Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (119. sayfa)
3 Mobil
-
-
Sizin cihaz baya değişik geldi gözüme, iki ayaklı düzenek baya hoş bir tasarım olmuş, royal Green i tebrik ettim. İki pompamı var sizde? Sağdaki pompaya benzeyen cihaz nedir? Ayrıca neden yavaş akım taraftarı değilsiniz? Ön tarafın da resmini ekleme şansınız var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 26 Şubat 2022; 21:59:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Neden yavaş akım taraftarı değilsiniz onu söylemediniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yavaş akışı ancak direk akışta desteklerim tanksız kullanım ben tanka gönderip yavaş akış test ettim tadını begenmedim suyun ama ilerisi için şu tanktan kurtulma planlarım var bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 26 Şubat 2022; 22:13:8 >
Çetin bey benim siparişimde bir yanlışlık oldu sanırım. Siitenizdeki x master ürünündeki resimlerindeki su tankı farklı, benim aldığım tankın markası farklı. 

Bu sitenizdeki ürün pae ro - 122, altında tankı tutan plastik ayakları da var normalde ve taiwan malı, bana gelen ürün tr de üretilen bir model.

Bu da bana gelen ürün.linki de bu .m.n11.com
Tüm Su Arıtma Cİhazları Uyumlu Metal Genleşme Tankı (12-8 Litre ) Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/tum-su-aritma-cihazlari-uyumlu-metal-genlesme-tanki-12-8-litre-P407589493
Pae ro - 122modeli 475-600 TL civarı
Aşağıdaki ürün 275 - 300 TL civarı.
Elinizde pae ro - 122 yok mu? Bazı yerlerde bana gelen tank kullanıcılarından suyun tadından şikayetler gelmiş. Değiştirebilirsek çok memnun olurum . Önceki sitede satın alan arkadaşlara hep pae tank gitmiş, geçmişe dönük baktım da.
Forumda mı bir sorun , konuya müdahale mi var anlamadım üç keredir Çetin beyi ve puretronwater konu sahibini etiketliyorum , ara bakıyorum ,etiketlerim kaldırılmış ?
Gelişme : Firmadan Burkay beye ulaştım , durumu ilettim gün içinde ro-122 yi göndereceklerini söylediler ama artık ro-122 opsiyonel olacakmış. Bana iletilen bu .Elime geçince tekrar yazarım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 28 Şubat 2022; 15:32:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Burkay bey yeni tankı yolladı. Kendisine teşekkür ederim . Söylediğim gibi maliyetler den ötürü tank artık opsiyonel olacakmış. Siteden de x master in fotoğraflarından pae tank resmini de kaldırdılar. X master alacak arkadaşlar satın alma sırasında tankı teyit etmelerinde fayda var.
_____________________________ EGEMENLİK, KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. Bu toprakları bizim için kazanan kahramanların lideri.
ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA. -
Aynı hizaya getirip bastır üstten çevresini sıcak silikonla güzel hatasız bir şekilde dön fazla taşırmadan tabi el becerine bağlı birazda ama daha güvenli olsun dersen pattex çift karışımlı epoxsi macun ile yapıcaksınız kopar filan evi su basar 2. Seçenek de kafan rahat olur 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 4 Mart 2022; 8:7:13 >
Hocam düz bir şey değil ki baya girintili tırtıklı bi şekilde kırıldı. Ama ben bunu yaparım. Eskisinin ucunu en dipten düzgünce kesicem, bunun da giriş yerini sıfır havya ucuyla güzelce eriticem, pürmüzle yeni ucu ısıtıp o deliğe sokucam. Bir nevi PPRC kaynak gibi olacak. Sonra da dediğiniz gibi plastik çelik macunla etrafına sağlam bir koruma.
500 liralık filtre atılmaz çöpe valla. Hiç olmadı kapağı açılan bir filtre alıp bunun içini ona aktarırım. Önce eskisini keseyim bakalım içinde ne var?
_____________________________ EGEMENLİK, KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. Bu toprakları bizim için kazanan kahramanların lideri.
yapıştırarak riske etme, evi su basma ihtimali çok yüksek zira sistem içinde yüksek basınç var.Açıkcası hiç bir yapıştırıcıya güvenmeni tavsiye etmem.
gittigidiyor
İnline Boş Filtre Kabı Ücretsiz Kargo Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/inline-bos-filtre-kabi-ucretsiz-kargo_pdp_755308636boş filtre kabını alarak biocera içindekileri buna boşalt.
