Şimdi Ara

Kamil Koç Ataşehir Terminali ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
48.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar...Kamil Koç'un Ataşehir terminaline kendi aracımla nasıl gidebilirim Bostancı'dan ? Teşekkürler...

• bostancı dudullu minibuslerine bin.mehmet uslu camiinde in.ama karsıdaki sokaga gir.15 dk yürü
  • kendi aracınla nasıl gideceğini sormuşsun sormuşsun . ataşehir mc donalds ı muhtemelen biliyorsunudura onun solundan aşağıya devam ediyorsun (ataşehirin içine giden yol değil ) yokuşu indikten sonra sol tarafta bir alt geçit var onun ordan geçip yolu dümdüz takip edersen sol tarafta bir kaç km sonra göreceksin.
  • Bostancı E-5 den gelince Carrefour-Kozyatağı' ndan TEM e gir. TEM Ankara çıkışından Anadolu Otobanına gireceksin. Birkaç KM sonra Dudullu-K.Bakkalköy çıkışından K.Bakkalköy yönüne gireceksin. O kavşaktan çıkar çıkmaz hemen ilk sağa gir. Sağında Anadolu Otobanı kalacak şekilde yaklaşık 1KM daha gideceksin. Sonra otoban altından geçen altgeçide varacaksın. Karşıya geçer geçmez sola dönersen Metro ile beraber Kamil Koç u bulursun.
  • yardımlarınız için çok teşekkürler, çok makbule geçti...
  • Bağcılardan Kamil Koç Ataşehir Terminaline nasıl gidiliyor acaba? Acil cevap verebilirseniz çok sevinirim lütfen! Şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevgilimm

Bağcılardan Kamil Koç Ataşehir Terminaline nasıl gidiliyor acaba? Acil cevap verebilirseniz çok sevinirim lütfen! Şimdiden teşekkür ederim...

Ben de şimdi kendi arabamla yola çıkıyorum...
    Adres ararken donanımhaber'de buldum kendimi.
    HAzır gelmişken de hortlatayım dedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ben de arıyordum ve hep yolu karıstırıyordum teşekkur ederim. Epey bi hort oldu ama işime epey yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.