Şimdi Ara

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır) (1164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
29.166
Cevap
597
Favori
1.955.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11621163116411651166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mojman

versatil kalemleri en iyi pentel yapıyor diğer markalar boş

en iyi belki pentel'dir ama diğer markalarda da efsane kalemler var. özellikle pilot s20 olağanüstü. smash'ten çok daha fazla beğendim. keza pilot'un automac'ı da iyidir. platinum'un hayakawa'sı ile pro use 1 ve 2'si. staedtler'ın 925-85 ile 925-25'i. ohto'nun super promecha'sı ve conception'ı. caran d'ache'ın 844'ü, uni'nin kuru toga'sı, lamy'nin 2000 ve scribble'ı, zebra'nın delguard'ı ve tect 2way 1000'i, tombow'un zoom 707'si, zoom 505'i, sh-300'i daha uzar gider. neredeyse hepsinin efsane kalemleri var. öneririm.
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaga -- 27 Ocak 2017; 12:58:24 >

• Beyler D&R'dan ilk Scrikss kalemimi aldım. Nasıl sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://kirtasiyeofisfuari.com/

http://mekanikkalem.blogspot.com.tr/2016/02/ruya-takmnn-bir-uyesi-zebra-drafix-1000.html
    bu linkteki kalemi nerden bulabilirim

• Rotring 800+ fiyatina degen bir kalem midir? 0.5 ini almayi dusunuyorum. Daha iyi alternatifi varsa yardimci olur musunuz.

Orijinalden alıntı: trh

Pilotun automac modelinin ucu yazarken hafif te olsa oynuyor mu ? Deneyimlerinizi paylaşın lütfen ..

Tabiki oynuyor çünkü otomatik beslemeli kalem. Yazarken ucu azalınca içindeki yay uç ittiriyor. Ama o kadar sallanacak cinsten değil yani.

Edit: Ha ama alternatif istersen
    Pilot Automac
    Ohto Super Promecha
    Staedtler 925-85 REG
    gibi kalemleri önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerim5100 -- 28 Ocak 2017; 12:16:38 >

Orijinalden alıntı: eskikarateci

Rotring 800+ fiyatina degen bir kalem midir? 0.5 ini almayi dusunuyorum. Daha iyi alternatifi varsa yardimci olur musunuz.

Değebilecek kalem çünkü malzeme olarak çok iyi. Ama çok bahtsız bedevi çünkü bazı serilerinde kronik olarak uç kırma problemi var. 2016'da ne kadar üstesinden geldiler bilmiyorum ama uğraşırım dersen ömürboyu değişim garantisi var. Newell Rubbermaid'e arıza sebebiyle gönderdiğin takdirde sorgusuz sualsiz yenisiyle değişim yapıyorlar.

Orijinalden alıntı: My Valentine

selam arkadaşlarhttp://mekanikkalem.blogspot.com.tr/2016/02/ruya-takmnn-bir-uyesi-zebra-drafix-1000.html bu linkteki kalemi nerden bulabilirim

Bulamazsınız hocam eski bir kalem o. Ebay de şu an 100 küsür dolarlara kadar gidebiliyor.

Orijinalden alıntı: Kerim5100

quote:

Orijinalden alıntı: trh

Pilotun automac modelinin ucu yazarken hafif te olsa oynuyor mu ? Deneyimlerinizi paylaşın lütfen ..

Tabiki oynuyor çünkü otomatik beslemeli kalem. Yazarken ucu azalınca içindeki yay uç ittiriyor. Ama o kadar sallanacak cinsten değil yani.

Edit: Ha ama alternatif istersen
    Pilot Automac
    Ohto Super Promecha
    Staedtler 925-85 REG
    gibi kalemleri önerebilirim.

Teşekkürler. .

• Arkadaşlar yıllardır penac tlg diye bildiğimiz klasik penac modeli haricinde artık üst düzey bi penac marka kalem serisi çıkıyormuş. Penac tlg pro adında ve yalnızca 10.000 adet üretilmiş başlangıç için, yaklaşık 1,5 ay içinde tr de olacak deniyor.

Penac Türkiye yetkililerinden biriyle görüştüm. Kalem fiyat performans olarak çok iyi olacak dedi. Benim de elime geçtiğinde burada paylaşırım. Malum yıllardır bildiğimiz klasik tlg modeli fiyatına göre çok iyi bir üründür.

Bir de tlg serisinin metal tutmaçlı versiyonu çıkmış. Ondan yeni haberim oldu, kauçuk tutmaç lardan pek hazetmediğimden bunu da alıp denerim bakalım.

-Multifonksiyonlu (aynı anda tükenmez ve versatile olabilen kalemler) kalemleri genel olarak öneriyor musunuz?

-öneriyorsanız hangi marka ve model önerirsiniz?

2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • millet size bir şey danışacağım. umarım yardımcı olan olur.

2. dönem için güzel bir kalem almak istiyorum. hem şevk açısından da iyi olabilir ama 3-4 kalem arasında kararsız kaldım. size yazayım nedenlerini.

staedtler 925-85 reg
    sanırım ucuz olsa direk bunu alırım ama 115 lira. ayrıca yazım için çok uygun mu emin olamıyorum. önermeyenler de var ama genelde öneriyorlar. sıkıntı parası zaten. üretimi yok diye arttı fiyatı. param kısıtlı ama bayağıdır da kalem almıyorum.

ohto conception
    çıkalı 1 sene oldu ama tek tük yorum var ve onlar da pek iyi değil. super promecha'nın üst modeli gibi çünkü uni shift gibi uzalıp kısalabiliyor ucu koruyarak. grip kısmı kayıyor diyenler de mevcut bilemedim. super promecha da yok ama ondan şikayetçi olan çok. eledim.

platinum pro use 1
    fiyat çok güzel. iyi de bir kalem ama zaten bu tarz ve bu seviye kalemlerim mevcut (pilot s20, pro use ii, smash, automac vs). o yüzden farklı ve ayrı seviye bir şey alamamış olacağım. yoksa çok güzel kalem.

bir yandan da tikky 1 special alasım geliyor ama var zaten. çocukluğumun kalemi diye hoşuma gidiyor.

• Elevator E kullanıcısına yanıt
    bende ohto kalemleri hakkında hep kötü yorumlar duyuyorum nedense.platinum pro use 1 çok güzel bi kalem tavsiye ederim bir de değişik bir kalem istiyorsan pentel xs diye pentelin bi kalemi var bende var çok hoşuma gidiyor benim ama ellerin çok terliyorsa eliden kayar mı bilemem tutma kısmı smash kadar etkili değil çünkü.

Orijinalden alıntı: Elevator

millet size bir şey danışacağım. umarım yardımcı olan olur.

2. dönem için güzel bir kalem almak istiyorum. hem şevk açısından da iyi olabilir ama 3-4 kalem arasında kararsız kaldım. size yazayım nedenlerini.

staedtler 925-85 reg
    sanırım ucuz olsa direk bunu alırım ama 115 lira. ayrıca yazım için çok uygun mu emin olamıyorum. önermeyenler de var ama genelde öneriyorlar. sıkıntı parası zaten. üretimi yok diye arttı fiyatı. param kısıtlı ama bayağıdır da kalem almıyorum.

ohto conception
    çıkalı 1 sene oldu ama tek tük yorum var ve onlar da pek iyi değil. super promecha'nın üst modeli gibi çünkü uni shift gibi uzalıp kısalabiliyor ucu koruyarak. grip kısmı kayıyor diyenler de mevcut bilemedim. super promecha da yok ama ondan şikayetçi olan çok. eledim.

platinum pro use 1
    fiyat çok güzel. iyi de bir kalem ama zaten bu tarz ve bu seviye kalemlerim mevcut (pilot s20, pro use ii, smash, automac vs). o yüzden farklı ve ayrı seviye bir şey alamamış olacağım. yoksa çok güzel kalem.

bir yandan da tikky 1 special alasım geliyor ama var zaten. çocukluğumun kalemi diye hoşuma gidiyor.

Bana kalırsa direkt pro use i derdim ama dediğiniz gibi benzer kalemleriniz varmış. Özellikle pro use ii tutuş hissi olarak yakın kalemler, biri daha kalın sadece.

Conception a da ısınamadım ben. Siyahlı kırmızı lı rengi şık duruyor ama, bana kalırsa basit bir kalem havası var. Grip kısmı bana da çok kayganmış gibi geliyor.

Bana kalırsa staedtler düşünün. REG modeli artık pahalandı malum. Ya onu, ya da yerine 925/35 i düşünebilirsiniz, lacivert metal gövdesi ve farklı grip kısmıyla ve kalitesi, piyasaya göre uygun fiyatıyla tercih edilebilir.

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    0.5 alirsaniz kalem agirligindan dolayi cok kalem kirar.

0.7 alin isterseniz

Hocam su kalemi almak istiyorum sizce nasildir ? Agir kalemleri seviyorum ve ucunun icine girmesi de önemli.

Hepsiburada'dan alınır mi bu kalem ? Bir sorun çıkar mi ?

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Arkadaşlar:

-Multifonksiyonlu (aynı anda tükenmez ve versatile olabilen kalemler) kalemleri genel olarak öneriyor musunuz?

-öneriyorsanız hangi marka ve model önerirsiniz?

Arkadaşlar bir el atın ya, almak istiyorum bugün

2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

Hocam su kalemi almak istiyorum sizce nasildir ? Agir kalemleri seviyorum ve ucunun icine girmesi de önemli.

Hepsiburada'dan alınır mi bu kalem ? Bir sorun çıkar mi ?

Biraz fazla ağır bir kalem ama alıştıkça çok ta sorun olmaz, ağırlık merkezi biraz yukarıda kalıyor maalesef fakat dediğim gibi alışma meselesi, sayfalarca durmadan yazı yazılacak bir kalem değil, ama malzeme kalitesi mekanizması çok üst düzey.

Mandalı biraz kaba duruyor ama çok sağlam, cepte taşımak için ideal ucu gizlenebildiği için.

Hepsiburada yı bilmiyorum fakat, yorumlara bakın geri dönüşler olumluysa alınabilir. Yalnız fiyatı çok fazla bence orada. Gittigidiyor dan kalem evi diye aratırsanız kalemkolik nikli üye var bu forumda da aktif, onunla görüşün o size yardımcı olur. Daha uygun fiyata alırsınız, kendisi güvenilir ve dürüst bir insandır.

• 
Sayfa: önceki 11621163116411651166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.