Şimdi Ara

Kalorisi az ve tok tutan yiyecekler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu aralar gece sürekli bir şeyler atıştırmaya başladım
    yalnız bunlar bana yağ olarak geri dönüyor, zaten max 60kg'yim bari bu kiloyla yağlı olmayayım
    kolayı fazla kaçırıyordum onu da bıraktım, soda falan içiyorum, ama yiyecek de önemli, olayı bütün pizzanın yanında diyet kola klişesine çevirmek istemem
    kalorisi çok olmayan ve atıştırabileceğim bir şey önerirseniz çok makbule geçer

bu arada ton balığı, hindi füme, tavuk jambon gibi yiyecekleri düşünüyorum, ekmek arası yemem en azından bir paket çerez veya birkaç çikolatayı bitirmekten daha faydalı olur

Edit: Liste güzel olursa konuyu yenilerim. Hepimiz bodybuilding ile ilgilenmiyoruz, en azından beslenmeye dikkat edelim, iyice yağlanmayalım

Yumurta
    Az miktarda badem
    Mercimek
    Bulgur
    Yulaf ezmesi, yoğurtla karıştır (light olanı daha iyi)

----

VEEEE
    Şeref ödülü de @akıllıçoççuk'a gidiyor

quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Hurma arası fındık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 29 Mart 2016; 23:55:38 >

• Hurma arası fındık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı leblebi.

En azından ben kendimi çok aç hissettiğimde 1-2 avuç yiyorum üstüne 1-2 bardak suyu gömüyorum 3-4 saat idare ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Sarı leblebi.

En azından ben kendimi çok aç hissettiğimde 1-2 avuç yiyorum üstüne 1-2 bardak suyu gömüyorum 3-4 saat idare ediyor.

Teşekkürler bunu deniyorum

@çoççuk, nick entry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 16 Mart 2016; 22:18:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kalorili olması ile doyurucu/tok tutucu (glisemik indeksi düşük) gıdalar arasında anlam farklılığı var.

5 salatalık yesen doymazsın 50 kalori ile ama bir avuç badem 100 kalori ile o salatalıktan çok daha uzun süre tokluk hissedersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Mart 2016; 22:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Az kalorili olması ile doyurucu/tok tutucu (glisemik indeksi düşük) gıdalar arasında anlam farklılığı var.

5 salatalık yesen doymazsın 50 kalori ile ama bir avuç badem 100 kalori ile o salatalıktan çok daha uzun süre tokluk hissedersin.

O zaman şöyle tamamlayım, az kaloriyle tok tutabilen besinleri öğrenmek istiyorum
    Yumurta buna iyi örnek olur diye duydum. Bademi de ekleyeyim

Liste güzel olursa konuyu yenilerim. Hepimiz bodybuilding ile ilgilenmiyoruz, en azından beslenmeye dikkat edelim, iyice yağlanmayalım diye düşündüm
  • Protein

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Az kalorili olması ile doyurucu/tok tutucu (glisemik indeksi düşük) gıdalar arasında anlam farklılığı var.

O zaman şöyle tamamlayım, az kaloriyle tok tutabilen besinleri öğrenmek istiyorum
    Yumurta buna iyi örnek olur diye duydum. Bademi de ekleyeyim

Liste güzel olursa konuyu yenilerim. Hepimiz bodybuilding ile ilgilenmiyoruz, en azından beslenmeye dikkat edelim, iyice yağlanmayalım diye düşündüm

Yumurta olabilir, glisemik indeksi düşük gıdalardan mercimek, az miktar kuruyemiş olabilir, yoğurt olabilir, kepekli tahıl ürünleri vs.

• Market'den yulaf ezmesi al,4-5 kaşık yulaf ezmesini 1 kase yoğurda koy karıştır,baya tok tutar seni,yoğurt da light olursa tamamdır hem faydalı hem tok tutuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Market'den yulaf ezmesi al,4-5 kaşık yulaf ezmesini 1 kase yoğurda koy karıştır,baya tok tutar seni,yoğurt da light olursa tamamdır hem faydalı hem tok tutuyor

Yulaf ezmesinin yanında süt denemiştim de tadı berbattı, yoğurt daha farklı olur mu bilmem denemek gerek

@programmer_onur, tamamdır bunları da ekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Market'den yulaf ezmesi al,4-5 kaşık yulaf ezmesini 1 kase yoğurda koy karıştır,baya tok tutar seni,yoğurt da light olursa tamamdır hem faydalı hem tok tutuyor

Yulaf ezmesinin yanında süt denemiştim de tadı berbattı, yoğurt daha farklı olur mu bilmem denemek gerek

@programmer_onur, tamamdır bunları da ekliyorum

yoğurt ile çok güzel oluyor,mutlaka dene

• Sarı leblebi Beyaz leblebi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salata havuç domates light peynir haşlanmış yumurta, haşlanmış patates light yoğurt
  • Arkadaşlar bir de bu kuruyemişleri kavrulmuş olarak değil de çiğ olarak tüketmeyi unutmayalım
  • karnabahar kalorisi düşük ve tok tutuyor tadı kötü ama zayıflamak için birebir atıcaksın bunu actifry e yanına da soğanı biberi dayıyacaksın kızartıcaksın mangal gibi valla löp löp ekmeksiz gömeceksin
  • kalorisi az olmalı ama aynı zamanda beslemeli de. yani sonuç protein kaynağı ete çıkıyor.
  • salatalık domates
  • Düşük kaloriden ziyade kalori açığı oluştur diyetteysen günlük kalori hesabı yap ihtiyacın olan kaloriden 500-600 düşür zamanla kilo vermeye başlarsın

Çubuk tarçınlı yeşil çay tatlı krizlerini bastırır, tokluk hissi yaratır metabolizmayı hızlandırır şekersiz içmelisin

Kahve metabolizmayı hızlandırır tokluk hissi yaratır kalori 2-3 kaloridir en fazla şekersiz kremasız olacak

Elma sirkesini suyla seyreltecek içebilecek kadar miden ve Boğaz'ın varsa elma sirkesi vücuttaki ödemi atar kan şekerini düşürür tokluk hissi yaratır yağ yakmaya yardımcı olur

Tavuk göğüsü, balıklar, kremasız çorbalar, lor peyniri, yulaf ezmesi, kuruyemişler, sağlıklı yiyeceklerdir kalori ihtiyacına göre diyet hazırlarsın

Elma düşük kalori tok tutucu özelliğe sahiptir

Muz aynı şekilde

Çiğ kuruyemişleri yoğurt ile karıştırarak yiyebilirsin

Süt tok tutucu bir içecektir günde 1-2 bardak yağsız yağlı ise 1 bardak

Tuz un şeker yeme bunlar kan şekerini ani yükseltir ve düşürür açlık hissi çabuk oluşur

Bütün baklagil yemekleri düşük glisemik endeksli yiyeceklerdir hem tok tutar lifli ve proteinli yapısıyla yavaş sindirilir kalorileri düşüktür
    En önemlisi en az 2 litre su içmelisinki vücut yağı yakabilsin tabi tek başına su su yağ yakmaya yardımcı olmaz kardoyi egzersizleri yaparak yağ yakımını gün boyu sürdürebilirsin
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 6 Mayıs 2017; 10:43:46 >

• Heîsenberg kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.