Şimdi Ara

Kaliteli bir Felsefe grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben Metateori isimli kanalın sahibiyim. Sizlerle her türlü bilgiyi sorgulayacağımız entelektüel insanlar ve hatta sınıflandırmalarla dolu bir grup kurduğumuzu bildirmek istiyorum.

Öncelikle ilk amacımız ülkemizde ve dünyaya herkesin özgürce bilimsel verileri sorgulayarak varoluş mücadelesini paylaşabilmesini sağlamaktır. Ben bu konu üzerine ve solipsizm gibi bir felsefe akımı üzerine yoğunlaşarak hayatın mantığı üzerine iki kitap yazmış bir öğrenciyim. Hemen gelin, tanışalım ve gelişelim istiyorum. Topluluğumuz size her türlü konuda en sıcak haliyle yardımcı olacaktır. Teşekkürler!

chat.whatsapp.com/F0yWTgKXP2c8AALzqCSG8k

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayata dair yazdığınız bir kaç fikri öğrenebilirmiyim merak ettim
  • ytd.luxboutuqie Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben ezoterimi benimsediğimi belirtmeliyim. Yeni üyelere olan bildirimiz ise bu şekilde:

METATEORİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ
    Sizler topluluğumuzun biricik özgür üyelerisiniz. Sizleri korumak için onlarca kişi görevlendiriyoruz. Ülkeden ve dünyadan, herkesi ve her şeyi sorgulayan ve kendi hayatını tasarlayabilen özgün kişilikler yaratmak için iş başındayız!
    Aslında temel mantık herhangi bir bilimsel veya felsefik konuyla ilgili yüzeysel olarak var olan fikir veya teorileri karşılaştırarak adı üstünde 'meta'sını yapmak yani onun da felsefesini tartışmak. Bu sayede Türkiye'de insanlara felsefe yapmayı, düşünmeyi ve yeni bilgiler öğretmeyi amaçlıyoruz. İki kitabımız, belgesellerimiz ve bunun gibi birçok küçük topluluklarımız şeklinde çalışıyoruz. Daha birçok çeşit fikir üreteceğiz.
    Ezberci eğitim sistemi ve sorgulanmayan yasalara bir tepki olarak doğduk. Çeşitli belgesel videolar, yazılar ve fazlasını paylaşmaktayız. Zorlukta olan öğrenciler başta olmak üzere araştırmak, düşünmek ve bilimle uğraşmak isteyen tüm bireyleri kendi iç dünyasına göndereceğiz. Toplumsal dayanışmaya dayalı internet örgütü olmaktan ziyade birlikte tanışıp dünyayı bile gezebiliriz.
    Sonuç olarak bu kanalın isminde geçen 'meta' ön ekinin üst seviye araştırmayı temsil ettiğini, 'teori' sözcüğüyle ise toplumdaki düşüncelerin her birini temsil ettiğini söyleyebiliriz. Bu durumda Metateori, teorilerin teorisi gibi bir anlama gelebilir. Herhangi bir konudaki arayışınız için çekinmeden siz de bu topluluğa katılabilirsiniz.
    Hiçbir şekilde kar amacı gütmeyen ve sadece size değer verecek, yatırım yapacak bir topluluğuz. Kendi içinde kaliteli kişileri öne çıkaran mekanizmalarımız olduğu için her daim hak ettiğiniz seviyede, konuda insanlarla hayatını geliştireceksiniz. Bize destek olun, biz hep yanınızdayız.

Version 0.5

• Telegram olursa daha iyi katilirim.

Telefon numarasi vermeye gerek yok ve daha kullanisli denemelisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımhaber uyelerının olduğu bir felsefe grubu oluşturmak istedğinize emin misiniz ? sürekli Allah'ın var olmadığına dair tartışmalar olacak.
  • Biz herhangi bir görüşü benimsemeyiz. Sadece varoluşçuluk ve insanın kendi iç dünyası ile yola çıkıyoruz. Zaman içinde yarattığımız anlam ile kendi uygarlığımızı kurup izole bir yaşam bile sürmek istiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Telegram olursa daha iyi katilirim.

Telefon numarasi vermeye gerek yok ve daha kullanisli denemelisiniz
    Katılıyorum, telegram açarsanız ben de gelirim
  • Felsefe karın doyurur mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlusBaker

Felsefe karın doyurur mu
    Karın doymadan felsefe yapılmaz

-Aristotales
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Karnı doyurmadan önce açlık çekilmeden felsefe yapılmaz asıl. Bütün filozoflar çektikleri acılar sonucu hayatı sorgulamışlardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kaptan olacağım. ^^ Hiç de arkadaşım yok. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostlarsağolsun -- 29 Mayıs 2020; 23:27:43 >
  • kesinlikle öyle acı çekmeden konfor içinde felsefe yapamassın. Yapsan bile laf olsun diye konuşursun en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytd.luxboutuqie

kesinlikle öyle acı çekmeden konfor içinde felsefe yapamassın. Yapsan bile laf olsun diye konuşursun en fazla
    Acıyı bilmem ama felsefe dert işidir.Husserlın derdi bilim felsefe ilişkisiyse helen dönemi filozofların derdi savaş ortamının tesellisiydi
  • Bence her şeye rağmen gelmelisiniz. ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.