.
Fiyatlar aynı ise veya fiyatı sorun etmiyorsan hiç düşünme Kamil Koç -
Kamil Koç derim. -
Artniyetsiz , genelde olumlu , ortamala bir vatandaşsan kamilkoç.
Pedofili , sarıklı , saç telinden tahrik olan ve iq su 55 ten yüksek olmayan sürücülere hayatını teslim etmekten çekinmeyen bi elemansan metro doğru seçim olacaktır. -
Otobüs firmaları da aynı kargo şirketleri gibi kötü.Al birini vur ötekine.Hepsi birbirinden beter.Tavsiyem 2+1 koltuk tipinde bir araçtan yer ayıtman olacaktır.Bu araçların koltukları daha geniş ve rahat oluyor.Ayrıca tablet sistemleri de daha yeni oluyor bana denk geldiği kadarıyla.Bazılarında 220V pirizi bile gördüm -
Metro dışında bütün şirketler olur. En son tercih edilecek olan Metro. Hatta hiç tercih etmeyin yürüyerek, otostop yaparak gidin daha güvenlidir.
Bilet bulamayip Metroya binersen ,
1 yuzune maske tak, yuzune attirabilirler
2 malum bolgeyi iyi koruyacak don giy, mumkunze tencere tak
3 dayak yememk icin yaninda jop, bicak, tabanca al , muavin seni tekme tokat dovebilir, muavinin veya sufurun akfasi atarsa seni duman ederler
4 degerli esyalarin icin kasa gibi brisey al ,kucaginda tasi
5 kaza olmasi ihtimaline karsi koli bandiyla kendini koltuga bantla
6 muavin atarlanirsa itaz etme , hamile bile doven adam sana neler yapmaz :) hamileyim de belki dovmeyi birakirlar
7 oyle cayi begenmedim, su yokmu .vs. seyler soyleme sakin
Alintidir HEHEHE
Aksiyon yasamak istersen rize/trabzon firmalari. Hizmet icin ege firmaları anadoku/pamukkale vs erotizm metro :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 30 Ocak 2017; 7:15:26 > -
kamil koçtan bileti aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamil koç eger gidecegin yöne gidiyorsa pamukkale. -
otostop metrodan daha güvenli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X