Şimdi Ara

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır) (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.186
Cevap
599
Favori
2.013.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Giriş

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan2017 -- 4 Mayıs 2014; 20:37:42 >

Orijinalden alıntı: ozan2017

penac tlg-105 veya 107-----8-9tl

Hocam kırtasiyelerde rahatça bulabilir miyim ? Başka bir yerden alabilmem pek mümkün değil.

• nt lerde var
    pebtel energize
    zebra airfit

tombow bizno
    scrkks simo
    pentel fiesta
    --- bunlarda 2-3 tl arasi ama guzel kalemler simo cok guzel.
    bulabilirsen pilot supergrip alabilirsin 5 tl falan

aklima gelenler bunlar

ayrica scanman seni buralarda gormek cok guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Acarken arka taraftan uc pislikleri dokulseydi daha iyi olurdu bence

nt lerde var

Teşekkür ederim hocam yarın alırım büyük ihtimalle.

Orijinalden alıntı: Endloslove

Zebra Sharbo Sba1 olabilir. En son baktığımda 17 tlydi

Nerede bulabilirim ? İnternette arattigimda hep yabanci kaynaklar cikiyor

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ
  • Bunlar da benim kalemler:
    Pilot Shaker H 1010 0.5 mm
    Pentel Smash Q 1005 0.5 mm
    rotring 600 0.5 mm
    Pentel Graphgear 500 PG 515 0.5 mm
    uni kuru toga 0.5 mm
    Faber Castell tk-fine vario L 0.3 mm
    Faber Castell tk-fine vario L 0.5 mm
    Pentel 120 A315 A3 DX 0.5 mm
    Pilot 0.5 mm H-325
    Karpin ecofriends 2.0 mm auto pencil BL-520
    rotring T 0.35 mm
    Bolero 0.5 mm
    Pentel Kerry P1037 0.7 mm
    Pentel PG305 0.5 mm
    Lammy (dolma kalem)

Detaylı inceleme yapmamı istediğiniz kalem olursa ayrıca yapabilirim.

İlk etapta almak istediğim diğer kalemler:
    Pentel PG5 0.5 mm
    tombow 0.5 mm

Mevcut kalemlerim arasında en severek kullandıklarım:
    Pilot Shaker H 1010 0.5 mm
    Pentel Smash Q 1005 0.5 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notyetktu -- 5 Mayıs 2014; 11:19:22 >

• notyetktu kullanıcısına yanıt
    Güzel kalemler, ortadaki beyazı merak ettim markası nedir.
  • tombow lx
    alacaksanız mutlaka serve damgası olmayan orjinal japon olandan almaya çalışın

11 yıl önce kaliteli bir kalemim olsun diye tombow lx almıştım. normalde şeffaf plastikler opak plastiklere göre dayanıksızdır knediliğinden bile çatlama yapıp kırılabilir. bendeki tombow lx opak yani mat plastik olmasına rağmen ve düşürmediğim halde 1 yılda kendiliğinden çatlayıp kırılmıştı. atlas rondilerin bile kandiliğinden çatladığını görmemiştim, tombow un bir daha ne ucunu nede kalemini almadım

geçenlerde bu kalemin yorumlarına bakarken şunu öğrendim, serve kırtasiyenin Türkiyede ürettiği iddia edilen tombow lx lerde bu sorun varmış, ama 20 yıllık bile olsa orjinal japon üretimlerinde böyle bir sıkıntı yokmuş. yazım konforu olarak iyi ve uygun fiyatlı ama malzeme ve mekanizma kalitesi ,ucu sıkı tutma vb bakımlarından koleksiyoncu değilseniz alınacak kalem değil bana göre.

alacaksanız mutlaka serve damgası olmayanlarından almaya çalışın

tombow bizno:

kardeşim bu kalemi 6 yıl önce almış, japon üretimi , kendisi eşyalarını biraz hoyrat kullanır, uç kısmında derin çatlaklar gördüm biraz fazla sıksam kırılacak,muhtemelen çok düşürmüş, gövdeside şeffaf akrilik plastik olmasına rağmen gövde çatlağı yoktu,sağlamlığı lx in çok ilerisinde, grip kauçuğu çok çok kaliteli bir silikon muhtemelen 20 yılı rahat çıkarır, bu silikonu pentel stein 315 e taktım kalemin konforunu beşe katladı,uç sabit olmadığı halde çok sıkı duruyor
    kalemin bana göre eksileri,
    -uç kısmının kırılgan şeffaf plastik olması
    - uç mekanizmasınında plastik olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 5 Mayıs 2014; 13:07:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Ortadaki beyaz. Bir bankanın kartla birlikte hediye ettiği bir kalem. Scrikss graph-x metal 2.0 mm versalit kalem diye geçiyor. Kalem demir malzemeden yapılmış ve tutma yeri kaymayı engellemek için tırtıklı yapıda. Mekanizması ve kalem oldukça kaliteli. Birkaç
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

• notyetktu kullanıcısına yanıt
    haaaa tamam simdi oldu biliyorum bu kalemi fotoda cok guzel duruyordu beyaz olmasida ayri guzel

penac tlg-105 veya 107-----8-9tl

penac fiyatının hakkını veren bir kalem midir? o fiyata daha iyi bir kalem alınabilir mi? Birde bu soru Qanzen abiye olsun pensan my iq yeni nesil eskiden daha mı kötü? yeni nesil alıyım mı?

• Diğer kalemim. Bolero marka. 3 lü bir kalem. 1 . Uç 0.5 mm kurşun kalem, 2.uç mavi, 3.uçsa kırmızı tükenmez kalemden oluşuyor. Kalemin tepesi vidalı şekilde sökülünce silgi çıkıyor. Ayrıca orta kısımdan çekip ayırınca üçlü mekanizma ortaya çıkıyor. Bu kalem yaklaşık 10yıldır bende ve hiç bir sıkıntı çıkarmadı bugüne kadar. Birkaç detay fotoğrafı:

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

• Boşİnsan B kullanıcısına yanıt
    Evet parasını sonuna kadar hak eden bir kalem mekanizması ve sesi çok iyidir. Biraz daha üzerine eklerim dersen uni m5-552 de güzel kalemdir.

Orijinalden alıntı: Qanzen

evvettt kalemleri yayınlama zamanı geldi şuan itibari ile 51 tane kalemim olmuş oldu

soldan isimleri yazim
    1-rotring tiky 3 ozan kardeşimin hediyesi sağolsun varolsun çok iyi biri güzel ankara turu için çok minnettarım
    2- pentel tradio hehe bu kalem bi harika dostum çok farklı bişiy yaaa
    3- penac np-5
    4-6 rotring visupencil
    7-14- tombow
    15-18 rotring tikky 2 ( yarın siyah olan t 0,5 modeli de gelcek )
    19-20 ve uzun zamandır aradığım MİKO DİNK görünce saldırdım kaleme çok güzel bir kalem ya incelemesini yaparım sonra ama bulabilir misiniz hiç sanmıyorum çok zor ben en son 16 yıl önce kullanmıştım düşünün

21- faber castell yiki fine 1306 krem rengi çok asil bir kalem ya
    22- vee diğer bir bomba kalemleri karıştırırken ozan hocamla ORİJİNAL ROTRİNG TİKKY 1 SPECİAL 0,7 BULDUK
    23- zebra eztra e-z ucuz ama güzel kalem
    24- zebra z-grip 1 tl idi dayanamadım aldım
    25- mikro newage yazıyor 2 tl idi şekli ve mekanizması çok güzeldi diye aldım
    kalemler bunlar çıldırın şimdi

Bu mesajı kaçırmışım hayırlı olsun kalemler .Ben anladım ki ankara kalem cenneti ozan abi çok şanslı kendimi mağarada yaşıyormuş gibi hissettim. Benim de 25 kalemim oldu.

• All in one kalem güzel kalemmiş, metal gövdeli oluşu da ayrı bir güzelmiş. Artık kaliteli kalem yapmıyorlar kırtasiyeleri dolaşıyorum hep dandik rengarenk plastik çin malı kalemler karşıma çıkıyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.