Aracım su eksiltmişti bunun için konu açmıştım o problem giderildi fakat şimdi başka bir sorun ortaya çıktı her gün farklı bir şey çıkıyor sıkılmaya başladım artık,
Neyse konuya döneyim; bugün akşam eve dönerken fark ettim kalorifer çalışırken birden durdu ve şimdi ara sıra çalışıyor ama bazen de tamamen duruyor yani düğmeyi çevirdiğimde hiç bir şekilde hava üflemiyor. Ve çalıştığı zaman da eskisi kadar fazla hava vermiyor ayrıca çalışırken de arkadan cır cır bir ses çıkarmaya başladı. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. 1. ve 2. kademe zaten aracı aldığımdan beri çalışmıyordu sadece 3. ve 4. kademe ile kullanıyordum, artık kafasına göre takılmaya başladı sürekli deniyorum bazen çalışıyor ama sonra hemen kesiliyor bazen de yol boyunca hiç açamıyorum.
Kış ayında olduğumuz için baya sıkıntı olmaya başladı, hem camlar buğulanıyor göremiyorum camı açmak zorunda kalıyorum hem de aracın içi buz gibi oluyor.
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı varsa çözümü nasıldır bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Kalorifer düğmesi veya fan motorunda problem olabilir.
iç fan rezistansından suphelenıyorum.
ya hıc calıstırmaz yada aku kutup başı sokmeden durmaz çalışır.
sizinki birdaha çalışmamak uzere sos veren iç fan rezistansına benziyor.
geçen cuma günü yansayıı 150 + 30 işçilik değiştirttim basıma geldi...
Kalorifer problemi çözüldü arkadaşlar, kalorifer peteklerine çok fazla toz birikmiş ondan dolayı bazen açıyor bazen açmıyormuş sonuç olarak 40 TL filan tuttu ve 1.2. kademe çalışmıyor demiştim ya onu da hallettiler artık 1. ve 2. kademe de çalışıyor sorunsuz bir şekilde, yardımlarınız için teşekkür ederim.