Şimdi Ara

Kalite bir deneme seti önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershane sagolsun her hafta bir birinden dandik kavram güvender hatta isimsiz 12. Sınıf yazqn denemeler yapıyor gerçekle ne kadar alakası var belli değil . Şuan çözmekte olup beğendiğiniz denemeleri öneririseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kavram nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavram a iyi değil diyor dershanedekiler bazı yerleri çok basit soruyor hocalar bu tip sorular sınavda gelmez diyor ,bazı sorularda da okadar kasıyor ki özellikle mat geo da sanırsın lys deki kolay gibi duran çozülemeyen veya amela işleme dayalı sorular oluyor.

• çıkmış soruların denemeleri çöz herzaman gerçeğe enyakın olanıdır dershane soruları her zaman 1tık üstte oluyor ama geçen sene açıklanmadığından farklı türde sorular gelmesini bekle bizde öğle olmuştu
  • Git fem 9 lu al piyasadaki en iyi deneme budur aksini idda eden yazsın

• tr_09 kullanıcısına yanıt
    geçen sene çıkmış soruları çözüyordum baya iyi geliyordu 140 net e yakın sen düşün ama sınavda mat ı bence zor sordular o yüzden sosyalede geçemedim düşük geldi ben mezunum zaten :)
  • fapo42 F kullanıcısına yanıt
    Mat ı hakkında ne düşünüyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    bende mezunum noröalde 40dk arttırıyordum bunda süre yetmedi mat neredeyse 1saaten fazla süre almıştı ve 10 soru boş bırakmıştım sonra fen geçip feni bitirdim toplamda kalan süre yanılmıyorsam 20dkdan azdı sosyali yüzeysel geçip mat sorularına döndüm ve o boş 10 sorunun 8ini yaptım ve kalan 2dk sosyale tekrar gözgezdirdim.sınavdan sonra baktığımda verebileceğim en iyi karar olduğunu gördüm sonuçta sosyalde 27 soru işaretliyip 22-24 net ?matta boş iki soru hariç 1yanlış vardı heralde tam hatırlamıyorum
    sınavda önemli olan sakin olmak bence benden çok daha başarılı olduğunu bildiklerim benden düşük aldı süreye takılı kalmamak lazım sonuçta kaç dkda çözdüğün değil doğrular puan getiriyo acele etse didm bunu yapamazdım
  • Ben kitap fuarindan itü 5 li almistim 3 unu cozdum diger ikisini arkafasla takas ettim itu odtu falan alma fem kavram sinav falan candir yani

Not: zaman boru o.ayri

• zaten eski ygsleriçözüp 140ın altında yapan olmuyor
  • Şu anda bende a yayınları 10 deneme var birde güvender son viraj a yayınlarını çözdüm klasik bir deneme ne zor ne kolay tam orta güvender çözmedim ama iyi diyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Mat ı hakkında ne düşünüyorsun?

Dedim ya tümüyle piyasadaki en iyi deneme

• Banada bir deneme seti lazım fem 9lu + palme 10lu yu çözeceğim ayrıca kaliteli bir deneme daha lazım ama bulamadım bir türlü

• fem'in en son çıkan denemeleri var şimdikiler çift sayı onlar candır bu arada 10lu kaliteli diye duydum
  • tr_09 kullanıcısına yanıt
    Aynen sakin olmak ve birazda gününde olmak lazım . Normalde ben trkce feni 80 dk da cozer kalan 80 dk yi mat sos a ayıririm sinavlarda cok sakinimdir ama o gun bir kac soru cozemeyince olanlar oldu :) Bahsettiğim gibi sakinim suana kadar tum denemeleri rahat cozdum ama bugun ki denemede mat ve fende cok tatsiz sorular vardi hepsini cozdum mat i isaretlemeden ciktim :) bakalim sondan kaçıncı olcam

• Kitaplarla işim gereği çok içli dışlıyımdır şu an en çok satılan yayınevlerini sıralıyorum

- Fem 10 lu YGS deneme seti (cd'li) ( Soruları ygs ye PARALEL dir. sorular zor ve belilrleyici ölçüdedir.)
    - Fem 6 lı YGS deneme seti (cd'li)
    -Güvender 3 lü 5 li YGS deneme seti ( Kolaydır. Özgüven kazanmak moral bulmak isteyenler alabilir)
    -Kavram YGS deneme seti( Güvenderden 1 tık zor FEM den bi tık kolaydır)

Bu yayınevleri şuan en çok satılan ürünlerdir.

Ayrıca

Esen Yayınları 10 lu deneme seti ve FDD (Final) 6 lı ve 3 lü deneme setleri çok kaliteli ürünleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

geçen sene çıkmış soruları çözüyordum baya iyi geliyordu 140 net e yakın sen düşün ama sınavda mat ı bence zor sordular o yüzden sosyalede geçemedim düşük geldi ben mezunum zaten :)

Aynısını bende yaşadım kardeşim bende mezunum bu arada Fem al kardeşim

• final 6'lı güzel soruları var ama zordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fapo42

Git fem 9 lu al piyasadaki en iyi deneme budur aksini idda eden yazsın

aksini iddia etmiyorum ancak geçen haftaki zaman 7 patatesti

• thiefint123 T kullanıcısına yanıt
    fem 9 lu almayı düşünüyorum .bu arada ygs zorda olmuyor yani, fen aşırı basit oluyor(bence), türkçe normal türkçe oluyor,sosyal kolay oluyor mat orta ile zor ama daha çok orta karar oluyor yani bi deneme zor diye ygs ye en yakın olacak diye bir şey yok şu vardır hocalar denemeleri inceler soru tarzı ygs tipidir bu ygs ye paralel der anlarım yoksa gidin en zor kaynağı alın ygs ye en çok benzeyen kaynak diyen hocalarla karşılaşırdık. kolaylık olayına falan inanmıyorum sen fem e zor dersin 150 net yapanda vardı 50 nette yani neye göre zor güvender e göre mi ? ve bugüne kadar bizim dershanede yapılmış bugün de dahil en kazık denemeler güvender ,sen güvendere kolay diyosun ben kavramda güvendere göre 80 puan daha fazla yapıyorum , bana sadece fem iyidir de yeterli zor kolay falan boşa önyargı oluşturur

örnek vereyim sen fem e zor dersin ben alırım misal 400 puan yaparım kendi kendime ygs kolay ygs den 450 bile yaparım derim boş kıyaslamalar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 2 Ocak 2015; 23:52:05 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.