Şimdi Ara

Kalk Gidelim TRT 1 (Yeni Dizi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • STAFF Film’in yapımcılığında çekilen TRT1 ekranlarının iddialı yeni aile komedisi dizisi Kalk Gidelim’in nerede çekildiği belli oldu. Tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlayan dizinin nerede çekildiği merak konusu oldu.

    Yapımcılığını STAFF Film’in üstlendiği başrollerinde Erkan Sever, Ufuk Özkan, Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan ve Emin Gürsoy’un yer aldığı yeni dizi Kalk Gidelim çekimleri için Anadolu’yu tercih etti. İstanbul dışında çekilmesine karar verilen dizinin Ege Bölgesi‘nde çekimleri gerçekleştiriliyor. Muğla’nın Saburhane mahallesine kurulan sette çekimler sezon boyunca devam edecektir. Şirin bir köy havası yatarılan sette çekimler oldukça keyifli geçiyor.

    TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Kalk Gidelim yakında STAFF Film imzasıyla başlıyor.

    https://www.trt1.com.tr/diziler/kalk-gidelim


    Fragmanını izledim Ufuk Özkanın diyalogları ve hareketleri geniş ailede ki cevahir tiplemesine çok benziyor yeşil denizin bitmesiyle adam akıllı komedi dizisi kalmamıştı TRT ekranlarında umarım başarılı ve uzun soluklu olur.







  • Bu oyuncularda hep aynı rolde takılıp kalıyo ama seyirci ve yapımcılarda bunu istiyor...
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Yeşil denizden sonra adam akıllı komedi dizisi kalmamıştı TRT'de umarım onun gibi kaliteli bir dizi olur.

    Geniş aile dizisi bambaşka bir senaryoya ve repliklere sahip idi seyirciler bu yüzden ufuk özkanı vs. oyuncuları özleşmiş oldukları karakterlere yakın bir pozisyonda görmek istiyor mesela ufuk özkan zengin kız fakir oğlanda ki karaktere hiç uymuyordu izleyici tarafından hep cingöz,uyanık,şakacı bir karakterde görülmek isteniyor.
  • İlk 2 bölüm ama özellikle ilk bölüm epey iyiydi. Dizi, içindeki zengin oyuncu kadrosu ve dolayısıyla zengin karakter sayısıyla kendisini bir şekilde izletiyor. Büyük konuşmayayım ama ben şahsen beğendim -ki neredeyse hiç yerli dizi izlemeyen biriyim- umarım kaliteyi bozmazlar diyorum. Böyle bir dizinin rağbet görmemesi de kötü olmuş. Konusu açılmamış sandım, konuyu bulamasam ben açacaktım. Şimdilik ileyin izletin diyorum.
  • aslında bu tarz diziler bana göre ama izlemiyorum .bunu da izlemem. başta güzel olur sonra diziyi uzatmak için saçmalayama başlarlar zaten 2-3 saat sürer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    aslında bu tarz diziler bana göre ama izlemiyorum .bunu da izlemem. başta güzel olur sonra diziyi uzatmak için saçmalayama başlarlar zaten 2-3 saat sürer.

    Ben takip ediyorum keyifli ve akıcı şu anda. Ama aynen dediğin gibi 3 saat'e yakın sürüyor. Zamanla tıkanacak mevzular.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    aslında bu tarz diziler bana göre ama izlemiyorum .bunu da izlemem. başta güzel olur sonra diziyi uzatmak için saçmalayama başlarlar zaten 2-3 saat sürer.

    İlk birkaç bölüm iyiydi de sonradan kalite hafif hafif düşmeye başladı. Yine izleniyor ama Ufuk Özkan için izleniyor. Dizinin bel kemiği. Bir de Kerem Kupacı sebebiyle izliyorum.
  • yoklukta denk gelirse televizyonda yarım yamalak izliyorum fena değil izlenebilesi var...

    Ufuk Özkan adamdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saat dizi hiç çekilmiyor arkadaşım. Leyla ile Mecnun'da bile bir süre sonra yeter artık demeye başlamıştım. Çok uzun geliyorlar. Beynim mahvoluyor. Yap şunu 20-40 dakika yeter. 3 saat boş boş bakışmalar gereksiz yan karakterlerle ve olaylarla dolduruyorsunuz. İnsanın yüzünü tebessüm bile ettirmiyorlar.
  • Yeşil Denizle bu dizi kıyaslanmaz...Yeşil Deniz fazla kalıplara bağlı kalmayan bir diziydi ama Kalk Gidelim
    baştan aşağı sıkıcı klişelerle dolu ve çok yavaş,süre çok uzun.

    Bir de dizide teknik olarak ısrarla sepia ton ve zayıf ışıklandırma işin tadını kaçırıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel sıcak ve samimi bir dizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yeni gördüm. Dizi forumda pek rağbet görmemiş galiba. Ama bence turk tv lerindeki nadir dizilerden birisi. Ozellikle aile bağlarını guclendirir konusu var. Son 10 yildir bozulan toplumda aile ile izlenecek ender dizilerden. Evet süre biraz uzun ama bunda yapimcilarin suçu yok. Kanallar boyle istiyor. Tüm kanallardaki diziler boyle. Haliyle konu sıkıntısı çekiliyor. Buna rağmen en azindan bu dizi sadece tek bir kisinin etrafinda donen dizilerden ayriliyor.
    Ben seviyorum bu yuzden coluk cocuk izliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 30 Aralık 2020; 19:41:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kugutex

    Konuyu yeni gördüm. Dizi forumda pek rağbet görmemiş galiba. Ama bence turk tv lerindeki nadir dizilerden birisi. Ozellikle aile bağlarını guclendirir konusu var. Son 10 yildir bozulan toplumda aile ile izlenecek ender dizilerden. Evet süre biraz uzun ama bunda yapimcilarin suçu yok. Kanallar boyle istiyor. Tüm kanallardaki diziler boyle. Haliyle konu sıkıntısı çekiliyor. Buna rağmen en azindan bu dizi sadece tek bir kisinin etrafinda donen dizilerden ayriliyor.
    Ben seviyorum bu yuzden coluk cocuk izliyoruz.
    Söylediklerinizin hepsine katılıyorum.. Yerli diziler içinde en iyisi. Zaten ege dizilerinin kendi özel izleyicisi var.
    Ege dizileri doğal oldukları için çok tutuluyor... Siz foruma bakmayın, burada insanlar birazda 'cool' takılıyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.