Şimdi Ara

Kalista mı Graves mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paeruX

dostum trollemeyin diyorum adam gibi soru soruyorum konuyla bi fikrin yoksa yazma yazıcaksanda adam gibi yaz 10 yaşındaki çocuk gibi yorum yapmayın

Evet kisa bir ozet tek atiyor.

Lanede ezilse(ki cok zor) bile toparlamak basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 23 Ocak 2015; 22:43:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig nedir?
  • Dıreyvın al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graves

• Kalista alacağına Urgot al birde enerji yenileme rünü düz

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    kite dediğin nedir hacı açar mısın az bilmiyorum da
  • kalista ile ekmegini tastan cikartirsin graves ile arkada durup ks atarsin olayin ozeti bu

• Dash. kullanıcısına yanıt
    kite derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: paeruX

kite dediğin nedir hacı açar mısın az bilmiyorum da

Bugün oyunuma gelen adam yalan söylemiyorum resmen bu kadar iyi kite yapıyordu Kalista ile.Videodaki adam da Doublelift.Bana gelen adam %100 tr top 25 challenger elo smurftü büyük ihtimal.

Kalista ile kite şöyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 24 Ocak 2015; 1:05:10 >

• Graves nerf yicek kalista al sen

oha olum bune :D şey sorucam bunları fareyle tıklayıp mı yapıyorlar fareyle çok zor böyle yapmaları bir tuş varmı ? auto attack gibi mesela "x" basıyorsun kendisi oto vuruyor gibi bi taktiği varmı yani rica etsem söylermisin varsa
    Kalista ile kite yapması çok basit ama doublelift çok güzel oynuyor kite yapması değilde mızrakları iyi adamın duvarlardan geçerek combat alıyor normalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Kite yapmayı biliyorsan kesinlikle kalista derim.Bugün maçıma bi adam geldi.Kalista ile dehşet kite yapıyor adama yetişemiyorsun.WW oynuyordum anca sıcra + ulti + 2 kez q ile kesiliyordu adam : D .Ve daha da garibi ilk 25dk 1 tane ad itemi yoktu(tek mahvolmustan gelen saldırı gücü vardı) ona ragmen 18 kili vardı 25.dk da.Sonra ebedi cıktı oyun sonu 36 killdi adam : D Adam öyle bi kite yapıyor ki karşımda holyphoenix'in smürfü mü var dedim resmen.Eğer kite yapmayı biliyorum ya da ögrenirim saglam kite yaparım diyorsan kalista al.Ben o kadar kite yapamadıgım için düz adclerle oynuyorum.

Niye düz adc ler kalistadan daha mı kolay kite yapıyo yoksa sen yerinde durup aa yapanlardan mısın?

• paeruX P kullanıcısına yanıt
    Dostum mouse kullanma yeteneğin olucak. İstersen shift sağ tıkla kite yaparsın istersen a soltık ama bunların internette videoları var onları izle derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

quote:

Orijinalden alıntı: hi im veritas

Graves oynaması kolay luciana benzer kastığı zaman tek atan bi şampiyon lane dede öyle fazla ezilmez kaçış yeteneği var hasar yeteneği var düz atakları op daha ne olsun kalista zor oynaması ve kaçış yeteneği yok

düz atakları op

tamam adamın yazdığı cümlede bilgi eksikliği var fakat düz ataklarının neresi komik ? illa ingilizcemi söylemek zorunda ? bronzsunuz anlarımda tahtalığınızı ilan etmeyin burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huluk -- 24 Ocak 2015; 8:15:41 >

• Kalista tercihimdir.

• Graves 550 range olaydı ah ah

• quote:

Orijinalden alıntı: Huluk

quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

quote:

Orijinalden alıntı: hi im veritas

Graves oynaması kolay luciana benzer kastığı zaman tek atan bi şampiyon lane dede öyle fazla ezilmez kaçış yeteneği var hasar yeteneği var düz atakları op daha ne olsun kalista zor oynaması ve kaçış yeteneği yok

düz atakları op

tamam adamın yazdığı cümlede bilgi eksikliği var fakat düz ataklarının neresi komik ? illa ingilizcemi söylemek zorunda ? bronzsunuz anlarımda tahtalığınızı ilan etmeyin burda

Zaten düz ataklara gülen yok

• Graves 1 kişi keser 2 kişi keser ama kalista bütün takımı keser
  • Duoq atmıyorsan graves tercih etmelisin. Burst damage ı çok fazla ve kaçış mekanizmasıda yeterli.
    Duo giriyorsan ve supportunla senkronizasyonun iyiyse kalista tercih et

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.