Şimdi Ara

Kalp krizi nedir? Nasıl gerçekleşir? Korunmak için neler yapmak gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Ben Kocaeli Üniversitesi Acil Tıp ABD'da asistan hekim olarak uzmanlık eğitimi almaktayım.

    Çektiğim ve çekeceğim videolarda halkımızı bilgilendirici, çeşitli hastalıklardaki karanlıkta kalan noktaları aydınlatıcı videolar çekmeye çalışıyorum.

    İlk videom da yayında. Desteklerseniz sonraki videolar için beni gayretlendireceksiniz. İlginiz için teşekkür ederim iyi seyirler. İyi bilgilenmeler :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Biz kez UP yapıyorum. Yorumlarınız benim için kıymetli. İyi günler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verticall -- 3 Şubat 2018; 10:58:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplayayım ama videoyu izlemedim hocam koroner arter tıkanmasına bağlı infarkt namı diğer MI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu izledim bence biraz teknik konular ağır basıyor sağlıkçı dişi izlemez gibi eğer izlenmeyi arttırmak istiyosan çocukların da izleyebileceğiyi içerikler üret çünkü youtubeda baya çocuk var hem de onların egitilmesinde katkın olmuş olur boş adamları izleyeceğine seni izlerler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu izlemedim ama mantıken kalbin görevi kan pompalamak olduğuna göre hayvansal yağlarda damarları tıkadığına göre, vücudun kilosu artarsa kalb daha çok yorulacağına göre doymuş yağdan kaçınmak gerekiyor.
  • Eleştirilerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim :)
  • Uppp , arkadaşlar bu forumda verticall gibi yardımsever bi abimiz az bulunur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok güzel anlatmışsınız, zevk aldım!



    Sonraki videonuzun içeriği ne olacak acaba? Videoda bahsettiğiniz 5 çeşit kalp krizini sizin anlatmaız ile dinlemek güzel olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Bir sonraki video'nun içeriğine tam karar veremedim. 1 yaşında bir oğlum var ve bizi çok yoruyor. Bundan dolayı vakit ayırabildiğim kadar ayırmaya çalışıyorum. Ancak temel yaşam desteği üzerine olabileceğini düşünüyorum. Yayınlanan son kılavuzlar eşliğinde 3dk civarı hızlı ve sade bir biçimde anlatılabilecek bir konu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Verticall

    Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Bir sonraki video'nun içeriğine tam karar veremedim. 1 yaşında bir oğlum var ve bizi çok yoruyor. Bundan dolayı vakit ayırabildiğim kadar ayırmaya çalışıyorum. Ancak temel yaşam desteği üzerine olabileceğini düşünüyorum. Yayınlanan son kılavuzlar eşliğinde 3dk civarı hızlı ve sade bir biçimde anlatılabilecek bir konu :)

    Anladım, teşekkür ederim.





    Son olarak esnekliğin insan yaşamı üzerindeki önemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce çok küçümseniyor mu esneme? Statik ve dinamik esneme veya genel olarak esneme gibi konulara değenecek misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7581748F8 -- 5 Şubat 2018; 9:1:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Branş olarak tam hakim olduğum bir konu değil. Ancak ilerde araştırıp okuyup toparlayıp bu tarz bir video çekebilirim neden olmasın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahah inanmıyorum ya...

    Hocam midemde ağrı şikayeti ile acile gelmiştim, siz ilgilenmiştiniz, sağ olun. Sorularımı da cevapsız bırakmamıştınız. Elinizden her gün yüzlerce hasta geçiyor, hatırlamazsınız gerçi ama mühim olan o değil...

    Türkiye için konuşacak olursam, gözümdeki rezil doktor portresini bayağı kıran bir yaklaşım sergilemiştiniz o gün.

    Kariyerinizde başarılar diliyorum, videolarda aynı şekilde destek diyorum.
  • İyi dileklerin için teşekkür ederim :) geçmiş olsun miden iyi durumdadır inşallah :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir video hocam teşekkürler uplayayım
  • Hocam neden bu kanser vakaları çok arttı. İnsanlar neden bu hastalığa yakalandığını son 1 ay kala öğreniyorlar ? Bu hastalık önlenemez mi ? Korunmak için ne yapmak lazım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tour Guide kullanıcısına yanıt
    Aslına bakılırsa kanser vakalarının artmasında birkaç temel sebep mevcut. Örneğin stresli yaşam bir diğeri hastalara gereksiz çekilen onlarca tomografi. Bir diğeri beslenme bozuklukları. Liste uzar gider. Ancak şöyle de bir durum varki belki eskiden beri bu kadar yüksek orana sahipti ancak tanı almıyordu. Son yıllarda keşfedilen ileri tanı yöntemleri ile tanı alan hasta sayısı arttı. Buda sayıyı arttırmasa da daha da artmış gibi gösteriyor. Son zamanlarda fark edilmesinin sebebi ise hastalık temel olarak tek bir hücreden başlıyor. Ve o hücreler çoğalıp farkedebileceğimiz semptom veren boyutlara ulaştığında ise müdahale edilemez duruma geliyor. Erken tanıların çoğu tarama testi ile fark ediliyor. Bu testler de gelişim aşamasında. Atıyorum meme kanseri için 45 yaş üstü 5 yılda bir önerilen mamografi taramaları yada serviks (rahim ağzı) kanseri için alınan smear (sürüntü) örnekleri. Erkeklerde prostat kanseri için PSA (bir kan tetkiki) taramaları gibi.



    Bu arada video içerik olarak her branştan doktor arkadaşla ilerleyen dönemde videolar olacak. Uzmanlık almak in asistanlık yaptığım için vakit bulmakta zorlanıyorum sadece :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.