Şimdi Ara

Bana bir oyun önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba; oyun dünyasına yabancı kalmış biri olarak birçok oyun arasında kayboldum. MMO ve PvP'sinin güçlü olduğu bir oyun olsun istiyorum. Sonsuz kendimi geliştirmeye devam edebileceğim bir dünya. Platform, dil, fiyat farketmez. Hile kontrolüne önem verilmesi benim için çok önemli, yoksa direk oyundan soğuyorum. Geliştirici firma sağlam olsun ki yarı yolda kalmayalım.


    Önce hayal ettiğim bir oyunu söyleyeyim, belki buna benzer vardır; Travian benzeri ancak modern grafiklerle güzel bir oyun motoru olan oyun olsun. Eski çağ, yeni çağ ya da fantastik dünya farketmez. Hem MMO olsun hem Total War gibi stratejik. Oyun bitmesin ama, server hep açık kalsın. Kaynaklarımı ordumu büyüteyim, fetihlere gideyim.


    Yoksa “New World” gibi yeni bir MMORPG’ye giriş yapabilirim. Aslında bunu gamepad ile oynamayı daha çok isterdim. Elite Dangerous da ilgimi çekti ancak popülaritesi düşen ve sanırım bütçesi kısıtlı bir oyun. Gemi savaşları da pek fantastik gelmedi gözüme. Eve Online’a da baktım ancak hile konusunda titiz davranmıyorlar sanırım.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.