Şimdi Ara

Kaliteli MP3 yapma hk. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
25.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar lame-3.97'yi nasıl kurabiliriz birisi anlatabilir mi?indirdim kurmayı denedim 1 sayfa acılıyor msdos sayfası galiba 1sn bile sürmeden kapanıyor..nasıl yüklendiğini bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
  • Ne kadar yararlı bir konu varmış ama ben farkedememişim ya ne zamandır, çok kızdım şimdi kendime, epey bişi sömürdüm. Ama maalesef artık soundchaser, be creative, osman_goksel ve diğer bilen arkadaşlar cevap yazmaz olmuşlar, çok üzücü...
  • Gerçekten super bi topic bilgisini paylaşan herkese teşekkurler.EAC için verilen linkler çalışmıyor.tekrar verebilirmisiniz acaba(tabii codec ile birlikte olan link)
  • Lame+Cdex 320K sonucunda şarkılar mp3 formatında mı çıkıyor. iRiver da kullanabilirmiyim diye soruyorum. Lame yi verdiğiniz sitede tam olarak nereden download edeceğimi de bulamadım. Çoğu kullanıcılar cihaza dünyanın parasını veriyor.
  • Birdy Dizzy oncelıkle boyle bı konu actıgın ıcın kutlarım senı tsk. senden rıcam cevırdıgın kalıtelı mp3 lerı bızımle paylasman cokmu sey ıstıyorum yaw bıde yabancı olursa tam super olur
  • dostum o cokda onemlı degıl onemlı olan kbps rakamı ne kadar cok olursa okadar ıyı bu arada orj cd taktımda denemek ıcın deger kbps 1411 ılgınc sanırım hıc bır mp3 bu kalıtede olamaz
    quote:

Orjinalden alıntı: beatleboy

MP3 yaparken 44 kHz ile 48 kHz arasındaki ses farkı nedir?
  • hiç bi şey anlamadım ya
    arkadaşlar katkıda bulunanlara teşekkürler çok gerekli hatt aen gerekli mevzu ama ben bi şey anlamadım maalesef

creative ZVM 30 GB + UM 2 im vardı, bugün de Trekstor Vibez 12 GB aldım fakat en kaliteli sesi vibez da nasıl bulabilirim hala en ufak bir bilgim yok ...
  • S
  • S
  • selamlar
    konuyu baştan sona okudum eac programı, lame.exe ve wnaspi32.dll dosyasını tedarik ettikten sonra programı kurdum.
    amacım elimdeki ape ve flac uzantılı dosyalardan audio cd yapmak. bazı ape uzantılı müzik dosyaları birleşik bunların ayrılması için okudugum kadarıyla cue uzantılı diğer dosyayı işleme sokmak gerekiyor...??
    hiçbir sekilde audio cd oluşturamadım
    "access violation" uyarısı ardından program kapanıyor
    nerede hata yapıyorum ?
    teşekkürler..
  • Arkadaşlar , biraz hort olacak ama malum konuda epeyce eski , mutlaka ki güncel programlar çıkmıştır,

CD den rip olacak şekilde yüksek kalitede mp3 yapabileceğim bir program var mıdır bildiğiniz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Arkadaşlar , biraz hort olacak ama malum konuda epeyce eski , mutlaka ki güncel programlar çıkmıştır,

CD den rip olacak şekilde yüksek kalitede mp3 yapabileceğim bir program var mıdır bildiğiniz,

Şu anda en kayıpsız kullanılan program dbpoweramp ama ben format factory kullaniyorum gayet iyi sayılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

quote:

Arkadaşlar , biraz hort olacak ama malum konuda epeyce eski , mutlaka ki güncel programlar çıkmıştır,

Şu anda en kayıpsız kullanılan program dbpoweramp ama ben format factory kullaniyorum gayet iyi sayılır

bilgi için teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

quote:

bilgi için teşekkürler

Rica ederim eğer flac a cevirirseniz daha kaliteli olur olmadi 320 kbps mp yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dediğiniz program ücretli ve açık halde bulamadım maalesef, az önce itunes programını kullanarak dönüştürme yaptım , 320 kpbs 48 khz olarak çevirdim , oldukça tatmin etti açıkçası.
  • Exact Audio copy rip için en iyisi ancak ayar yapması tam bir işkence zamanında çok uğraşmıştım..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.