Şimdi Ara

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
20
Favori
318.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet 4640i ninde damlatma yaptığını okudum ya aklım iyice karıştı... Delonghi yide eledim.. 4630i sanırım şu an en iyisi. kenwood un kazanlısı şu an HB da indirimli cihazı yakından inceledim ve kalitesiz buldum çelik taban ve delikler sadece uç bölgede. ayrıca çin malı.
    4630i EW e de baktım ankarada. oldukça pahalı playclub %25 i de buna harcamaya değmez bu yüzden.

    ek: teflon tabanlı ütünün artısı/eksisi nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 5 Nisan 2009; 3:57:59 >
  • Tefal program 8 300...
    3 ay önce aldık çok çok güzel parasının hakkını veriyor...
  • Öceki sayfalarda yazdım aşağıdaki modeli aldım. BU ÜTÜ Evdekiler memnun ben pek anlamamda Daha önce Tefal'in 8 programlısı vardı ayar kolu bozuldu tabanı komple değişecek dediler 110 TL istediler vaz geçtim . Unutmadan biraz ucuzlamış ben 201.TL almıştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap34 -- 7 Nisan 2009; 0:31:30 >
  • Merhaba, Philipsin buhar kazanlı ütülerinden hangisini tavsiye edersiniz? 7230 mu 7330 mu? Kullanan arkadaşlar yorum yazabilirler mi acaba? İkisi arasında ne fark var? Teşekkürler...
  • Öncelikle donanımhaber'de böyle bir konu olması ve bu konunun 5 sayfaya ulaşmış olması çok güzel bir durum. Bu site içeriğinin ne kadar zengin olduğunun bir kanıtıdır sanırım.
    Beş sayfaya da hızlıca göz atmaya çalıştım ve aklımda bir model takılı kaldı: PHILIPS GC-4430 AZUR doğru mudur arkadaşlar?
    Bu ütüyü Karaman'ın bir köyünde görev yapan memur kardeşime yollayacağım, doğal olarak servisti falan uğraşamaz o yüzden size danışmadan hareket etmek istemiyorum.
    Teşekkürler.
  • o dediğiniz eski modeli

    yeni versiyonu 4630dur

    ama aradaki farka değeceğini sanmadığımdan 4620 yeterli olur kanımca

    ben öyle yaptım çünkü
  • üfff bende ütü alıcam ama tost makinemde bozuldu bi kampanya çıksa da alsam diyorum varmı bildiğiniz Ütü konusunda da tefal ve Phılıps arasında kaldım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    o dediğiniz eski modeli

    yeni versiyonu 4630dur

    ama aradaki farka değeceğini sanmadığımdan 4620 yeterli olur kanımca

    ben öyle yaptım çünkü


    Teşekkürler arkadaşım, 4620 modelini hepsiburada'dan alacağım. Tabi önce birkaç yerde fiyat araştırması yapmam gerek:)
  • 4620yi hb kampanyasından 150 liraya almıştım play clubla
  • Play clup nedir?
  • yapı kredi worldcardın bi çeşidi

    belli dönemlerde firmalarda özel indirim hakkı veriyor

    misal ozaman hb de %25 indirim vardı

    geçenlerde elektroworldde %25 vardı
  • Mediomrkt'a 4620 229 lira, YKM mağazası aynı ürünü 257 lira'ya satıyor.
    Hepsiburada ise 201 lira...
  • Evet detaylı araştırmalarım sonucu Braun un amiral gemisi olan SI 18896 yı aldım. Philips ile arasında incelemelerimde Braun un fiyat/performansta Philips i geride bıraktığı sonucuna vardım. Tefal i zaten kalitesinden ötürü ve candoğan beyinde bir iki yazısını okuyunca direk elemiştim.

    Philips in yurtdışı ile Türkiye fiyatları arasında uçurum olması fakat enteresan bir şekilde Braunda böyle bir durum olmaması ikinci nedenim. Philips in bir pazarlama başarısı olduğunu gördüm.

    Üçüncü ve en önemli nedende Braun ile beraber gelen 2 adet tabanlık. Bu tabanlıkar ile benim için değerli olan giysilerimde parlama sorunu yaşamadan güvenli bir ütüleme yapabiliyorum.

    Fiyata gelince:
    Aslında SI 18890 modelini almak istiyordum. Bu model HB da 192 ytl idi. İnternette oldukça iyi bir fiyattı. Fakat HB elinde bulunan 160 adet Tefal stokunu eritmek için Tefallerde indirime gidince bu ütüyüde bir gecede 230 liraya çekiverdi.
    Bende Doğubanka gittim. Aşağı yukarı her pasaja baktım 18896 için 195 ytl fiyat alınca şaşırdım resmen.
    bu model için doğubanktan 250ytl-220ytl gibi fiyatlar alıp ve son girdiğim biryerden de 190 ytl peşinden sabah ürünleri sıfırladığını öğrendim. Bende daha fazla sormayı gereksiz bularak ilk girdiğim yerden 195 ytl tek çekime aldım ürünü.

    Şimdi asıl önemli noktaya gelelim.
    Benim ütüm daha önce King calor k263 modeli ütüydü. Değeri 30 ytl.
    Çoğu kumaş buhar başlangıcı olan (oo) ısı seviyesinde yapılıyor. iki ütüde de aynı seviyede yapıyorum. Ve inanın iki ütü arasında dağlar kadar fark yok. Diyebilirim ki Braun %20 falan daha iyi düzeltiyor. Mesela (oo) kademesinde King şok buhar yapabiliyor :)) ama braun onun kadar etkili yapamıyor :)) ama normal olarak daha yoğun buhar veriyor (e o kadar da olsun :))

    Peki bu ütü neden alınır?
    1-Tabanlıkları sayesinde (ooo) kademesinde en hassas kumaşları parlatmadan çabuk ütü yapabilirsiniz. Bu olayda taban fark etmiyor ultragliss miş superglide mış, seramikmiş, teflonmuş, ionic buharmış, fark etmiyor ısı ile alakalı bir olay çünkü.

    Sonuç:

    Eğer gerçekten değer verdiğiniz gömlekleriniz pantalonlarınız var ise bu ürünü alabilirsiniz. Fakat bu tarz bir kaygınız yoksa ucuz King beko siemens tarzı ütüler emin olun aynı. Extradan 150-160 ytl verip performans beklemeye gerek yok.




  • bende braun alıcaktım ama kardeşim ısrarla istemedi

    çünkü çelik tabanlı onlar dedi

    ew de baktım hakikaten öyle

    yani ütü normalde çelik tabanlı olduğu için bu extra taban

    phlips tefalde bulunan standart tabanla aynı görevi görüyor demekki diye düşünerek

    o zaman bi anlamı yok idyerek ve ucuza geldiği için phlipsi aldım
  • ütü markası olarak tefalden iyisini bilmiyorum benimki tefal in eski bi modeli ama çok memnunum yani eskisi buysa yenisi acaba nasıldır diye düşünmüyor değilim
  • arkadaşlar bende anneme anneler günü için hediye olarak ütü almayı düşünuyorum.bana fiyatı 100 ytl yi geçmiyecek güzel bir ütü önerebilir misiniz??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: My StyLe_

    arkadaşlar bende anneme anneler günü için hediye olarak ütü almayı düşünuyorum.bana fiyatı 100 ytl yi geçmiyecek güzel bir ütü önerebilir misiniz??



    Dostum 100 ytl civarı ütü arıyorsan sana bu işlere kafa yormuş biri olarak Braun SI-17610 prostyle modelinini öneririm. Fiyat performansta en iyi işi yapmış olursun bu ütüye tabanlıklarda monte edilebiliyor. Herhangi bir braun servisinden bunuda alıp takabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sioux


    quote:

    Orjinalden alıntı: My StyLe_

    arkadaşlar bende anneme anneler günü için hediye olarak ütü almayı düşünuyorum.bana fiyatı 100 ytl yi geçmiyecek güzel bir ütü önerebilir misiniz??



    Dostum 100 ytl civarı ütü arıyorsan sana bu işlere kafa yormuş biri olarak Braun SI-17610 prostyle modelinini öneririm. Fiyat performansta en iyi işi yapmış olursun bu ütüye tabanlıklarda monte edilebiliyor. Herhangi bir braun servisinden bunuda alıp takabilirsin.


    tavsiyen için teşekkür ederim önerdiğin ütüyü araştıracağım.dün biraz araşatırma yaparken 109 tl ye PHILIPS GC2650 modelini gördüm.özellikleri bana iyi gibi geldi.siz ne dersiniz bu model için?




  • kesinlikle philips 7330 derim media markt tan 359 tl ye aldım mükemmel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat06 -- 12 Mayıs 2009; 22:58:27 >
  • an itibari ile ROWENTA DZ-9020 ADVANCER 2400W BUHARLI ÜTÜ siparişi verdim. Umarım memnun kalırım..

    http://www.hepsiburada.com/rowenta-dz-9020-advancer-2400w-buharli-utu/productDetails.aspx?categoryid=155122&productid=evrowdz9020
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.