Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.057
Cevap
336
Favori
588.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adım adım ilerleyerek sorunu bulabılırsınız.tüm filtreleri değiştirdiyseniz, ikinci kontrol etmeniz gereken yer tank dır.sizdeki cihaz pompalı ve selenoid valfli.beyaz parçadan bulunmuyor sizde.

• Celonfix kullanıcısına yanıt

ikiside iyi benzer artık estetik kaygına almış bir olay ben olsam xmasterı alırım + fiyatı hangisinin daha uygunsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ocak 2022; 14:18:18 >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

ao bir alkali ve mineral filtre kulanmıyor zaten piyasadaki şişirme para tuzağı cihazlardan biri 1 a.o dir 2.ihlastır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ocak 2022; 19:47:54 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kullanmiyor derken ters osmos yapmasi zaten mineral filitrelemesi için yeterli değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ro sistemi saf sudur biz ona sonradan filtrele ekleyerek alkali ve minarallerini yükseltiyoruz sen şu an muhtemelen asidik suda içiyorsun.

• Su an benim sistem saf su yani. Arkadas tavsiyesi ile almıştım. Ne icecegimizi şaşırdık ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 7 Ocak 2022; 8:55:31 >

son filtre olarak bi biocera ekletirsen hem asidik su, hemde 0 a yakın minaralsiz su içmekten kurtulursun ,kişi zaten kendi öğrenmeli bence firmaya ve servise tüm işi bırakırsanız hepsi kazıklar ve sömürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2022; 13:40:10 >

Cok teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için

Biocera filtreyi kendim baglayabilir miyim ?

tabiki çok basit ,hatta burdaki çetin beyden fiyat ve destek alabilirsin yardımcı olur piyasada sahtesi çok herhangi briyerden almamanı öneririm.

Ulaşayim kendisine .

Teşekkürler

• ctnuyr kullanıcısına yanıt

Tankı nasıl kontrol edebilirim. Yani sorun tankta değil gibime geliyor. Tanka gitmeden gelen su çok az. Tanka giden suyu kapatıyorum anlık gelen su damla damla oluyor. Tank dolunca zaten su tazyikli geliyor. Ama anlık arıtma suyu çok az.

• arkadaşlar uzun uzun araştırmak istemiyorum zaten araştırsamda beynim sulanacak :) fiyat performans ürünü şunu al keyfine bak diyeceğiniz ürün tavsiyesi varmıdır ..

• sekoli123 S kullanıcısına yanıt

membranıda değiştirdiniz mi? ve flow (kısıcı) tıkanmış olabilir,bunlarıda kontrol ederseniz ıyı olacaktır.

0530 308 68 66 cihaz başındayken ararsanız yardımcı olabilirim

• Arkadaşlar bunları hangi sıra ile takacağım bilen biri yardım edebilir mi? Hangisini tanktan önce hangisini tanktan sonra tam kestiremedim. Evde bir koli filtre var valla kafam allak bullak oldu. Keşke üstüne numara yazsalar da insanlar sırasıyla tabilse. İlk 3 filtre yine anlaşılır üstünde K5605, K5628 yazıyor o sırayla taktım onları. Bunları birisi hayrına sıraya koyarsa çok makbule geçecek.

Bir de bunların son kullanma tarihi var mı? Gerçi Biocera dışında üstünde tarih yazan yok. Onun da üstünde 2020.05.15 yazıyor. Son kullanma tarihi midir o yoksa üretim tarihi mi?

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 11 Ocak 2022; 19:57:14 >

• Bu ürünü önerir misiniz arkadaşlar? 1.900 TL. fiyat verdiler bugüne özel.

https://www.hepsiburada.com/hyundai-hnd-35-kapali-kasa-pompali-su-aritma-cihazi-pm-HB00001CG23S

• ctnuyr kullanıcısına yanıt

Evet hepsini değiştirdim 5 filtreyide. Kısıcı ney bilmiyorum ben sizi müsait zamanda arayacağım

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Numaraya bakarak değilde filtre adına bakarak değiştirin ben öyle yaptım. Üzerindeki yazıları okuyup eşleştirin

• Merhaba arkadaşlar, ihlasın silver modelini nasıldır 1.600 fiyatı var değer mi iyi midir? Yada başka tavsiye edeceğiniz marka var mıdır?

• Merhabalar,

Geçen hafta itibariyle Puretron firmasından Xmaster modelinden satın aldım. Yaklaşık bir hafta içinde de ürünüm elime ulaştı ve kurulum gerçekleşti. Öncelikle süreçteki destekleri ve nazik tavrı için Çetin beye teşekkür ederim. Böyle esnaflar piyasada pek kalmadı. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Henüz ürünü kullanma şansım olmadı birkaç kez boşaltıp tekrar doldurdum. Fakat YouTube’da izlediğim videolarda ilk kullanım önce öndeki 3 filtrenin sonrasında da bir filtrenin daha hortumlar sökülerek yıkandığını gördüm. Bunu yapmamıza gerek var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.