Şimdi Ara

Kaliteli Amfi ve Woofer önerisi !!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bir konu açmıştım fakat konuları takip edip bilgilendikçe bir konu daha açma gereksinimi duydum. Focus1 Ghia Sedan aracım için 4 çıkışlı, kaliteli bir amfi ve buna uyum sağlayacak kaliteli bir woofer önermenizi istiyorum. Pioneer Deh-2200UB cd çalarım mevcut. Buna ek olarak kapılardaki 4 hoparlör de gayet iyi durumda. Kaliteli bir woofer ekleyerek kaliteli bir amfi ile beslemek istiyorum. Bir süre sonra da arka bölmeye 2 veya isteğe göre 4 compenant takviyesi daha yapacağım. Şu an için öncelikli koşullarım bir amfi ve bir woofer.

Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe olarak ikisi birlikte 400'den fazla olmazsa iyi olur fakat maksimum 500'e çıkabilirim. Kaliteli birşeyler istiyorum.

• Bu işten iyi anlayan arkadaşlardan kaliteli öneriler bekliyorum.
  • Kaliteyi istiyorsan biraz daha fark ödemen gerekebilir. Şu durumda mevcut paraya sağlam 4 kanal amfi (sıfır) alabilmen biraz zor. Fakat şöyle bir şey söz konusu. Özellikle baslar mono amfide tam randıman vermekte. 4 kanal stereo amfiler bu işi yapmaktan oldukça uzak.
    Teklifim şu olacak.
    Bir tane mono amfi ve Kicker CompVR 12'' alırsın. Tahmini olarak kutusu ile birlikte 200-300 lira arasında bulabilirsin. Çift bobin ve 400RMS'lik bir bas ve harika diyebilirim.
    Mono amfi olarak ise Pilippo PO 980 öneririm. Bakarsın ileride basları çiftlersin ve bir kere alırsın. 2 Ohm'da 1000RMS veren bir amfidir ve 2.elini daha uygun bulabilirsin.
    İlerleyen zamanda bir tane daha stereo 4 kanal amfi alıp bununla midleri beslersin. Ha ne olur? Teybin çıkışlarına bağlarsın hoparlörleri.
    Benim tavsiyem bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.