Şimdi Ara

kaliteli stereo Jack adaptör nerede satılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nereden bulabilirim, bıktım yazıcıoğlu kalitesinde(kalitesizliğinde) jacklardan. bi düzine oldu evde bi o kadar da çöpte, hiç bi yerde bulamıyorum kaliteli, hani ne bileyim millet altın kaplama diyo yabancı forumlarda. burada hangisine baksam yazıcıoğlu tipinde, hepsi uyduruk, lütfen bir yer söyleyin gidip alıcam. bıktım artık temassızlıktan, parazitten, haşırtıdan, illa bi elim jackta oluyor, ikide bir bozuluyor, biraz kıpırdasa kaçıyor ayarı.

• http://www.teknosa.com.tr/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&CS_Category=_SBA_697_1662_636_1695&T_Category=_KABLOLAR697

al dostum sana istemediğin kadar kablo hem de acoustic marka ... fiyatlarda gayet iyi

herhalde yakınlarında teknosa falan vardır

• oraya baktım çok sağ ol ama benim şu an aradığım 3.5mm stereo çoklayıcı altın kaplamalı olanlardan. bir de onun adresini verirsen çok makbule geçecek
  • ankara da isen ankamall demir ticarete bak orada bulursun
  • TEKNOSA'DAN HAMA MARKA TAKIM EV SİNEMA BAĞLANTI KABLO SETİ AL ! fiyatı 42 YTL'den 28'e düşürmüşler ! KAÇIRMA , İÇİNDE BİR TANE KULAKLIK ÇIKIŞINDAN STREO YAPAN JACK DE VAR

Ayrıca 5m S-video , 5m. RCA (sarı,kırmızı,beyaz), 1 RGB SCART , 1 adet de RGBscart prizi (3 RCA bir S-Video alıp veriyor) mevcut. Hem de sarı renkli altın kaplama olması lazım.
  • tek olarak yok mu acaba, belki hifi satan yerler filan, o sette hiç kullanmayacağım parçalar var.
  • Tek olarak Ankara Ankamall (Akköprü Migros) alışveriş merkezinde alt katta ismini hatırlamadığım büyük bir elektronik mağazasında vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca o söylediğin ses kopukluğu ve parazit senin kaynak cihazın çıkışında kaynaklanıyor olabilir !!! Muhtemelen o çıkış jack ya da kulaklık takılı iken zorlanmış ve zarar görmüştür. Bu durumda hangi jacki alsan sonuç değişmeyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok zarar filan yok kaliteli bir jak takınca eser yok parazitten, taş gibi ama mesela çoklayayım dediysen batıyor sırf aradaki ikileyici yüzünden. bu arada ben istanbuldayım, burada da vardır elbet değil mi düzgün parça satan, bilen var mı istanbul'da tam adres kim verir.
  • Son mesajınızdan anladığım kadarıyla jack dediğiniz şey kulaklık çoğaltıcı jack (kulaklık çıkışından stereo RCA veren jack değil) . Şayet öyle ise bende bir tane Apple firmasının Berlin ya da Berlitz(yanlış yazmıyorsam) marka altın kaplama çoklayıcı jack'i var. 9-10 ay evvel D&R 'den almıştım.

Özellikle Apple İpod için uyumlu imiş. Diğer cihazlarda da kullanılabileceği yazıyordu. Ancak bunun giriş ucunun dizaynı diğer uçlardan farklı idi. Bu yüzden bazı yuvalara çok zorlanarak girdi. Ayrıca bunun çıkışlarına iki tane kulaklık takınca da pek verim alamadım. Bir defa ses bariz azalıyor. Konnektörü Philips'in büyük kulaklık çıkış jackine uyumsuzdu. Sanırım bu yüzden de verim alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 3 Kasım 2006; 19:34:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.