Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
358
Favori
643.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu resimdeki filtre Swun Chyan, kendinden fitting ve kalıptan belli zaten, Cetin Beyde aynısı ama farklı etiketlisi 400 TL falan olması lazım. 400'den aşağı bulunmuyor, bunun karbonlarının markasız filtrelerle biraz tat farkı var bazen kullandığım icin biliyorum daha iyi klor absorbe ediyor ortalama bir filtre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Kasım 2025; 19:23:18 >

PAE ya da TRTank. TRTank'i gecen sene eylulde aldim hala calisiyor sorun cikartmadi. Senin patlayan tanklarda TRTank var mi? Bendeki sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Kasım 2025; 6:13:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

pae de sorun çok çok az oluyor tavsiye ederim bunun yanısıra basınç kontrolude yapın

Hocam cevap için teşekkürler. Arıtmacı Conax önerdi çelik diye. Sizce?

O tankın gercekte üreticisi kim bilmiyorum ama ucuzsa yani cok cok uygun fiyatlıysa denenebilir belki. Kac liraya veriyorlar o tankı?

Fakat kesin kalite icin PAE, 500 lira 500 liradır diyen icin TRTank öneririm. Fakat simdi nette TRTank'lara baktım 1000 lira istiyorlar, gecen yıl 590 liraya almıstım 4 - 5 sene kullanılacak ürün icin 500 fazla verip PAE almak mantıklı olur o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Kasım 2025; 14:47:46 >

Pae tankını nereden satın alabilirim?

İyimidir?

Pae Aquames - Pae Marka Su Arıtma Cihazı 2.2 Galon Metal Tank (8 L) Nsf Sertifikalı

https://app.hb.biz/4TNP9lF8JQRy

Oradan da alınabilir ama buradan da alınabilir. Benim verdiğim link konu sahibinin sitesi fake ürün olmaz. O linkteki MTM Home galiba, oradan bos arıtma kutusu almıştım galiba o satıcıydı ama tank vs filtre hic satın almadım. Uygunsa Puretron'dan alabilirsiniz mutlaka HB ya da Trendyol gibi site kullanıyorsanız HB MTM olabilir

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri
    Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyelerisu arıtma cihazı modelleri, fiyatları, markaları, filtreleri
    Tankpac (PAE) 8,3 Litre Ters Osmoz Genleşme Tankı - Su Arıtma Cihazı Modelleri, Fiyatları, Markaları, Filtreleri
    https://puretronwater.com/urun/tankpac-pae-83-litre-ters-osmoz-genlesme-tanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Kasım 2025; 15:2:5 >
    https://ty.gl/8nbs2suph7bi7

Plusa özel 1192 tl hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• _SiTeMKaR_ kullanıcısına yanıt

gayet iyi fiyat kargo da dahilse.muhtemelen trendyol destekli bir fiyattır

Merhaba,

TDS değerleri bozulduğu ve değişim zamanı geldiği için bu sefer mebran dahil her filtreyi değiştireceğim. Cihazda 3 ön filtre, mebran, son karbon ve mineral olarak 6’lı sistem bulunuyor. Sizlerin önerisiyle çok araştırmadan filtre almak istiyorum.

Not: apartman ana boru demir olduğundan paslı su geliyor dairelere.

merhaba paslı su varsa cihazdaki ilk filtreye girmeden cihazın dişina bir sediment daha takılması iyi olur(uygun fiyatlı)

cck/swunchyuan/purefer bu markalar fiyat performans ürünüdür.ilk 3 filtre ve son post karbon filtreyi bu markalardan seçebilirsiniz

membran olarak vontron membran 550 tl civarında nsf onaylı çin menşeili bir membrandır beklenti karşılar ama üst seviye bir membran olsun derseniz filmtec bw60 membranı seçebilirsiniz (1500 tl civarında)

mineral filtre olarakda güvenilir markalardan USA menşeili omnipure 2551 modeli kullanıyoruz magnezyum ve kalsiyum içermektedir fda şartlarını yerine getiriyor 1250 tl fiyatı bulunmaktadır.ama piyasada 300/500 tl yede mıneral filtre bulabilirsiniz bunlarda bir belge veya sertifika bulunmaz doldurma filtrelerdir.ph yükseltir.

cihazınız bu arada kapalı kasa bir cihazmı ona göre inceleyebileceğiniz linkler göndereyim

Daha fazla ses çıkıyor atık kısıcıdan kısmın vıjjjjjjkkkkkk diye su sesi ,membran çalışma basıncımda 1 bar civarı düştü bunlar normalmi atık kısıcıdamı bir problem var pek çözemedim.

anladım hocam 1 bar düştü sadece 8 bar civarıydı 6.5-7 filan oldu ses fazlalaşması var, bir o hoşuma gitmediKaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri  300 cc deyken mutfakta gece hiç ses duymuyordum çalıştığını anlamıyordum bile 420 de hafif duyuluyor onada alışcaz artık:)))) baktım alışamıyom 300 cc takarım yine.Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri 

• Selamlar, cihazıma kaliteli mineral alkali filtre takmak istiyorum. Ancak filtreleri incelediğimde, tds değerinin 20 üstü olan cihazlarda kullanılması önerilmiyor. Arıtmaya giren su 1200-2000 tds arası, arıtma çıkışında bunu zar zor 40 lara düşürüyorum. Tds yi sorun etmeyecek kaliteli filtre varmıdır? Artımaya giren suyun ph'ı 10'un üstünde arıtma sonrası 6,3. Bununda en azından 7,5 - 8 gibi olmasını istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Filtreleri değiştirdim ölçüm yaptığım da 170 tds vb çıkıyor. Normal de 5 liydi minaral takım 6 lı ya çevirdim. Yanlış bir şey yaptım büyük ihtimal su hiç temizlenmedi. Bir de tankın hava basma tıpasından basınca su geliyor. Tank patlamış galiba on o sebeple tds yüksek olabilir mi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• erol.star E kullanıcısına yanıt

Tank patlamistir ama TDS ile ilgisi yok membran kilifina tam oturmamis olabilir, takarken bastırıp iyice ittirmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Kasım 2025; 10:40:9 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.