Şimdi Ara

Kalite Klima Sıralaması 2013 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
17
Favori
41.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Nerdesiniz telefon edip arayacaktım az kalsın.

asıl sen yoksun bende ne oldu diye merak etmeye başlamıştım

hocam bu arada segment kısmını koyu yapmamışsınız onu da yaparsanız segmentler daha iyi belli olacak

Hafif bir düzenleme yaptım.

• quote:

quote:

quote:

asıl sen yoksun bende ne oldu diye merak etmeye başlamıştım

hocam bu arada segment kısmını koyu yapmamışsınız onu da yaparsanız segmentler daha iyi belli olacak

Hafif bir düzenleme yaptım.

şimdi daha güzel olmuş

peki düz klimalar için de bir liste yapmayı düşünüyormusunuz

• quote:

ben alptuğdan bıktım dedim biraz kaçim takılsın kendi başına

• uyuyakalmışım demiyor da ehdiyar

Orijinalden alıntı: Enola

@mat35 msz ge (deluxe power serisinden) ekleme yapmamışsın. Hayır ii değil dersen @9köy'e dalacam beni krigamin den vazgeçirdi diye. (şaka şaka o fiyat farkına değmezdi gerçekten.) Yoksa listendeki ilk iki klima bende olacaktı. tabi daha kullanmadım ama sessizlik için yatak odalarına düşünmeli bence. 12000 liği aldığım yere takılıydı. Sese inanamadım gerçekten.
    Düzeltme şimdi gördüm orta segment demişsin o derece mi harbiden değerlerde krigamin den çok az bi fark vardı oda ısıtmada soğutmada diil

segmentler şuan biraz karışık gibi gözüküyor korkmana gerek yok. daha zamanla düzenleme olur. buan ihtiyaçta var. mat arkadaş zamanla düzenleyecektir.

bu düzenleme meselesini şu şekilde düşün. mesela üst segment değilmi krigamine. birde krigamine zen var oda üst segment gibi ama btu durumları düşük. nebilim zibro performans serileri var. mesela 2035 modelini alalım tam 12lik değil. bunlarıda zamanla düzenler arkadaşiımız.

aynı şekilde orta segmentetde düzenlenmesi gerekenler var daikin jv serisi ort asegmente alınıp onunda btu durumu belirtilmeli. yani baya eklenecek olanlar var. ne bilim orta segment düşük btu olarakta belirtilebilir orta segment 2. derece vs anlamına gelen bir söz seçilebilir.

senin klim atam baba korkma aynen rakam konusunda zorlanmak istemiyorum demeseydi zaten ben fd önermiştim onuda güzel rakama bulmuştun çünkü.

• quote:

uyuyakalmışım demiyor da ehdiyar

sen kaybolunca sanki uyumuyorsunda ya bıktım hocam çok yazdık bu ara gözelrim ağrıyor ben bir süre uzaklaşsam hiç fena olmaz.

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

sen kaybolunca sanki uyumuyorsunda ya bıktım hocam çok yazdık bu ara gözelrim ağrıyor ben bir süre uzaklaşsam hiç fena olmaz.

sadece gözlerin değil aynı zamanda hem inadın hemde sinirin arttı yat uyu sakinleş biraz yoksa söylediklerini tekrarlayıp duruyorsun

• quote:

quote:

quote:

sadece gözlerin değil aynı zamanda hem inadın hemde sinirin arttı yat uyu sakinleş biraz yoksa söylediklerini tekrarlayıp duruyorsun

ne alaka kel alaka hadi kaçtım istediğim kadar yaz sağa sola ehtiyar

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne alaka kel alaka hadi kaçtım istediğim kadar yaz sağa sola ehtiyar

dayanamayıp cevap vermesen yazacağım da, dayanamıyorsun ,o nedenle ....

• _____________________________
  • yıldızlar da eklenmiş ve süper olmuş

yaw 9 köy imgur.dan resim koyma göremiyoruz dedik :)

yıldızlar da eklenmiş ve süper olmuş

yaw 9 köy imgur.dan resim koyma göremiyoruz dedik :)

emeğe saygı ben senin için 2 saat uğraşıp tinypic image vs uğraşıyorum imgur göremiyorsun diye sen benle dalaga geçiyorsun aç imgurunu devlettenmi korkuyorsun yaşın kaç güvenli interne kullanıyorsun

Arkadaşlar ön hazırlıktır düşüncelerle sıralama değişebilir herkes yazsın bakalım.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar konuyu okurken tam okuyalım gözümüzden bir şey kaçmasın, özellikle yukardakileri yazdım her kişi fikrini söylesinki günceleyelim.

Konularda yazılıyor kataloğ değerleri evlere uymuyor evlerimiz laboratuar ortamı değil ben ve klimacı arkadaşlarında önerileri ile listeyi yaptık.

Ama herkesin listesi yada gönlündeki sıralama farklıdır.
    Bir yerde mükemmel olan klima diğer yerde kötü olabilir, şartlar ve montaj çok önemli.

Evet sizlerde listenizi bana ulaştırın nedenleri ile bakalım tartışalım llisteyi her zaman günceliyelim, bu liste değişmez kanun değil.

• Panasonic Ethera 12-15 PKE (20313 yeni seriler)hala düz kondanser.Bence bu sıkıntı ve bana göre bir alt segmente inmeli.NKE ile arasındaki tek fark iç ünite değişmiş.Birde bu yıldızlara neye göre.

Kullanıcılar 5 üzerinden yazsın ,ortalaması alınsın.

