Şimdi Ara

Kalite Klima Sıralaması 2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
265
Cevap
17
Favori
41.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbirol

Airfel alt segmente olmalı

Köylü karıştırma şimdi pam ı pumu,kim görmüş nerede ,neye benziyor.Hikaye bunlar.

ne diyon len, hep senle kocausta attınız önce bunları ortaya. pamtara pumtaramı şimdi
  • öyle diyosunda daha baya düzenleme olacak. mesela sizin 20 serileri ve 17 serileri var. aklımız ageldikçe yazıcaz tabi mesele 20 serileri üst segmente alınıp 17 serileri orta segmente alınmalı MI ayrıca orta segmenttede bir alt segment olmuş olsa hiç fena olmaz.

kimi klimalrın btu ları düşük oluyor sizin 20 serilerindede var bu durum 17 serilerini bilmiyorum daikin jvdede var aynı durum. ama kontrol üniteleri tam. pam demeyimde kızma esasına pam güzel biim len bilmiyonmu pamela vardı bizim geçliğimizde

hadı düzenle bakalım bu ürünleri. neyapcez şimdi bunları. ağırfel diyorsunda va bunda pampum. liste dandun olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Yürü len.sen ağzında sakız ettin,beni de bulaştırdın..

bak ne yazmış. tabi canım ben sakız ettim. ortaya ilke önce eletronik exp vs alın uğraşın diyen bendim yağni sırtımdada aba var

Orijinalden alıntı: baybars_

güzel konu sanırım ilerleyen günlerde klima alacaklar için iyi bir başvuru kaynağı olacaktır
    kendi gözümle gördüklerimi ileteyim(size göre basit yada gereksiz gelebilir klima konsunda çok bilgim yok)
    1- segmentleri birbirinden ayıran nedir(malzeme kalitesi, soğutma-ısıtma performansı,enerji tüketimi..vs)
    2- kim hangi segmente yönelmeli(örneğin 24 saat klima çalıştıranlar üst segmente sadece soğutma için kullananlar orta segment, parası olmayanlar giriş altı segmente..vb)
    3- keşke ilk bir kaç mesaj rezerve edilseydi bu mesajlara klima seçerken nelere dikkat etmek gerekir All inverter nedir AC inverter nedir cop nedir...vs gibi bilgiler ilave edilirdi.)

hiç katılmadığım konu

ben zaten az kullanacağım

bunun garantisi varmı ?

adam bu sene o niyetle alır hoşuna gider sonra çok daha uzun süreler kullanır

yine sadece soğutma için kullanacağım deyip alır yine hoşuna gider ısıtmada da kullanır

o nedenle bu cihaz bir defa alınıp senelerce kullanıldığı için maddi durum elverdiğince üst seviye almak her zaman faydalıdır

ama inatla ben sadece soğutmada ve çok az kullanacağım diyenlere de sen bilirsin diyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

baybars kardeşim, konu zamanla oturur daha yeni.

segmentleri ayıran özellikler ilk segment tabiki daha kaliteli ve daha tasarruflu çalışan klimalar manasında kaliteyi her yönden yekün düşünün. mesela all dc dediğimiz meselede klimanın içe fanına kadar dc donanıma sahip olması demek. bazı firmalarda bu durumu 3d olarka adlandırmış. kompresör dış fan ve iç fan gibi düşünün.

bizler daha çok orta segment ürünleri tavsiye ediyoruz. çünkü genelde soran arkadaşlar uygun ve dayanıklı cihaz soruyorlar. ort segmentte rakam olarak çok uygun değil ama kendilerini zorlamalarını istiyoruz.

sonrasındada 3. maddeki cihazları tavsiye ediyoruz siz çok takılmayın gerçekten anlatımı uzun olur bu segment meselesinin çünkü bazı markaların kendi ürün gruplarında dahi eski yeni modelleri olup hangi segmente oturacağını bilzer bile zor ayırd ediyoruz. am arakadaş çok güzel sınıflandırmış onun için bu liste gerçekten güzel.

bu sayfaya bakan arkadaşların fikir edinmemesi mümkün değil.

