G.Sarayımızda yönetiminin yaşı nedeniyle görüş ayrılığına düştüğü 'Kalli' lakaplı Alman teknik direktör Karl Heinz Feldkamp bugün İstanbul'a geliyor. Sarı kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Polat, anlaşmaya vardığı 73 yaşındaki Feldkamp konusunda yapılan tartışmaları gereksiz bulduğunu belirtirken, "Sorunları medya önünde dile getirmek yerine, kendi aramızda çözmeliyiz. Soruları olan arkadaşlar bunu pazartesi günü Kalli'nin kendisine sorup yanıt alabilirler" dedi.
"Saygılı olacağız"
Hürriyet Gazetesi'nin 3 Haziran 2007 tarihli haberine göre, Alman hocanın asistanlarını kendinin seçeceğini söyleyen Polat, "Her teknik adamın yükü paylaşacağı bir yardımcıya ihtiyacı var. Bu konuda kendisini özgür bırakacağız. Onun vereceği kararlara her zaman saygılı olacağız" dedi. Ve şöyle devam etti: "Hocamız gençlere büyük önem veriyor. Kalemiz Aykut ve Fevzi'ye emanet. Kalli, Aykut'u Almanya'dan tanıdığı için başka kaleci istemiyor.
Gençlerle devam
Bundan böyle yabancı kontenjanımızı kaleci için kullanmak istemiyoruz. Aykut ve Fevzi bize yeter. Bu çocuklara güveniyoruz. Ayrıca Uğur, Oğuz, Ferhat, Mehmet Güven, Mehmet Topal, Aydın ve alt yapıdaki Anıl gibi oyuncular G.Saray'ın geleceğini hazırlayacak genç yetenekler olacak.
Yerli oyuncu transferi zorlaştı. Ligdeki kulüplerin yöneticileri oyuncuları için çok para istiyorlar. O paraları vermek biraz zor. İstedikleri rakamlar yabancı futbolculardan daha fazla. Zaten isimleri geçen futbolcular da belli. Kendi futbolcularımıza ödenecek paralar da var. Geçen yıl olduğu gibi sezon açılışı sonrasında ödemeler yapılacak."
kaynak:hürriyet
evet kaeci transferi yapılmayacak,büyük ihtimalle yerli transferi de yapılmayacak(belki volkan yaman'ı alabilirler) ve yapılırsa orta düzey bir yabancı transferi yapılacak. bu sözlerden anladığım bu.ama gençlere yöelinecek olması beni çok mutlu etti.
Tamam kaleyi Aykut korusun fakat 100 bin kere söyledik bu iş Kalli ile olmaz. Adam bir gol pozisyonu esnasında ölürse sorumlusu kim olacak?
deden yaşındaki adama saygılı olcan tabi sayın 20.45 abi. hatta bayramlarda elini öp para iste. verdiği paraylada git yeni carruscalar al
ayrıca yine yalan söylemişler bi kaç hafta önce transfere oldukça para harcıcaz demişti başkan kendi ağzıyla. bu adamlar iyice saçmalamıstı zaten şimdi daha üst seviyelere tırmanıyolar başkanıyla yardımcısıyla toplu halde.
Yine bir Adnan Polat açıklaması, yok oluyosa adamı getir ondan sonrada işine karışıcaz diye açıklama yap. GS nin muhtaç olduğu adamlar mı bunlar ?
bu transferle yönetim kendi ipini çekti.galatasaray da köklü bi değişiklik geliyor hazır olun gelecek mart seçiminde artık yüzleri kalmicak aday olmaya .aday olsalar bile çok fena ezilecekler artık ipi çekildi .bu hamle çok kötü bi hamle.
kalli nin başarısız sonuçlarından sonra 6.haftada teknik direktör aramaya başlicaklar ve sezon ortasında ne kadar iyi bi td bulabilecekler bulamicaklar haliyel .takımın başına genç galatasaraylılardan biri gelcek. oda ne yapsın yarım yamalak takımı.oda kurtaramayınca herşey iyice karışçak.sonra herşey aykutun üstüne kalcak.diyeceklerki daha tecrübeli kaleci lazım.böylece aykutun da ipini kesecekler .sonra ümit karan ve ncati derken galatasaray kendini çıkılmaz bir kuyunun içinde bulacak. sonrada yönetim ceketini alıp kulübü komple terk edecekler seçimlerde.stat işi zaten yalan olcak belli.yarım yamalak bişey yapçaklar oraya.daha inşaat halindeyken geçin stadınız hazır diycekler.sonrada kimbilir 10 yılda biter heralde
bu benim komple teorim bakalım ne olacak
quote:
Orjinalden alıntı: tamkan
bu transferle yönetim kendi ipini çekti.galatasaray da köklü bi değişiklik geliyor hazır olun gelecek mart seçiminde artık yüzleri kalmicak aday olmaya .aday olsalar bile çok fena ezilecekler artık ipi çekildi .bu hamle çok kötü bi hamle.