YÜKSEK VERİMLİ ÜST SINIF

Daıkın Ururu Sarara FTXR E ******

Fujitsu Nocria Serisi *****

Mitsubishi Electric Kirigamine MSZ-FD *****

Toshiba Daiseikai PKVP *****

Hitachi Premium SX serisi *****

Toshiba Daiseikai SKVP *****

LG AS- Prestige Inverter V ****

Daıkın Emura FTXG JS ****

Mitsubishi Heavy Hyper Dizayn Inverter SRK-ZJX ****

Mitsubishi Heavy Hyper SRK-ZE-S ****

Zibro SP 75 Serisi ***

PanASONİC ETHEREA KIT- -PKE ***

ORTA SEGMENT

Daıkın G Serisi FTXS J *****

M.Heavy SRK35ZG-S - ZGX ****

MSZ-GE-VA ****

Toshiba Daiseikai SKVR *** = Ses sorunna dikkat edilmeli.

Panasonic KIT-E NKE Etherea ECONAVI *** = Düz kondenser konusuna dikkat edilmeli.

DAIKIN FTX-JV ***

ALT SEGMENT

Mitsubishi SRK25ZJP-S -ZJ_S ****

Mitsubishi DXK09Z3-S ***

Midea Premier Serisi ****

Toshiba Suzumi ***

Midea Vertu ***

CARRIER XPOWER GolD ***

MSZ-CHC-VA ***

Zibro S 65 Serisi **

GİRİŞ SEVİYESİ

Midea Optimum *****

Zibro S 30 Serisi *****

Airfel AS09-0933-INV ***

Auer ***

Olefini ***

• PKE ye kim veriyor arkadaş 3 yıldızı,Hıtachı preminyumu kim gördü kim kullandı.(ben görmedim bile)LG pre.niye 4 yıldız.65xx e yazık ediyorsunz ule niye 2 yıldız.

Orijinalden alıntı: mbirol

PKE ye kim veriyor arkadaş 3 yıldızı,Hıtachı preminyumu kim gördü kim kullandı.(ben görmedim bile)LG pre.niye 4 yıldız.65xx e yazık ediyorsunz ule niye 2 yıldız.

mat 35 ağırfeli ururunun üstüne alda sususun şu serhoş pke yi zaten sen kötülemedinmi.

ya dadam yüksek cop kliamalrı listelemiş e hitachide aynı grupta ne kızıyonki ne o içkinmi bitti

• şimdi yazacaklarımdan sonra büyük ihtimal yine klima bölümüne veda edebilirim

öncelikle arkadaşlar vicdanınıza danışın diyeceğim ve lütfen kendi sattığınız veya kullandığınızı yada sempatizanı olduğunuz klimayı üstlere çıkartmaya çalışmayın

yada ispatlarınızla gelin

şimdi birol ustayla başlıyorum :)

ya hocam diyorsun ki ben hitachi preminyumu hiç görmedim, iyi de bizde zibroyu hiç görmedik :)
    hatta ben hitachi klima gördüm ama hiç zibro klima görmedim ,hatta söylediğimiz kişiler bile tuhaf tuhaf bakıyor dalga mı geçiyoruz diye :)

şimdi biraz adaletli olmak gerekiyor misal ben zibro yu hiç görmediğim için olumlu yada olumsuz mesaj yazmamaya çalıştım ama aynı mantığı kullanırsak siz hiç görmediğiniz hitachi klima iyi değil onun yerine şunlar olsun diyorsunuz ,peki bu sizce adil mi ?

bir diğeri diyor şu cihazlarda PAM,PWM var

hiç kimse kusura bakmasın ama benim bildiğim burada listeli olan alt segment hiçbir klimada bu dediklerim yok ,niye varmış gibi zorlanıyor anlamış değilim

yine misal toshiba skvr nin ses sorunundan bahsediliyor ama diğerlerinin hiç olumsuz yönü yok mu ?
    var ise niye yazılmıyor ,ya hepsinin eksikliği yazılır yada hiç birinin yazılmaz ben bunu da adil görmüyorum

sonuç olarak eğer listede bir değişiklik isteniyorsa mutlaka deliller getirilmeli

ayrıca yıldız verdiğimize göre yanına bir şey yazmanın anlamı var mı (aslında bence var ama sadece 1-2 tanesine yazılırsa tuhaflık oluyor)

evet şimdi bana kızacak olanlar kızsın ,söyleyeceği olan söylesin ama insaflı olsun ,söylediklerim yalansa yalan deyin ama değilse de lütfen sıralamaya müdahale etmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 4 Nisan 2013; 2:25:31 >

• Konu on numara beş yıldız olmuş.

nasılsa herkes memnun olmayacak bahane bulacak.
  • KOMUTAN oncelikle sattigin satmadigin. Diye benim icin yazdiysan,sana soyleyeyim Panasonic sattim satiyorum,satarimda.Gordunmu konusuna gelince evet gordum yeni PKE yi,fogtorafinida koydum foruma,bizzat ben cektim. Yani daha yeni sattim. Ben soyledim daha once nke icin,simdide 12. 15 Pke icin aynisini soyluyorun. 9-18-24 ayni degil mesela. Tam serpantin kondanser.
    Hitachi konusuna gelince listede veya katalogda var kendisi yok ki piyasada preminyumun..Ozaman innternette buldugun super klimalarin hepsini yazin oraya.
    Zibroya gelince ben tabike yazacagim, ama asil kullananlar yazsa daha hos. Ha. Bugune kadar yazdik buradan alanlarda var forumda kimi yaktik bugune kadar.

Senin Mitsubishi dunya taniyor,ozellikle pakistannnnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.