sizin düşünmeniz gereken klimanın daima 24 saat çalışması anlamında olsun. bunun içinde dayanıklılık ve tasarrufu kendinize ilke edinin gücünüz nispetşnde.

aşağıdaki alıntıda az çok bilgi verebilir.

bu konudan alıntıladım klima tvasiye bölümünede işledim.

http://forum.donanimhaber.com/m_63196429/tm.htm

bu konuyu buraya getirdiğin iyi olmuş ama keşke tavsiye kısmı olmasaymış

o bölümü kesip tekrar mesajını düzenlersen çok iyi olacak yoksa bu sayfaya giren birisi mat35 hocanın bir arkadaşa yaptığı tavsiye göze çarpacak ve hemen o markalara yönelecektir :)

• sayın gardaşlarım lütfen bazı markalara özel muamele olayına girmeyelim yoksa diğerlerine haksızlık olur,cihaz neyse onu yazalım yoksa bu işin sonunu zor görürüz

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

güzel konu sanırım ilerleyen günlerde klima alacaklar için iyi bir başvuru kaynağı olacaktır
    kendi gözümle gördüklerimi ileteyim(size göre basit yada gereksiz gelebilir klima konsunda çok bilgim yok)
    1- segmentleri birbirinden ayıran nedir(malzeme kalitesi, soğutma-ısıtma performansı,enerji tüketimi..vs)
    2- kim hangi segmente yönelmeli(örneğin 24 saat klima çalıştıranlar üst segmente sadece soğutma için kullananlar orta segment, parası olmayanlar giriş altı segmente..vb)
    3- keşke ilk bir kaç mesaj rezerve edilseydi bu mesajlara klima seçerken nelere dikkat etmek gerekir All inverter nedir AC inverter nedir cop nedir...vs gibi bilgiler ilave edilirdi.)

hiç katılmadığım konu

ben zaten az kullanacağım

bunun garantisi varmı ?

adam bu sene o niyetle alır hoşuna gider sonra çok daha uzun süreler kullanır

yine sadece soğutma için kullanacağım deyip alır yine hoşuna gider ısıtmada da kullanır

o nedenle bu cihaz bir defa alınıp senelerce kullanıldığı için maddi durum elverdiğince üst seviye almak her zaman faydalıdır

ama inatla ben sadece soğutmada ve çok az kullanacağım diyenlere de sen bilirsin diyoruz :)

aynen bugün bir arkadaşlada yazıştım bir kere alınıyor. dah sonra üzülmemk lazım. çünkü klima alan kullanıcı serinliğin verdiği rahatlığa gecenin nemide çöktümü makas atamaz.

ben ilk klimayı aldığımda o yaz çok sıcaktı ve klima tamamen ters bir alanda duryordu. inanın bir pervane ile olmayacak duay amin diyordumki yatak otasına biraz serinlik gitsin diyordum.

ayrıca klimayı alan ille mevsim geçişlerinde ısıtmadada kullanır. bu okadar büyük bir nimetki. kombi veya soba yakmaktansa.

• quote:

quote:

segmentleri ayıran özellikler ilk segment tabiki daha kaliteli ve daha tasarruflu çalışan klimalar manasında kaliteyi her yönden yekün düşünün. mesela all dc dediğimiz meselede klimanın içe fanına kadar dc donanıma sahip olması demek. bazı firmalarda bu durumu 3d olarka adlandırmış. kompresör dış fan ve iç fan gibi düşünün.

bizler daha çok orta segment ürünleri tavsiye ediyoruz. çünkü genelde soran arkadaşlar uygun ve dayanıklı cihaz soruyorlar. ort segmentte rakam olarak çok uygun değil ama kendilerini zorlamalarını istiyoruz.

sonrasındada 3. maddeki cihazları tavsiye ediyoruz siz çok takılmayın gerçekten anlatımı uzun olur bu segment meselesinin çünkü bazı markaların kendi ürün gruplarında dahi eski yeni modelleri olup hangi segmente oturacağını bilzer bile zor ayırd ediyoruz. am arakadaş çok güzel sınıflandırmış onun için bu liste gerçekten güzel.

