arkadaşlar forumda yeniyim umarım yanlış yere konu açmadım. ben telefon almayı düşünüyorum bayadır araştırıyorum internette ama karar veremedim. bar tipi, 3-5 mp arası bi kamera ve ortalama bi ses çıkışı arıyorum.(k750i den ses konusunda çok çektim).bütçe konusunda sıkıntım yok. n78 i tuş takımı,6220 i de düşük ses yüzünden tercih edemedim. yorumlarınıza aşırı derecede ihtiyacım var...
quote:Orjinalden alıntı: sugarboy n73 veya k850i n73 nerdeyse herkeste var o yüzden düşünmüyorum ama k850i hakkında bişey sorucam,ses çıkışı yüksek mi veya başka bi falso su var mı?
quote:Orjinalden alıntı: hakanu1453 arkadaşlar forumda yeniyim umarım yanlış yere konu açmadım. ben telefon almayı düşünüyorum bayadır araştırıyorum internette ama karar veremedim. bar tipi, 3-5 mp arası bi kamera ve ortalama bi ses çıkışı arıyorum.(k750i den ses konusunda çok çektim).bütçe konusunda sıkıntım yok. n78 i tuş takımı,6220 i de düşük ses yüzünden tercih edemedim. yorumlarınıza aşırı derecede ihtiyacım var... N79 ;) N73 ün yavaşlığı seni hasta edebilir. N82 de olabilir.