Şimdi Ara

Kamera 'dan TV kartını kullanarak goruntuler nasil aktarılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Sony DV bir kameram ve Bilgisayarımda'da Avermediya TV kartım var
    Sony kamerayı Tv kartına 1394 S-Video bağlantısından bağlıyorum ses bağlantısınıda yapıyorum TV programını açıyorum
    kameradaki çekimleri istediğim formatta PC aktarıyoruma ama kayıtlardaki ses gelmiyor aktarmada
    sorun nedir bana soyleyebilirmisiniz ve ya
    bana bu işi yapacak başka bir program onerebilirmisiniz.

Şimdiden Teşekkur ederim

Kolay gelsin

• Galiba yanlış forumdasın
  • arkadaşım bende eskiden sony nin dv olmayan eski bir modeli vardı (çok eski değil sadece dv den bir önceki model ama usb girişi olmayan) ben bunu s-video dan bağladım olmadı video girişinden bağladım ama bu seferde görüntü var ses yok kartın ses girişi jack farklı olduğu için bir dönüştürücü kullanarak seside elde etmeyi başardım biraz kurcala olur yalnız s-video ile değil.

birde senin modelin direk usb den aktarma imkanın olması gerek onunla neden yüklemiyorsun??
  • Merhaba

Ben usb'den bağladıgımda seste goruntüde güzel geliyor ama avi formatta kaydediyor bilgisayara
    boyle olunca 'da 60 dk bir kayıt 20 GB civarında hard diskte bir dosya oluşturuyor.
    Benim elimde bunu daha sonra MPEG-1 , MPEG2 veya VCD formatına cevirecek başka bir program yok
    Sizin bildiğiniz onereceğiniz bir program var mı

Ayrıca bunu bu şekilde yapınca iş biraz uzuyor ben direk TV kartı üzerinden yapınca orda kaydederken istediğim formatta kaydetmeme izin veriyor ama sesi konusu çözemedim.

Gostermiş oldugunuz ilgi için teşekkur ederim
  • dostum s-videoyu boşver..
    usb ile dediğin gibi yap..gir google'a araştır dönüştürücü programları yığınla program var..ama hangisi die sorma kaliteli olan bilmiyorum..chipin verdiği cdlerde de oluyor elinde varsa bak onlarada..sonra gir crackini bul..
    ayrıca sony kameraların kendi yazılımları var..
    eğerki aldığında içinden çıkmadı ise bence hemen aldığın yere başvur..bizde 21e var canavar gibi cdsi çıktı..
    herşeyi yapmak mümkün..bilgine..
  • arkadasım ses bagladıgın jak lar nereye bagladın ondan emın olsonraa bılgısayarımdan ın gırısıne taktıysan jakı bılgısayarından aktf et vee ısaret varsa kaldır sonra kullandıgın programdan ın out optıons ayarları vardır audı yerınden ayararı yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.