Arkadaşlar salı günü kolumun üstüne büyük olmayan ufak bir dövme yaptırdım 120 tl ye.. İlk başlarda korkuyordum acır falan diye ama bu kalıcı dövmenin tatlı bir acısı varmış bunu anladım :)
İşte arkadaşlar 2 gündür dövmeci abinin verdiği kremi sabah öğla akşam yedire yedire dövmeme sürüyorum falan. Bugun 3. gün olucak işte dövme yaptıralı. Sizce ne zaman dövmem kabuk tutar ve yavas yavas kabukları dökülmeye başlar ?
Arkadaşlar suan Alanyadayım bir görseniz bunaldım havuza denize giremiyorum. 40 derece sıcak piştim terledim koktum o derece. Acil yardımlarınızı bekliyorum :)
1 hafta içinde kabuk döküyor diye biliyorum. Kabuk döktükten sonra yaptırdığın yere git bi baksın dövmeye bazen üstünden geçmek gerekiyor deri boyayı atıyor.
Sağol dostum.. Peki dövmeme arada ıslak mendille silsem bişey olurmu ? Dövmemin şekil değiştirmesi gibi bir durum falan korkuyorumda
oraya poşet sar etrafınada streç film çek gir havuza bişey olmuyor...
O iş riskli kardeşim hadi diyelim su kaçtı dövmeme mikrop kapar fena olur
yeteri kadar dövme sahibi olarak söylüyorum havuza girme orda mikrop kapma olasılığı çok yüksek onun dışında yıkan sil denize gir ama denizde fazla kalma tuzlu olduğu için yumuşatır bozar 5dk kalsan sıkıntı olmaz kremide sadece parlatcak kadar sür öyle yedirme çok rengin tonu kaçar
arkadaşımın kolunda kocaman yara izi var. mikrop kaptırdığı için. boşver bi süre girmeyiver ölmezsin. sürekli bepanthen sür hep kremli kalsın. ilk birkaç gün teramicin sürüyoduk yanlış hatırlamıyosam sonra bepantene devam. temiz bakıp sürekli kremli tutarsan kabuk evresini çok haif atlatırsın.