< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 15 Temmuz 2026; 13:34:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctnuyr -- 15 Temmuz 2026; 14:43:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Bende sadece basınç düşürücü ve su dedektörü var. Kaçak kesici, kaçak başladıktan sonra işlev görür ama basınç düşürücü cihazı tehlikeli basınçtan korur. Tercih meselesi. Sizin durumda cihazın kalitesi de şüpheli olduğu için hepsini önerdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İş bilmeyenlerin bol olduğu bir sektör işte. O yüzden en iyisi cihazın bakımlarını kendin yapıp arızasıyla düzenli parça değişimiyle kendin ilgilenmek. Ne taktığını bilirsin arkana bakmazsın, eminim taktığı iki filtrenin kendisine maliyeti 100 lira bile değildir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kasam var, şimdiki cihazım kasalı ve pompalı. Tank metal sanırım. Montaj dahil kaça mal olur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Merhabalar, bir konuda ciddi yardıma ihtiyacım var. Su tankım 2 litreden fazla su almıyor. Bu sorun daha önce yoktu. Tank daha fazla depolamazken (atık su vs. kesiliyor) su musluktan normal akıp (ince akmıyor) hemen bitince sorunu fark ettim. Tüm filtreleri membranı vs. kontrol ettim. Tankı kapatıp musluğu açtığımda ipince kesintisiz su geliyor. Tank dolunca atık su kesiliyor. Tankı basıncı normaldi kontrol ettiğimde. 6.5-7 psi civardıydı. Membran patlak değil. Şebeke basıncı desem, öncesindeki basıncın aynısı. Bir değişim yok şebekede. Ayrıca cihaz pompasız. Bu noktada yapay zeka shutoff valf bozulmuş, onu değiştir diyor. Bu konuda biri yardım ederse çok sevinirim. Yapay zekanın önerdiği tüm testleri yaptım. Filtreler de 6 aylık, yeni. 8 litrelik su tankı tam dolu olarak 4 kg geliyor. Zaten 2 litre su koyunca da tanktaki su bitiyor. İki şekilde test ettim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 22 Temmuz 2026; 16:28:24 > |
|
Yazdıklarınız basıncı işaret ediyor gibi geldi. Bende de arızalı shut off basıncı çok düşürüyordu. Ön filtrelerden çıkan hortumu önce çıkarıp akışına bakın sonra tekrar shutof a takiliyken membran girişinden hortumu çıkarıp bakin arada bariz bir basınç düşüşü görürseniz shut of arizalidir basıncı düşürüyordur. Değilse onun dışında varsa basınç düşürücü de tıkanmış olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar selam Bosch 5 fitreli tersozmos cihazım var filtreleri kendim aldım ama tanklı modele göre imiş bendeki tanksız modelin filtre seti farklıymış uyumlu olanları aynıları ile değiştirdim fakat aşağıdaki resimde gördüğünüz mineral karbon filtre aynısı idi değiştirdim fakat granül karbon filtre cıkmadıgı için bu kaldı bunun yerine uyumlu hangi filtreyi takabilirim ? not biraz ince bişey bu diyer fitreler gibi kalın değil kapalı kasa sistem ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ ICEMAN -- 22 Temmuz 2026; 21:8:47 > |
|
hocam hiç su gelmiyor dediğiniz gibi yapınca shutof çıkışından? Ondan öncesinde normal bir akış var. shutoff'tan membrana gideni çıkarttığımda su gelmiyor. evde yedek shut of varmış, nasıl olduğunu bilmiyorum, herhalde yanlışlıkla zamanında satın almışım. değiştirdim, sorun çözüldü. Güldür güldür su alıyor şu an arıtma. Normalde jaco girişli (döndürmeli) benim shut of, yedek olsansa quickmiş. hortumlardaki Jaco bağlantısı söküp quick'e bağladım. Şu an su sızdırmıyor, ama biraz eziklik var hortumda jaconun takıldığı yerde. Umarım sorun olmaz. Jaco bağlantısını çıkartıp doğrudan quicke takmam sorun olur mu? Yoksa yeni bir hortum mu alayım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 23 Temmuz 2026; 1:26:10 > |
|
|