_____________________________ Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır" -
Aynen böyle bir şey. Valla hocam tam denk getirdiniz. Tek sorun biocare içinde ne olduğu. Hani bazı şeffaf filtrelerde içinde ayrı ayrı bir sürü var acaba Biocare nasıl? Akşama kesip bakıcam eskisini.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ EGEMENLİK, KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. Bu toprakları bizim için kazanan kahramanların lideri.
heterojen bir yapısı var ,
Eldar EyupyoutubeBiocera alkali filtresi diğerlerine göre daha güvenli daha eski firmadırhttps://www.youtube.com/watch?v=oFcuRe5bdck&feature=youtu.beküresel mineral toplar var, karıştırarak doldurabilirsiniz.birtek girişte ve çıkışta bez filtreler var onları uygun şekilde söküp takmanız gerekli .
_____________________________ Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır" -
Selamlar,
Su arıtma cihazı alayım dedim, kafam allak bullak oldu.
Yinede milsudan bir arıtıcı aldım, maksadım damacanadan kurtulmak,
Arıtıcıyı kurdum musluk suyu 190 tds değeri ile akıyor.
arıtıcıdan çıkan su 6-7 ki buna mineral filtre falanda ekli direk membrandan çıkan değil.
dedim böyle olmaz, gittim metrodan bmb nin kiti vardı 4 tane mineral, detox, alkali, oksijen şeysi ekleyen.
aldım ondan mineral vs komple 4ünü de çıkışa ardı ardına ekleyip denedim.
banamısın demiyor 7-8 max 10 tds gösteriyor.
bu değerde su bizim su arıtma firmalarına bakarsan iyi, ama yurtdışı kaynaklarda okuduğumda 50 altını pek uygun görmüyorlar çünkü mineral yok.
e peki benim suyum neden 0 a yakına arınıyor çünkü bu arıtıcılardan alan arkadaşlar sanırım 300- 400 tds değerine sahip ve alet %100 arıtım yapmadan kaçan % 10 la 30-40 arası alıyor ve filtre değişimine yaklaştıkça değer yükseliyor.
benim derdime gelirsek safsu değeri gibi 7-8 tds ile içilir mi?
çözüm olarak be önerirsiniz.
Kaç filtreli hocam sizin artırma? Bende puretron water x master var tds 50-80 arasında çıkıyor. Cihaz on iki günlük. Daha da düşer diyor satıcı Çetin bey ama inşallah 40-50 lere kadar olur o da. Dediğiniz gibi arıtma çeşmesinden çıkacak su benim yaptığım araştırmalarda da sıfıra yakın olması iyi değil. X master da beşinci filtre biocera alkai filtre. Suya tekrar mineral kazandırıyor. Aradığınız çözüm bu bence. Daha bu işlerde yeniyim daha iyi bilen arkadaşlar yazar tekrar ama mineral kazandırmak için de en iyi yol biocera filtre takmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 4 Mart 2022; 13:31:40 >
Arkadaşlar merhaba tavsiyenize ihtiyacım var şahşıma özel indirimli Hyunda Hw-Up100 mü almalıyım yoksa 200 tl farkla Hyundai HND35 mi almalıyım? bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. İkisi arasında bariz fark var mıdır
_____________________________ -
şebeke suyun kaç tds lerde geziyordu senin membran filmitek miydi
tadı oturdumu?
_____________________________ -
Bw60 membran 280-300 lerde tesisattan gelen suyun tds i, tad farkını hatuna bir sorayım ben fazla anlamıyorum farkı ama tadını beğeniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 4 Mart 2022; 18:14:19 >
Fiyat ne kadara gelecek ki, siteye baktım genel bilgiler var takılan filtreler neyin nesi nsf onaylı mı kullanılan musluk belli değil tank pae gibi görünüyor ama öyle mi? Bütçenize göre kendiniz toplama yapsanız? Kaçıncı kattasınız su basıncınız belli mi pompaya ihtiyacınız var mı vs vs?
6 filtreli dediğim gibi bmb nin 4 filtresini bile ardı ardına eklesem 10 aşama oldu yine 10 u gördü.
Bu mineral katma için bioceraya baktım çok pahalı.
Uyguna kullandığınız iş gören mineral filtresi tavsiyesi veren olurmu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt