Açıkçası binmedim korkuyorum. Böyle şeylerde acayip bi şekilde değişiyorum kalbim cok hızlı atıyor ama alışınca normale dönüyor. Mesela gondolda olur ya karın gıdıklanması o çok şiddetli oluyor bende. Nası bi duygu bu hafta sonu binmeyi düşünüyorum
Bence binme çok tehlikeli birşey açıkçası pek güvenlik yok.
kamikaze vazgeçilmezdir ama.En ön kısımda oturmaya gayret göster.Gerçekten en eğlenceli oyuncaklardan birisi.
kamikaze ne olum yıl 2011 bırakın bunları adranalin var ankarada istanbuldada top gibi birşey varmış aksiyonlu gerip fırlatıyormuş :)
ufo'ya bin hacı her gidşimde 2 kere binerim en az hele yanına bi kız geldimi tmm ordan atlamak istersin
ufo kamikaze fuardaki hepsine bindim ilk bindiğimde o kemere tutunmaktan 1-2 gün kol kaslarım ağrımıştı ama alışınca 2. 3. binişimde ellerimi falan komple bırakabiliyorum.İzmirden bahsediyorsan power surge diye bi alet var yeni onu da dene mutlaka mor ahtapot gibi birşey
quote:
Orijinalden alıntı: aerospace engineer
kamikaze ne olum yıl 2011 bırakın bunları adranalin var ankarada istanbuldada top gibi birşey varmış aksiyonlu gerip fırlatıyormuş :)
Geçen cuma gittik adreneline binmeye biyerlerim yemedi arkadaş bindi kesinlikle tavsiye etmem diyor ama aşşağıdan çığlıkları dinlemek çok zevkli
En güzel çarpışan otolar, grup olarak git en zevklisi
Geçen cuma gittik adreneline binmeye biyerlerim yemedi arkadaş bindi kesinlikle tavsiye etmem diyor ama aşşağıdan çığlıkları dinlemek çok zevkli
En güzel çarpışan otolar, grup olarak git en zevklisi
kamikaze diyenleri birkez adraneline bindiriyoruz sonra kamikazeye ne derler merak ediyorum
sadece sunu diyim yukarda manzarayı izlerken yanlız olduğunu hayal et için sıkıntılıysa ( sınavlar , kız , aile , para , vb ) birebir unutturuyor inincede orda bağırdıkalrınla atıyorsun :D
quote:
Orijinalden alıntı: HurtLocker
Bence binme çok tehlikeli birşey açıkçası pek güvenlik yok.
+1
birde burası Türkiye...
not: bir kere discovery e bindim.hay binmez olaydım
adrenalin en manyağı hepsinin içinde. bide geri geri giderken aşırı pis oluyor kalpten gidecek gibi oluyorsun. Ek olarak bazıları aşşağıdan geçerken ters geçiyor onu bi yapamadım gitti nasıl yapıldığını bilen varsa söyleyebilir mi?
Kamikazeyi falan bırak asıl heyecan Discoveryde
gençlik parkında neredeyse bütün aletlere bindim kamikaze,discovery,adrenalin hepsinde korkulacak birşey yok sadece karnında ağrı hissediyon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme