arkadaşlar, normalde kalp atışlarını hissetmezsiniz ya benim şu an arada bir kalp atışım kendini hissettiriyor yani 15 saniyede 1 falan hissediyorum bu neden olabilir
Ritm bozukluğu olabilir doktara gorunmende fayda var. Stress, uykusuzluk, grip, kalpte yapısal bozukluk vb nedenlerden olabilir. Kafein ve sigara icmemeye bak bu aralar doktora görün ihmal etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ygs ye girecekmisin stres var mı
Kardeşim kalbinde ritm bozukluğu falan olabilir. Allah korusun kalp kapakçığında delik vs. de olabilir. ( kendimden biliyorum. ) hastaneye git. Efor testidir, ekg dir hepsini yaptır. Araştırma hastanelerini tavsiye ederim. Kapalı ya da açık ameliyat olabilirsin. Tabii bir şey varsa. Eğer geç kalınırsa ve ameliyat olmazsa ileriki yaşlarda dudaklarında, vücudunda morarmalar meydana gelir. Her şey için çok geç olur. Hemen doktora git.
Burada bekleyeceğinize derhal hemen bir tane sağlam kadriyoloji uzmanına görünün.....
Çarpıntı var sizin kalpte ama eğer ritm kaynaklı bozukluklarada çarpıntı diyoruz ama velakin siz genede bir kere uzmana görünün önce EKG Sonra Film yöntemiyle kalbinize bakar en sondada Efor testi isteyecektir doktorunuz ama genedesiz gidin ihmale gelmez..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme