Şimdi Ara

Kaliteli oyun videosu çekmek için en iyi program

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun videoları çekmek istiyorum. Kaliteli olsun istiyorum. Oynarken kasmayan ve kaliteli videolar çeken hangi programları kullanabilirim?

• Ben denemedim ama Nvidia ShadowPlay çok tavsiye ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Ben denemedim ama Nvidia ShadowPlay çok tavsiye ediliyor

Fraps dediler. İndirdim denedim ama videoları 3.95 GB da bırakıp ayrı bir videoya geçiyor. Onları nasıl aynı kalitede birleştirebilirim?
  • bandicam..!
  • Nvidia Shadowplay arkadaşın dediği gibi, Fraps ve Msi Afterburner'dan daha iyi, hem boyutu az oluyor hemde en az kasmaya ve performansa etki eden program.
  • piskomat kullanıcısına yanıt
    Fraps'le pek uzun videolar çekmediğim için bilemiyorum ama movie maker,sony vegas gibi programlar işini görür birleştirme konusunda
  • quote:

Fraps'le pek uzun videolar çekmediğim için bilemiyorum ama movie maker,sony vegas gibi programlar işini görür birleştirme konusunda

Kaliteyi bozmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskomat

quote:

Kaliteyi bozmaz mı?

Kalitede bi değişiklik olmaz Sony Vegas gayet iyi bi program
  • open broadcaster software güzel programdır. Fraps kadar yüksek boyutlu kaydetmez.

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xelforia -- 12 Şubat 2014; 18:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capture kart al full kalite bide boyut abartili degil mis gibi video ceker avermedia nin guzel kartlari var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

capture kart al full kalite bide boyut abartili degil mis gibi video ceker avermedia nin guzel kartlari var

Laptop dan yapacağım kaydı
  • Mirillis Action! tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light-Yagami

Mirillis Action! tavsiye ederim.

Kullandınız mı? Nasıl?
  • Kullandım ve kullanıyorum.FPS vs düşüş veya sıkıntı yaşamıyorum.Ayrıca canlı yayın özelliğide var ve nvidia shadowplay'in işlevselliğine sahip bir yazılım.Yani oyunlarda öyle fps düşüşleri yaşamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TevfikBGunes -- 13 Şubat 2014; 1:00:12 >
  • Shadowplay kullanırım hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIDIER DROGBA

open broadcaster software güzel programdır. Fraps kadar yüksek boyutlu kaydetmez.

Bu programda nasil video cekiliyor bu programi kullandim daha once ama yayin yapmak icin kullanmistim video kaydettigini bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

quote:

Orijinalden alıntı: DIDIER DROGBA

open broadcaster software güzel programdır. Fraps kadar yüksek boyutlu kaydetmez.

Bu programda nasil video cekiliyor bu programi kullandim daha once ama yayin yapmak icin kullanmistim video kaydettigini bilmiyordum

Dosya çıkışı seçerseniz belirlediğiniz yere kayıt yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xelforia -- 13 Şubat 2014; 2:00:10 >

• Mirillis Action Kullanabilirsin.Fraps da Var Fakat Boyutu Çok Fazla Oluyor Arkadaşların Dediği Gibi.MSI AfterBurner da Kullandım o da Güzel.Nvidia ShadowPlay ı Kullanmadım Ona Bişey Diyemem...
  • Mirillis Action'ı tek geçerim korsan olarak kullanma zaten çok sorun çıkartıyor parasını sonuna kadar hak ediyor seçtiğin ayara görede sıkıştırıp Youtube'a yüklüyor. Aynı zamanda FPS değerini ve kaliteli ekran görüntüleri de alabilirsin.
  • o zaman oyun ekranini kaydetmek icin bu sekil aciyorsun degilmi obs guzel programda oyunu tam ekran acamama isi kotu yoksa canli yayin icin felan guzel program 1280*720 denedim iyi hostu yanliz 1920*1080 bi aldim cozunurlugu kaydetme asamasinda donmalar oldu bilgisayarimda oyle kotu degil amdfx 6100 islemci 16 gb ram fazla yukleniyor pc ye kayit asamasinda 2700 bitrte koydum full hd yani 1920*1080 5 dk lik video 100 mb gayet iyi fraps a bakarak donma olayina takildim biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 13 Şubat 2014; 12:39:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.