sizin düşünmeniz gereken klimanın daima 24 saat çalışması anlamında olsun. bunun içinde dayanıklılık ve tasarrufu kendinize ilke edinin gücünüz nispetşnde.

o bölümü kesip tekrar mesajını düzenlersen çok iyi olacak yoksa bu sayfaya giren birisi mat35 hocanın bir arkadaşa yaptığı tavsiye göze çarpacak ve hemen o markalara yönelecektir :)

ok siliyim orayı çok gerekli değil gerçide alıntı çünkü.. benimde daikine eskiden demiş olduğum mesele var diğer alıntıda. genede silim.

• quote:

sayın gardaşlarım lütfen bazı markalara özel muamele olayına girmeyelim yoksa diğerlerine haksızlık olur,cihaz neyse onu yazalım yoksa bu işin sonunu zor görürüz

uyanıklık yapma cihaz adı de. ortaya laf atma

quote:

quote:

ok siliyim orayı çok gerekli değil gerçide alıntı çünkü.. benimde daikine eskiden demiş olduğum mesele var diğer alıntıda. genede silim.

hah şimdi daha güzel olmuş

• quote:

quote:

sayın gardaşlarım lütfen bazı markalara özel muamele olayına girmeyelim yoksa diğerlerine haksızlık olur,cihaz neyse onu yazalım yoksa bu işin sonunu zor görürüz

arif olan anlar

arife tarif gerekmez :)

• quote:

quote:

quote:

arif olan anlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

arif olan anlar

fazla kaşıma saçın dökülecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arif olan anlar

fazla kaşıma saçın dökülecek

zaten birazcık açık var iyice dökülcek

• @mat35 msz ge (deluxe power serisinden) ekleme yapmamışsın. Hayır ii değil dersen @9köy'e dalacam beni krigamin den vazgeçirdi diye. (şaka şaka o fiyat farkına değmezdi gerçekten.) Yoksa listendeki ilk iki klima bende olacaktı. tabi daha kullanmadım ama sessizlik için yatak odalarına düşünmeli bence. 12000 liği aldığım yere takılıydı. Sese inanamadım gerçekten.
    Düzeltme şimdi gördüm orta segment demişsin o derece mi harbiden değerlerde krigamin den çok az bi fark vardı oda ısıtmada soğutmada diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 2 Nisan 2013; 23:07:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

@mat35 msz ge (deluxe power serisinden) ekleme yapmamışsın. Hayır ii değil dersen @9köy'e dalacam beni krigamin den vazgeçirdi diye. (şaka şaka o fiyat farkına değmezdi gerçekten.) Yoksa listendeki ilk iki klima bende olacaktı. tabi daha kullanmadım ama sessizlik için yatak odalarına düşünmeli bence. 12000 liği aldığım yere takılıydı. Sese inanamadım gerçekten.

Orta segment 3. sırada.

Orijinalden alıntı: Enola

@mat35 msz ge (deluxe power serisinden) ekleme yapmamışsın. Hayır ii değil dersen @9köy'e dalacam beni krigamin den vazgeçirdi diye. (şaka şaka o fiyat farkına değmezdi gerçekten.) Yoksa listendeki ilk iki klima bende olacaktı. tabi daha kullanmadım ama sessizlik için yatak odalarına düşünmeli bence. 12000 liği aldığım yere takılıydı. Sese inanamadım gerçekten.
    Düzeltme şimdi gördüm orta segment demişsin o derece mi harbiden değerlerde krigamin den çok az bi fark vardı oda ısıtmada soğutmada diil

yok doğru yere yazılmış ,fd serisi üst seridir

9 köy fiyatından dolayı öyle demiştir

• Nerdesiniz telefon edip arayacaktım az kalsın.

Orijinalden alıntı: Mat35

Nerdesiniz telefon edip arayacaktım az kalsın.

asıl sen yoksun bende ne oldu diye merak etmeye başlamıştım

hocam bu arada segment kısmını koyu yapmamışsınız onu da yaparsanız segmentler daha iyi belli olacak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.