|
"Hocam nitro+ 7800xt ekran kartı kullanıyorum, benim için 750ye kadar okey zaten ama sesten şikayetçiyim ben. Kasanın fanlarını da arctic ile değiştim yakında bir ihtimal CPU fanını da değişebilirim. Şu an psu acilen değişip sonrasında ses kaldı mı yoktu mu öyle test edeceğim. Detaylı cevabınız için teşekkürler, NZXT C850 Gold hayırlı olsun diyelim bana :)" bu psuda sesten cw'den falan şikayetiniz olursa gelip kafama atabilirsiniz fatura bedelini öderim hiç aldığınız yerle uğraşmazsınız. şaka bir yana sorun yaşarsanız zaten dilrekt fabrikasyon hatalı diye geri gönderin ben baktım çünkü ses mevzusuna çok iyi o konuda. hatta fsp vita da aslında çok güzel alet ama onun fanından puan kırmışlar hani bunu bile buldum ses diye bakarken. 1200w olursa %50 yüklenirse fan sesi değil de verim en yüksek olur ama zaten ismi gold bu aletin hiç de gold gibi değil. Technically this CWT-partnered power supply is very good. It handled the cross load test well and has exhibited no issues under extended loads with high end components. Ripple suppression rates as one of the best we have tested in years. Teknik olarak bu CWT-ortaklığındaki güç kaynağı çok iyi. Çapraz yük testini iyi idare etti ve yüksek uç bileşenlerle uzun süreli yükler altında hiçbir sorun göstermedi. Dalgalanma bastırma oranları yıllardır test ettiğimiz en iyilerden biri. https://www.kitguru.net/components/power-supplies/zardon/nzxt-c850-atx-3-1-psu-white-review/6/ Pros:
Cons:
tek kusuru fiyatı demişler ama şimdi daha uygun. o kadar kusur kadı kızında da olur. NZXT C850 Maximum Load 1030w ![]() şu bahsettiğim mesele. 675w bile çekse ki 288w TDP sizdeki kart ki ne çekerse çeksin verimi çok yüksek yani buna gold sertifika almışlar. bahsedilen asus %91'e platin almış. baya da eksisi var ki ilki sizi zıplatır zaten. ![]() hardware bustersAsus Rog Strix 1000W Platinum ATX v3.1 PSU Review - Page 12 of 12 - Hardware Busters https://hwbusters.com/psus/asus-rog-strix-1000w-platinum-psu-review/12/![]() vampire power dedikleri bu. dediğim gibi bunun aura modeli güzel ama yoktu ben bakarken. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt