Bildirim
KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır) (728. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
nt lerde var
_____________________________ No Fear -
ozan hocamin dedigi kalem superdir cidden iyi kalem.
pentel a120 de alabilirsin ucuz ama guzeldir
pebtel energize
zebra airfit
tombow bizno
scrkks simo
pentel fiesta
--- bunlarda 2-3 tl arasi ama guzel kalemler simo cok guzel.
bulabilirsen pilot supergrip alabilirsin 5 tl falan
aklima gelenler bunlar
ayrica scanman seni buralarda gormek cok guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynen ama cok islevsel degil bence o. Ucu actiktan sonra olusan pislik acacagin icinde kaldigi icin acilan ucun bozulmasina yol aciyor.
Acarken arka taraftan uc pislikleri dokulseydi daha iyi olurdu bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (LÜTFEN BANA YORUM YAPARKEN ALINTI YAPMAYI UNUTMAYIN!) -
quote:
Orijinalden alıntı: ozan2017
nt lerde var
Teşekkür ederim hocam yarın alırım büyük ihtimalle.
quote:
Orijinalden alıntı: Endloslove
Zebra Sharbo Sba1 olabilir. En son baktığımda 17 tlydi
Nerede bulabilirim ? İnternette arattigimda hep yabanci kaynaklar cikiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Ben buldum nette 35 TL diyor
bizim burada 17 tlydi. Kalınlık sorun olmaz diyorsan aynı markanın clip on modeli var link attım.
Pentel graph 1000 in ucu yamuldu arkadaşlar nasıl tamir edebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ -
_____________________________ -
tombow lx
alacaksanız mutlaka serve damgası olmayan orjinal japon olandan almaya çalışın
11 yıl önce kaliteli bir kalemim olsun diye tombow lx almıştım. normalde şeffaf plastikler opak plastiklere göre dayanıksızdır knediliğinden bile çatlama yapıp kırılabilir. bendeki tombow lx opak yani mat plastik olmasına rağmen ve düşürmediğim halde 1 yılda kendiliğinden çatlayıp kırılmıştı. atlas rondilerin bile kandiliğinden çatladığını görmemiştim, tombow un bir daha ne ucunu nede kalemini almadım
geçenlerde bu kalemin yorumlarına bakarken şunu öğrendim, serve kırtasiyenin Türkiyede ürettiği iddia edilen tombow lx lerde bu sorun varmış, ama 20 yıllık bile olsa orjinal japon üretimlerinde böyle bir sıkıntı yokmuş. yazım konforu olarak iyi ve uygun fiyatlı ama malzeme ve mekanizma kalitesi ,ucu sıkı tutma vb bakımlarından koleksiyoncu değilseniz alınacak kalem değil bana göre.
alacaksanız mutlaka serve damgası olmayanlarından almaya çalışın
tombow bizno:
kardeşim bu kalemi 6 yıl önce almış, japon üretimi , kendisi eşyalarını biraz hoyrat kullanır, uç kısmında derin çatlaklar gördüm biraz fazla sıksam kırılacak,muhtemelen çok düşürmüş, gövdeside şeffaf akrilik plastik olmasına rağmen gövde çatlağı yoktu,sağlamlığı lx in çok ilerisinde, grip kauçuğu çok çok kaliteli bir silikon muhtemelen 20 yılı rahat çıkarır, bu silikonu pentel stein 315 e taktım kalemin konforunu beşe katladı,uç sabit olmadığı halde çok sıkı duruyor
kalemin bana göre eksileri,
-uç kısmının kırılgan şeffaf plastik olması
- uç mekanizmasınında plastik olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 5 Mayıs 2014; 13:07:16 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
haaaa tamam simdi oldu biliyorum bu kalemi fotoda cok guzel duruyordu beyaz olmasida ayri guzel
-
Diğer kalemim. Bolero marka. 3 lü bir kalem. 1 . Uç 0.5 mm kurşun kalem, 2.uç mavi, 3.uçsa kırmızı tükenmez kalemden oluşuyor. Kalemin tepesi vidalı şekilde sökülünce silgi çıkıyor. Ayrıca orta kısımdan çekip ayırınca üçlü mekanizma ortaya çıkıyor. Bu kalem yaklaşık 10yıldır bende ve hiç bir sıkıntı çıkarmadı bugüne kadar. Birkaç detay fotoğrafı:

Orijinalden alıntı: Qanzen
evvettt kalemleri yayınlama zamanı geldi şuan itibari ile 51 tane kalemim olmuş oldu
soldan isimleri yazim
1-rotring tiky 3 ozan kardeşimin hediyesi sağolsun varolsun çok iyi biri güzel ankara turu için çok minnettarım

2- pentel tradio hehe bu kalem bi harika dostum çok farklı bişiy yaaa
3- penac np-5
4-6 rotring visupencil
7-14- tombow
15-18 rotring tikky 2 ( yarın siyah olan t 0,5 modeli de gelcek )
19-20 ve uzun zamandır aradığım MİKO DİNK görünce saldırdım kaleme çok güzel bir kalem ya incelemesini yaparım sonra ama bulabilir misiniz hiç sanmıyorum çok zor ben en son 16 yıl önce kullanmıştım düşünün
21- faber castell yiki fine 1306 krem rengi çok asil bir kalem ya
22- vee diğer bir bomba kalemleri karıştırırken ozan hocamla ORİJİNAL ROTRİNG TİKKY 1 SPECİAL 0,7 BULDUK
23- zebra eztra e-z ucuz ama güzel kalem
24- zebra z-grip 1 tl idi dayanamadım aldım
25- mikro newage yazıyor 2 tl idi şekli ve mekanizması çok güzeldi diye aldım
kalemler bunlar çıldırın şimdi
Bu mesajı kaçırmışım hayırlı olsun kalemler .Ben anladım ki ankara kalem cenneti ozan abi çok şanslı kendimi mağarada yaşıyormuş gibi hissettim. Benim de 25 kalemim oldu._____________________________
-
All in one kalem
güzel kalemmiş, metal gövdeli oluşu da ayrı bir güzelmiş. Artık kaliteli kalem yapmıyorlar kırtasiyeleri dolaşıyorum hep dandik rengarenk plastik çin malı kalemler karşıma çıkıyor
_____________________________ No Fear
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt