Şimdi Ara

Kaliteli Kızların Nerede Olduğu Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga kızlarla tanışıyorum konuşuyorum flörtler de oldu falan filan ama korkunç bir kalitesizlik var ya

Kezban mi ararsin
    Yalanci mi
    Sadakatsiz mi
    Hayin mi
    Ailesini sevmeyen mi
    Bagnaz mi
    Siyasetci mi

Yav denk gelmedigim kalmadi omg kaldi ki beni bilen bilir ben bu islere ucunun ucundan kiyisindan kosesinden girmiş biriyim 28e geldim neredeyse daha sevgilim olmadı! Çünkü olamiyor hiçbirini vaktime parama yanima yakistiramiyorum degerli bulmuyorum

Aga nolacak bu böyle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zor kirve zor…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nasibinse ayağına gelir hocam nasibin değilse hiçbi yerde bulamazsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Köyde tanıdıkların varsa onlar belki bi tane bulur

• Aaron Pierce A kullanıcısına yanıt

valla doğru diyorsun

öyküyü linkedin'den görüp eklemiştim, sonra kendisi yazmıştı

itim ben it onun da değerini bilemedim

• kadınlar tuhaf. bizim gibi aklı başında normal insanları gördüklerinde bu bana heyecan vermiyo deyip saygı duymazlar. nerde dolandırıcı var ona tapıp ömür boyu hizmet ederler.

gidin Menzil gibi dini tarikatlere bakın. orda en çok iş yapanlar kadınlardır.

malum siyasi partinin içinde en çok amelelik iş yapanlar açık ara farkla kadınlar. sürekli kapıya o partiden kadınlar geliyo seçim zamanları.

sadece din değil, astroloji vs tarikatleri, kulüpler, hepsinde tepede sahtekar bi erkek lider olur, alttaki kadınlar kendilerine hiçbir faydası olmayan o lider erkek için saçlarını süpürge ederler.

sen git kızla çıkıp düzgün evlilik istediğini söyle, anında kız sana saygısını kaybeder, ezik muamelesi yapar, trip atar, uyumlu davranmaz ama evlenmicem de demez. hem evlenir hem de hayatı sana dar eder.

ama sen sahtekar ol. kadını süründür. kadın sana hiç trip atmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Mayıs 2025; 11:33:0 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Knk o ondan değil aslında

Olay şu

Kadin senin tipini severse sen dolandirici da olsan ahlaksiz da olsan namussuz da olsan her şeyini çekiyor sana aşık oluyor çünkü

Ama tipini sevmezse sadece paran pulun statun icin seninleyse sana "katlanıyor" yani "tahammül ediyor"

Benim sorunum bu oldu hocam 10da 4 5lik bi tipim var suana kadar 1 2 kadın beni tipim icin sevmiştir onları da degerlendirecek imkanım yoktu suana dek

Mesela son zamanlarda bir iki kisiyle flörtlestim isler biraz ilerleyince davranislarina inanamazsin o kadar kezbanca o kadar sert ve saygısız davraniyorlar ki saskinlik icinde kaldim ve uzaklastim ondan bu konuyu açtım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

öykü beni çok yakışıklı buluyordu niye çekemedi o zaman?

• Hamza hepsi hayal aleminde yaşıyor. Sosyal medya algılarını öyle bir bozdu ki...

O nedenle ben de seninle aynı kafadayım.

haha ilk iki paragrafta o kadar kısa açık ve net anlatmışsın ki "katlanıyor" yazdığın yerde koptum

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede yaşarsa yaşasınlar ana babaları bunlara diğer insanlara kibar insancıl düzgün davranmayı öğretmemis galiba

Çok kabalar abi bi kadın böyle olmamali ya çok kaba geliyorlar bana midem bulanıyor

Ben sana şunu söyleyeyim hamza.

Bir kız diyelim çok güzel giyiniyor, bakımlı vs diyorsun bu kız heralde hanım hanımcık falan. Kızla konuşmaya başlıyorsun hacı mahalle kekoları, dızoları bu kadar küfür etmiyordur?

Ağızları çok pis direkt soğuyorum. Hayır yani birde şu var kız normal konuşmasında küfür ediyor sana, bana etmiyor kendi konuşması bu. Daha kötüsü alkole aşırı bağımlılar. Birde bunların şu huyu var Türk erkeklerine çok laf ederler, tipsiz, kıllı, parasız derler ama yabancı birisi fakir, tipsiz olsun onla evlenip çocuk yapınca boşanırlar.

Çocuk olana kadar da tiktokta orada burada yabancı kocamla şöyle evlendim böyle evlendim diye videolar atarlar.

Asıl sorun hiçbirisi ilişki için sorumluluk almaya yanaşmıyor. Hepsi anlık haz arayışında. ANCAK! Gelecekte en büyük zararı kendilerine verecekler.

Köyden kız bulun demiyorum ama evine, erkeğine bağlı, iki zorluk görünce kaçıp gitmeyen bir kız bulmak lazım. Yani annelerimizin veya ninelerimizin kafasında olanlardan.

Dedelerimiz ve babalarımız bu konuda çok şanslılar. Yıllar içinde kadınlar erkekleşti, kendilerini daha değersiz hale getiriyorlar ancak bunu açık saçık giyinerek, çok fazla erkekle flört ederek kapatmaya çalışıyorlar ve değerli olduklarını sanıyorlar.

Bu durumda sanaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 25 Mayıs 2025; 11:43:34 >

• üstüne en temizinin bile bir sürü pis geçmişi oluyor.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Kanka ben sana diyom inanmiyon bu jenerasyonda BU LA MA YA CAZ

ben yüzde 99.9 evde kaldım

Dandik biriyle olmaktansa evde kalmak daha iyi çünkü

Barzo gibi küfür ederler anaya babaya abiye ablaya saygi 0 kaldi ki sana saygi duysun ar edep bilmezler açık saçık giyinirler 2 milyonluk düğün isterler ama gecmislerinde 15 sevgili yapmislardir vs vs vs

Bir de ilgilenmeyince daha da kızıp tripleniyorlar lan ilgilinmiyorum seninle neye kiziyon daha omg?

Ya kadın olmayı öğrenecek zor yoldan veya zaten saf halini bulacağız.

Can gitmedikçe hiçbir şeyin sonu değildir.

Kaliteli Kızların Nerede Olduğu Sorunsalı
  • bide Türkiye'de kızlar arasında sigara kullanımı aşırı yüksek. benim kız kardeşlerim bile sigara içiyolar ki bütün kız kardeşlerim 4 yıllık üni mezunu yani gençlikleri BİM kasiyeri olarak geçmedi. ben erkeğim ben içmiyorum. işyerinde birkaç arkadaşımın karıları sigara içiyo kendileri içmiyolar. hepsi 4 yıllık mezunu. dünya tersine döndü. eskiden erkekler akşamları evde durmaz kıraathanede sigara tüttürürlerdi kadınlar evde komşu kadınlarla kadın-kadına toplanıp kek eşliğinde tv sevrederlerdi. hiçbir kadın sigara içmezdi.

mesela benim kız kardeşlerimin hiçbiri yemek yapmak istemez, yapmaz, ve öğrenmek de istemez. ben bırak yemeği, mekik kek bile yapıyorum.

Allah benim de belamı versin nasıl erkeğim lan ben.

Bela okuma hocam sen 10/10 adamsin devir kötü

Ben galiba yalniz kalcam ya sigma male grindset

Sigara, alkol vs kullanan kızı istemem hocam çok kötü.

peki ben nolcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.