Şimdi Ara

kamera kasetlerimi dvd'ye yazmak istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba!...Sony trv dcr 355 e kameramdan firewire kablosu yardımı ile bilgisayarıma pinnacle 8 programı aracılığı ile görüntüleri aktarıyorum..
    Capture , Edit ve Movie işlemlerinden sonra mpeg2 formatında filmimi hazırlıyorum ancak bu filmimi yazdıramıyorum...
    Hem pinnacle 8 de hemde neroda denedim beceremedim...
    Birde hazırladığım filmi izledim ama hareketli kısımlardaki geçişler çok kötü ......
    Dün bilgisayarıma ulead movie 4.0 indirdim...
    <pinnacle ile hazırlayıp ulead ile yazdırmayı deneyeceğim...
    Kamera kasetlerini dvd ye yazıp başarılı olmuş, bu konuda bana fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.....

• kameradan görüntü aktarıma konusunda BURADAN detaylı bilgiye ulasabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavalry1

Herkese merhaba!...Sony trv dcr 355 e kameramdan firewire kablosu yardımı ile bilgisayarıma pinnacle 8 programı aracılığı ile görüntüleri aktarıyorum..
    Capture , Edit ve Movie işlemlerinden sonra mpeg2 formatında filmimi hazırlıyorum ancak bu filmimi yazdıramıyorum...
    Hem pinnacle 8 de hemde neroda denedim beceremedim...
    Birde hazırladığım filmi izledim ama hareketli kısımlardaki geçişler çok kötü ......
    Dün bilgisayarıma ulead movie 4.0 indirdim...
    <pinnacle ile hazırlayıp ulead ile yazdırmayı deneyeceğim...
    Kamera kasetlerini dvd ye yazıp başarılı olmuş, bu konuda bana fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.....

IE 1394 kartı ile dvd kalitesinde harika bir görüntüyle her programda çok rahat görüntü aktarabilirsin. Ben Ulead video studio 9 kullanıyorum. Sonuç harika.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.