kalli nin başarısız sonuçlarından sonra 6.haftada teknik direktör aramaya başlicaklar ve sezon ortasında ne kadar iyi bi td bulabilecekler bulamicaklar haliyel .takımın başına genç galatasaraylılardan biri gelcek. oda ne yapsın yarım yamalak takımı.oda kurtaramayınca herşey iyice karışçak.sonra herşey aykutun üstüne kalcak.diyeceklerki daha tecrübeli kaleci lazım.böylece aykutun da ipini kesecekler .sonra ümit karan ve ncati derken galatasaray kendini çıkılmaz bir kuyunun içinde bulacak. sonrada yönetim ceketini alıp kulübü komple terk edecekler seçimlerde.stat işi zaten yalan olcak belli.yarım yamalak bişey yapçaklar oraya.daha inşaat halindeyken geçin stadınız hazır diycekler.sonrada kimbilir 10 yılda biter heralde
gerçekten komple bir teori olmuş
quote:
açıkçası bende bu şekilde görüyorum geleceği bir galatasaraylı olmama rağmen,göreceksiniz canaydın bu sene istifa etmediğine pişman olacak.
türkiyede dünyada hocamı yok kalli yi getirmeyi bu kadar istiyorlar.alsanıza abdullah avcı yı
quote:
Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*
quote:
kalli nin başarısız sonuçlarından sonra 6.haftada teknik direktör aramaya başlıyacaklar ve sezon ortasında ne kadar iyi bi td bulabilecekler bulamıyacaklar haliyle .takımın başına genç galatasaraylılardan biri gelcek. oda ne yapsın yarım yamalak takımı.oda kurtaramayınca herşey iyice karışçak.sonra herşey aykutun üstüne kalcak.diyeceklerki daha tecrübeli kaleci lazım.böylece aykutun da ipini kesecekler .sonra ümit karan ve ncati derken galatasaray kendini çıkılmaz bir kuyunun içinde bulacak. sonrada yönetim ceketini alıp kulübü komple terk edecekler seçimlerde.stat işi zaten yalan olcak belli.yarım yamalak bişey yapçaklar oraya.daha inşaat halindeyken geçin stadınız hazır diycekler.sonrada kimbilir 10 yılda biter heralde
tamam yanlış yazmış olabilir arkadaşım . ne geliyon hemen üstüme . hehehe.
evet komple bir teori bu yazı.
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Tamam kaleyi Aykut korusun fakat 100 bin kere söyledik bu iş Kalli ile olmaz. Adam bir gol pozisyonu esnasında ölürse sorumlusu kim olacak?
adam doymuş bekir neden heyecan yapsın satranç ustası misali sakin ve drinden gider gibi geliyor bana bekleyip göreceğiz..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*
quote:
kalli nin başarısız sonuçlarından sonra 6.haftada teknik direktör aramaya başlıyacaklar ve sezon ortasında ne kadar iyi bi td bulabilecekler bulamıyacaklar haliyle .takımın başına genç galatasaraylılardan biri gelcek. oda ne yapsın yarım yamalak takımı.oda kurtaramayınca herşey iyice karışçak.sonra herşey aykutun üstüne kalcak.diyeceklerki daha tecrübeli kaleci lazım.böylece aykutun da ipini kesecekler .sonra ümit karan ve ncati derken galatasaray kendini çıkılmaz bir kuyunun içinde bulacak. sonrada yönetim ceketini alıp kulübü komple terk edecekler seçimlerde.stat işi zaten yalan olcak belli.yarım yamalak bişey yapçaklar oraya.daha inşaat halindeyken geçin stadınız hazır diycekler.sonrada kimbilir 10 yılda biter heralde
tamam yanlış yazmış olabilir arkadaşım . ne geliyon hemen üstüme . hehehe.
evet komple bir teori bu yazı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme