Şimdi Ara

KALP ATIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi kalbi yerinden fırlayacak gibi olan var mi ? Bundan nasil kurtulurum nefes almakta zorlaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Benim gibi kalbi yerinden fırlayacak gibi olan var mi ? Bundan nasil kurtulurum nefes almakta zorlaniyorum

Sakin ol dostum ya senin durumun iyi takip ettigim kadarıyla daha beterler var (mesela ben) takma ya dünyanın sonu deil çalışmayı bırak gez dolaş yukseklere cık iyi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Benim gibi kalbi yerinden fırlayacak gibi olan var mi ? Bundan nasil kurtulurum nefes almakta zorlaniyorum

hiç heyecanlı değilim
    çuvallayacağımı biliyorum
  • o heycan olayı sınav baslıyana kadar oluyor genelde ama sınavdan sonra 1-2 dakıka sonra hıc bısey kalmıyor rahat olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 21 Mart 2014; 12:54:00 >
  • orasi dogru. sbsye kadar heycanlandim sinav aninda heycanimi unutmustum mesela . ama pazar saat 10 a kadar nasil geccek bu zamam

• geçmez o 12lerin %90ında olur zaten normal yani, sınav gecesi daha kötü olur hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.1905se -- 21 Mart 2014; 13:12:01 >
  • cikolata ve tatliyi fazla kacirmisim bide. hem cok mutlu hissediorum hem de bu heyecan yani anlatilmaz yasanir bi olay . psikolojimi kimse hissedemez su an . gulsem mi aglasam mi bilemedim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi senin durumun yine iyi ben ne yapayım? Hipertansiyon hastasıyım ilacın dozunu arttırdığımız halde son iki haftadır habire tansiyon fırlıyor. Sınav esnasında ne olacak kim bilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de baya heyecan var.Ya bilmediklerimden gelirse diye :D bir de mezunum son şansım
  • lanet olsun egitim sistemine

• gençliğimizi yediler
  • 1KAŞIK PASİFLORA İÇTİM JÜPİTERDEYİM ŞUAN
  • Sakinleştirici içmenizi önermiyorum. Bir sınav için kendinizi bu kadar kasmanıza, strese sokmanıza gerek yok. Hiç üstesinden gelemiyorsanız, 1-2 bardak alkol tüketin sınava gitmeden önce heyecanınızı bastırır.
  • Nedense hiç stres yok

• Bende stres tavan. Sakinleştiriciyle gireceğim sınava. Geçen sene bayılıp çıkmıştım panik atak yüzünden. 1 senem boşa gitti. Bu sefer panik atak gelsin, paniğe dekmiği basıp atağı yanıma çekicem. Kendi kendime motivasyon veriyorum. Ben iyiyim, ben süperim, o sınavın anasını ağlatırım, o sorular ne ki ya benim için çocuk oyuncağı...
  • 3 tablet çikolata bitirdim şu an var ya dSA:Eaeaşö kendimden geçtim. doğal ilaç
  • benim daha kötüsü gözüm kararıyo soruları göremiyorum stres yapınca :(((

İnşallah sağ salim girebiliriz sınava :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.