Şimdi Ara

Kaliteli bulasik makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki bulasik makinesi bozuldu 7 8 senelik arcelikti vr annemler hic memnun degillerdi . Islak birakiyor vs iz birakiyor kurulamiyor vs seklinde .

Simdi yeni almak istiyoruz 4 kisilik aileyiz .
    Ozelikle annem sofradan bulasiklar alip direk makineye dizenilecek makine istiyor durulama vs yi elde yapmadan . Boyle bir makine.varmi.mesela miele.vs yaparmi yoksa ondada su ile duruladiktan sonrami yikamak gerekiyor.

Evet istedigimiz makinede kaliteli olacak plastik. Vs kokmayacak herhangi bir parcasi elimizde kalmasin.
    Yikmasi kusursuz olsun bulasiklari islak biramasin
    Iz yapmasin. Az yaksin. Vs .

Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum .ozellikle 5 binlik miele lere bakiyorum ama tipi cok kotu fakat yinede dusunuyorum ucuz degil fakat daha uygun fiyatli kaliteli yikmasi kusursuz makine tavsiyeleri istiyorum . Miele ler hakindada bilgi yazabilirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncell

• Merhaba, Miele bulaşık makinelerini tavsiye ederim.

Doğru olan zaten bulaşıklardan kemik, pirinç, çay otu, çekirdek vb. suda çözünemeyecek artıkları giderip kalanını makineye yerleştirmektir. Yalnızca yanmış ve kurumuş kirleri suda bekletip yumuşatmakta fayda var.

Enerji verimliliği zorlaması gereği yeni makinelerde maalesef yıkama ve kurutma performansı belirli bir eşikte sınırlı kalıyor. Miele alsanız dahi 15-20 yıllık makinelerin performansının bir miktar altında olması normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Merhaba, Miele bulaşık makinelerini tavsiye ederim.

Doğru olan zaten bulaşıklardan kemik, pirinç, çay otu, çekirdek vb. suda çözünemeyecek artıkları giderip kalanını makineye yerleştirmektir. Yalnızca yanmış ve kurumuş kirleri suda bekletip yumuşatmakta fayda var.

Enerji verimliliği zorlaması gereği yeni makinelerde maalesef yıkama ve kurutma performansı belirli bir eşikte sınırlı kalıyor. Miele alsanız dahi 15-20 yıllık makinelerin performansının bir miktar altında olması normaldir.
    merhaba miele alacak durumum yok maddi olarak çok tartıp biçtim ..
    bana yıkaması kusursuz bir makine tavisye edermisiniz 3000 tl ye kadar
    yıkması kusursuz kurutması kusursuz ıslak bırakmayacak + sessiz . ekstra durulama olması lazım birde .. masadan alıp sıyırıp makineye atıp yıkayacak
    birde bsh gurubu için alnmaz deniyor. ne diyorsunuz hocam .
    bana tavisiyede bulunursanız sevinirim . birde bu model hakkında ne dersiniz SN257W00NT

• BSH grubundan memnun olan da var olmayanda, ben de iq300 modeli var, bir saatlik programı ile bulaşıklar çok kuru çıkıyor. 8 yıl garantili 3.000 TL'ye aldım. Tek eksisi eski makineme göre içi daha dar geldi. Ses olarak ta gayet iyi. Paraya kıyacaksanız mutalka ek garanti yaptırın.
  • Elektrolux nasil hangi modeli tavsiye edersiniz

• evet son karar vermem lazım artık almam lazım makine çalışmıyor evdeki eski artık

2 makineyi beğendiler evdekiler

1 simeens SN257W00NT
    2 arçelik 6588 ..

iki makine de çok iyi beğendiler 3000 civarına alabiliyorum . sizce hangisi simens te bsh muhabeti motor ünitesi ile ısıtıcı bir diyorlar forumda korkutuyor beni doğrumudur , 2 cihaz dada extra durulama özelliği yok .

ayrıca yine bir karşılaştırma yapıyorum bunlardada extra durulama özelliği var daha ucuz ekonomik modeller

1 siemens SN236I02JT
    2 arçelik 6344-i

bu durumda ne yapmak lazım her iki modelde aynı fiyat sayılırlar ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    kurutma makinesi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.