Şimdi Ara

kaliteli bir proxy arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana kaliteli bir proxy lazım. nette aradım ama bulduklarım pek iyi değildi. Bildiğiniz iyi proxyler varsa söyler misiniz? şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

• 195.175.37.71 :8080
  • quote:

Orjinalden alıntı: rasit019

195.175.37.71 :8080

bu tam işime yaramadı. acaba daha fazla proxy bulabileceğim bir adres biliyor musunuz?
  • yardımlarınız için teşekürler ama ben hala istediğim verimi alamıyorum. proxy seçerken neye dikkat etmem gerekir?
  • ne arıyosun anlamadım. orda bir sürü proxy var. proxy seçerken hızın iyi olmasına dikkat et. sen gider tayvandan bi proxy seçersen internet hızın önemli ölçüde düşer.
  • PeaCe SeLLs arkadaşımız haklı..
    fiziki mesafeler proxy deki işlevselliği etkiler..

güncel ve sağlıklı proxy adresleri edinebileceğin bir site isterse eğerhttp://www.aliveproxy.com/ adresini ziyaret etmeni tavsiye ederim.

bu sitede her ülkeden proxy adresi bulman mümkün..

ülkeler bazında arama yapmak istersen açılan sayfada aşağılara gittikçe ülkeleri göreceksin..

saygılarla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • proxy hakkında pek bilgim yok. ben ağ üzerinden bir ana bilgisayara bağlanarak internete onun üzerinden bağlanıyorum. fakat bu ana bilgisayarın bazı kısıtlamaları var ve ben bu kısıtlamalar yüzünden torrenti istediğim kadar verimli kullanamıyorum. yaptığım araştırmalarda eğer hızlı bir proxy adresi bulabilirsem torrent kısıtlamasından kurtulup torrenti iyi bir şekilde kullanabilceğimi öğrendim. bu yüzden şimdi de proxy araştırması yapıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.